LUBA -> RE: Вештачко оплодување - II дел (5.11.2011 10:36:10)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: brankovic Jas licno pravev 2 in vitra vo sv lazar od koi ednoto ocigledno ne bese uspesno. cega sum vece 4 mesec bremena. neznam na kakvi katastrofi si naisla vo sv lazar, ama jas bas imam najpozitivno mislenje za personalot tamu, a posebno za mojot lekar Dr. Ivanovski vo sekoj slucaj ti posakuvam mnogu mnogu sreca ponatamui eden den i ti da ne izraduvas so vesta deka ke stanes mamicka[sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА:LUBA Znam i mene mi e epten daleku ama kako sto naidov na katastrofite vo sv.lazar so soprugot razmisluvame samo da bide najdobro pa ako treba ke se nafatime i vo bitola posle transverot dva,tri dena ke zememe hotel za da ne patuvam odm.I koga otidovvo plodnost koga vidov od cela mk se stegnale do tamu znaci ima nesto,a vo sv lazar nemase ziv covek i baska sto ic ne seprofesionalci vo nikoj pogled. Bas mi e milo Brankovicsto barem nekoj sto ima zadovolen od tamu ti posakuvam lesna bremenost.A inaku i jas bev kaj Ivanovski bas zaradi toa sto emnogu falen doktor mi kazaa porano vo sistina bil najdobar ama jas ne vidov nisto od toa kaj nego sekogas bese nedostapen so denovi se ubivavme od zvonenje,a toj ni imase kazano zvonite mi na mob,pregledite traea po 1min,nikogas ne bese jasen sto zboruva i koga ke go prasas za nesto dr odgovara kako zbrkan,rasean bese nikogas ne sedna da mi gi razgleda site dokumenti ikoga me stavi vo procedura za invitro telefonski kaza na mojot ginikolog da posnam so apcinjata,a uste togas mi bese cuden sto ni ednska ne mi napravi on pregled na tolku odenja kaj nego koga bese transverot neli svesna licno vidov mi gi vrati za 10min najmnogu taka gi stavi na sreka ne ni birase kade i me ostavaa sama da lezam isto i po aspiracijata na j.kletkite niednska ne dojde da mi kaze sto napravil,da vidi dobra li sum i do transverot ne mi go zapamti imeto koja sum,a po muabetot sekogas me mesaseso nekoja dr kako zorlejas da se butav kaj nego a toj da ne saka taka se osekav,a plakav privatno isto i na recepcija bea izgubeni ne znaea ceni sekoj pat za isto mi zimaa razlicno pari.A uste od pocetok go vidov toa ama ajde rekovme trgnavme veke ke odime do kraj mozebi pain vitroto si go raboti kako sto treba,ova ne gopisuvam zosto mi e ne uspesno i da ostanev bremena isto ke kazev nemaat organizacija ama ajde rab si ja zavrsija.POZDRAVCE
|
|
|
|