Ikana -> RE: Што ја одбележа изминатава година? (16.1.2013 8:42:51)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Ајде да напишеме што е тоа по кое ке ја паметиме изминатата година. Која е случката која што ке ви ја обележи поминатата година? Има и убави и неубаво работи. Јас на пример изминатата година ке ја памтам по дипломирањето- тоа е најзначајното нешто што ми е случи од убавите работи а неубави срека - немаше. ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi Јас ќе ја памтам по едно и единствено, и најубаво на цел свет- станав Мајка! ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa ja izminatata godina ke ja pametam po raganjeto na mojata kerkicka,po nejzinoto prvo zapce,prvo zborce i se sto e povrzano so Eva i ubaviot leten odmor,drugo ne mi teknuva,a losi nesta nema brzo gi zaboravam. ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Po moeto diplomiranje definitivno. ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР Дефинитивно ќе ја памтам по тоа што сменив 7 работни места, сменив 7 гарнитури на колешки и претпоставени, тоа направи да имам "плодна " година, со многу работа, вложувања, докажувања, стрес, прилагодувања и жртвувања. Сепак на крај се најдов онаму кајшто навистина припаѓам, она што цел живот го мечтаам и дајбоже оваа новава година да ја памтам по уште поубаво нешто... ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak По сите патешествија со ќерка ми. 2012 година ми помина во знакот на Јована и беше мошне интересна[sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Е 2012 ќе ја памтам по тоа што имавме најмногу свадби [sm=smiley36.gif]. Се утепавме од играње и пиење [sm=smiley36.gif] Ќе ја памтам по дипломирањето и по тоа што снаа ми и золва ми ме израдуваа со убави вести[sm=duda.gif]
|
|
|
|