elenaanamarija -> RE: Како се согласувате со родителите на маж ви? (16.7.2011 1:54:25)
|
sto da komentiram, ako pocnam i jas da se zalam...aj malce i jas...;)))mi idese da se ubijam veke za da ne gi trpam, ama vo posledno vreme si vikam sto ima jas da se nerviram, neka se nerviraat oni,... pa ako pravat nesto sto ne mi se dopagja, si gi zimam decata vo soba demek treba da gi presoblakam ili da im dadam da jadat , a toa uzasno ja nervira sveki, koa ke gi priberam...hihihi i ja najdov slabata tocka, pa ne moze se sto sakaaat da pravat so moite deca.tri godini popustav ama sega veke NE ima da e kako jas sto ke kazam... pa tie deca ne se za remetenje kako ke im tekne. i sega nema veke. inace i nie sme site na kup pa i dever mi e tuka vo tesno stance ludnica, pa zeni vie sto ne se slagate so svekrvite pocnete da ne gi reckate, neka ne ve gledaat kako se nervirate poradi niv, pa po izvesno vreme pisete dali ima efekt. jas otkako go primeniv ovoj ,,recept,,sveki mi e po mirna, za se pocna da prasuva, do dusa klimaks ja drma i malce e ko sasava od vreme na vreme radi toa, ama da e ziva i zdrava bratucetka mi i jas do den denes ke se jadev radi niv, svrtete si ja glavata zemete si go deteto, toa e na ovoj svet zaradi vas a ne zaradi niv, ic da ne vi cue, zborele,komentirale ic da ne se zamarate polesno ke vi bide.....pozzz do site mamicki
|
|
|
|