Anonimen -> RE: Како се согласувате со родителите на маж ви? (27.2.2016 2:11:08)
|
Vi zavidvam na site sto si imate mir doma so roditelite na mazot.Mnogu sakam da imam sovremena i razbrana svekrva,da mi doaga na gosti.Za ziveenje zaedno nema sansi pa makar i da e od zlato,a ne vakva kako sto e mojata ,,idna,,sveki[sm=hudicek1.gif] Cudo od karakter, tumruk,sebicna,nametliva,se da e po nejzino,gruba,ne znam kako da ja opisam uste.ne se potrudi da me prifati kako iden clen na semejstvoto.uste od prviot pat mi ,,vleze,, vo nosot.site sto ja poznavaat ne se izrazuvaat dobro za nea.Ni se vodi ni se tera.Ne trpi nikakov avtoritet ,se znae od doma sedenje.Ostanata e sama dolgi godini i si go zaborava mestoto.ni raboti ni pravi nesto samo sedi doma po celi denovi sama i nareduva da i se donese se pod nosot.Ne znam koj i e problemot na zenava,a najmnogu trpi sin mu oti ne misli so umot ,a trgnal po neziniot i se ja slusa.Me nervira to, me poluduva i razmisluvav edno vreme da si zaminam.aj so nea ke se resi , nema ziveenje vo zaednica i tolku,ama toj?Ve molam za sovet,imate li iskustvo so takvi naivni mazi,se menuvaat ili da si ispravam patot po sovreme ,od sveki mi idi udzum da fatam.
|
|
|
|