milijana -> RE: Како се согласувате со родителите на маж ви? (23.8.2009 23:46:41)
|
Molcenjeto pomaga.Jas eden den..placev na glas..zosto mislev nerven slom doziveav od svekrva mi..a taa ne zivese so nas.Me najde tatko mi..i vakov sovet mi dade ,,Sto mislis ti, i jas koga se zedov so majka ti se karavme.Skoro cel zivot go pominavme vo dokazuvanje koj e vo pravo.Ako sakas da si go zacuvas brakot molci.Taa mu e majka.Nego sega mu e najtesko.Ti go napagas nego, koga mu zboruvas za majka mu.Ona mu cinela tolku god..i sega tebe da te slusa??KOja si ti??Sekoj maz go misli toa..poleka malku.Ako sakas da imas brak..tema majka mu da zaboravis, pravi se kako da ne postoi..on sam ke svati koj e vo pravo,, Ama tato..se bunev jas..jas sum vo pravo,,Nemoze on tebe da ti veruva odma..i jas postapuvav taka..si vikav..ne moze mama da mi misli mene loso..sto i e na ovaa moja zena,, I taka..pocnav da molcam.Svekrva mi me napadna ednas pred mm.Jas miolcam..i eve go on mm..koga ja napadna majka mu..aaa si vikam..vaka trebalo 1:0 za mene. Imalo momenti..ne sum mozela da ja podnesam.Molcev..ona zboruva..jas se crveneam..so voda ladna sum se miela da se osvezam..za da imam sila da molcam.Mm ke me prasa sto ti e..ne ti e arno..i ke ja napdne nea.Bidete mudri...probajte..poleka..poleka..se si dojde na svoe mesto.Jas navistina ja zaboraviv majka mu..voopsto kako da ne postoi..za nea ne zboruvav..za nea ne otvorav tema..i super mi bese.Mm mi e blagodaren poradi toa..ama ne znae..maz poslusav..eee mojot mudar tatko.Pozz
|
|
|
|