Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 15:05:04
Bethany
На слобода
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 15:37:40
kikicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci На кики долга чорапа П.С таа беше пипи или јас имам дупка у мозокот Луции мааа хахаха под Б.Имаш дупка деф...пипи долгиот чорап беше
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 15:58:23
Felly RR
На
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 16:01:18
bocence
na nekoe panda mece
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 16:02:48
lindicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka На некое мало девојче кое се вика Линда -линдичка Колку слатко кажано! Имам кученце и се вика Линда, ама ја викам Линдичка обично, ако не ме изнервира. Инаку, кикичка ме потсеќа на девојченце со розево фустанче, со кики репчиња, како на насловна страна на сликовница
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 16:03:30
lindicka
боценце, на дебелко детенце
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 16:11:15
AnnaMolly RR
линдичка на нешто убаво ме асоцира. Од шпанскиот збор „линда“, што значи убава.
_____________________________ Live and let live
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 19:14:20
kikicka
Ана моли ме асоцира на девојче кое го викаат АНА Молецот незнам зошто така и на девојче што моли за нешто
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 19:26:44
mamamoni
на кики бонбона моите омилени,њам њам
_____________________________ Daughters are another version of yourself, but only better !
RE: Твојот ник ме асоцира на... 14.1.2012 22:53:15
mila mama
На песната “ О Мони Мони ма“ што ја пеевме во трети клас
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Твојот ник ме асоцира на... 15.1.2012 10:52:14
AnnaMolly RR
Никој не е ни блиску до значењето на мојот ник А мила мама ме асоцира на некоја нежна и убава мамичка.
RE: Твојот ник ме асоцира на... 15.1.2012 10:58:45
Snow Queen
Твојот ник ме потсеќа на една девојка што долго време комунициравме преку мсн (иако сум скоро сигруна дека си истата) бидејќи никот е уникатен и специфичен
_____________________________ 07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени
RE: Твојот ник ме асоцира на... 15.1.2012 11:09:07
kikicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Никој не е ни блиску до значењето на мојот ник А мила мама ме асоцира на некоја нежна и убава мамичка. еее person who is unusual????
RE: Твојот ник ме асоцира на... 15.1.2012 11:58:39
Natuska85
Кикичка на женски род од мој Кикичко .
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Твојот ник ме асоцира на... 15.1.2012 12:11:15
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Никој не е ни блиску до значењето на мојот ник http://www.youtube.com/watch?v=WA_xjBaXor0&ob=av3e
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Твојот ник ме асоцира на... 15.1.2012 12:33:36
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen Твојот ник ме потсеќа на една девојка што долго време комунициравме преку мсн (иако сум скоро сигруна дека си истата) бидејќи никот е уникатен и специфичен Можно е, секогаш се потпишувам како AnnaMolly Ајде сега пишувај која си ти, штом сме комуницирале преку мсн сигурно добро се знаеме :)
RE: Твојот ник ме асоцира на... 15.1.2012 12:35:10
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Никој не е ни блиску до значењето на мојот ник http://www.youtube.com/watch?v=WA_xjBaXor0&ob=av3e Си реков ти, Маца или Виктори ќе погодите :)
RE: Твојот ник ме асоцира на... 15.1.2012 19:38:29
Snow Queen
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen Твојот ник ме потсеќа на една девојка што долго време комунициравме преку мсн (иако сум скоро сигруна дека си истата) бидејќи никот е уникатен и специфичен Можно е, секогаш се потпишувам како AnnaMolly Ајде сега пишувај која си ти, штом сме комуницирале преку мсн сигурно добро се знаеме :) ќе ти пишам по лична порака за да не ја нарушувам темава
_____________________________ 07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени
RE: Твојот ник ме асоцира на... 29.1.2012 12:03:20
Natuska85
На снежна кралица
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Твојот ник ме асоцира на... 29.1.2012 12:15:47
Snowhite RR
На руска снежна бајка за деца
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Твојот ник ме асоцира на... 29.1.2012 12:15:56
Pepelaska *
На русинка со плетенчиња ова за Натушка а Сноувајт на Снежана од бајките
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 29.1.2012 12:17:45 >
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Твојот ник ме асоцира на... 29.1.2012 12:34:12
Felly RR
на Пепелашка со изгубеното чевличе.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Твојот ник ме асоцира на... 29.1.2012 17:17:24
Martins mom
На среќа...од фелисидад За мојот ник не мора да пишувате...нема асоцијација
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Твојот ник ме асоцира на... 29.1.2012 17:20:57
Ikana
Na martinki, majka sto nosi doc martin's
RE: Твојот ник ме асоцира на... 29.1.2012 17:55:57
Maca25
Затоа што те познавам, твојов ник цело време си го читам како твоето име, а не кака Икана ме потсеќа на бебе што ика цело време
< Поракaта ја уредил Maca RR -- 29.1.2012 17:56:42 >
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
(Одговор на членот Ikana )
Анкета
Одредување на полот.Admin Колку е веродостојно определувањето на полот со ултразвук? Вашето искуство е: