Nadezna -> RE: Како се согласувате со родителите на маж ви? (7.6.2011 12:14:59)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: blond Eве за малку фалеше да ја бутнам јас мојава од прозор (се шалам [sm=smiley36.gif] ). Во целиот дом само во ходникот ги оставивме старите прозорци, ги префарбавме им ги сменивме стаклата, сите други ги заменивме со ПВЦ. Остана едно стакло не сменето, ги чекаме да дојдат мерки да земат. Дотичнава моја свеки искористи ситуација додека јас јадам и оп се качила на прозор и го фарба стаклото [sm=zmeden.gif] кога ја видов веднаш и кажав да се симне и да не го фарба. Ма она како на неа да не се зборува, ми вика вака ќе е поубаво. И си фарба не ме рецка.[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] А што е најинтересно од се, го прави тоа на нашиот спрат т.е спратот кои ние сами си го реновиравме. Може требаше да и кажам ако има толкава желба за фарбање, нека си се симне на нејзиниот спрат нека фарба се што сака. Уф и вчера беше интересна. Дојде мајсторот за кујната да се договориме за елементите, и јас си правам муабет со него и она вели: е не така, не е убаво така, направи си ја кујната вака [sm=zmeden.gif] Не, секој ден се потешко и потешко ми е со неа. Господ нека ми е на помош.Среќа што не одам на работа, па оружјето не ми е дома, зошто до сега можеби некоја глупост ќе направев, сериозно [sm=smiley1.gif] Ајде давајте помош како се справувате со вакви? По сто пати и кажувам да не се меша, да не фаќа, да не ми ги она мести алиштата (кои се веќе наместени, ама нели она се подобро знае од мене), ама никако не ме слуша. На моменти помислувам дека и треба апаратче за слушање (ама сум ја искушила неколку пати-слуша подобро од мене [sm=smiley36.gif] ) Абе нели си на посебен спрат? Клуч на врата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|