Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што носите на себе во моментов? 26.6.2014 10:16:29
sandriana RR
Update за денес- стајлингов ми се сведе на носење џиновска облека : црни шалвари, сива блуза и пак црните сандалки (ми ги подари другарка ми, ептен ми се топ погодени ).
RE: Што носите на себе во моментов? 26.6.2014 11:11:46
princessa
Јас си ги носам истите тренерки од дома само друга блуза носам сега по кратки и тоа розова и со наберени ракави . А бе многу сум си дотерена . И чорапите ми се во тон
RE: Што носите на себе во моментов? 26.6.2014 11:15:30
Tanjat7880
Ajk I jas da pisham tuka,vo momentov imam elegantno letno fustance,teget so belo i elegantni kozni sa=ndali crni so belo(za da bidam vo ton,neli) i sega se toa ke frlam od mene
RE: Што носите на себе во моментов? 26.6.2014 17:00:40
Dilina
Фустанче широко, пошто тесно нели не бива (т.е. ова е едно од неколкуте парчиња шо уопште ме фаќаат сеа) зелено со пердувчиња на него. А за по дома имам едни мн лесни апостолки, црни без ништо на нив, дискретни, не спортски... ги убивам секој ден...
RE: Што носите на себе во моментов? 27.11.2014 17:07:32
Snowhite RR
Тренерки и секаде денеска бев во тренерки за промена. Ми се смачи секој ден смислување комбинации за на работа, денеска не сум и затоа си го поминав цел ден така, комотно