|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
8.3.2011 17:38:42   
Martins mom
Е и ние тоа чекаме...да се стопли и почнуваме со маршутатаuser posted image Сакам прво до кај Прилепчанки да појдам, па и Кичево е близу, а Скопје одамна го планирав. ММ како подарок за 8 март требаше да ме носи на концерт на Оливер, ама немаше Мартин кој да го чува, па ми се одолжи со мноооогу убав прстен од бело злато.
П.с: Вие што добивте за празников?
Јас од золва ми гаки еден пар и од свеки влечки за низ дома. На золва ми и подарив сет за француски маникир, а на свеки комплет прибор за лична хигиенаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 301
8.3.2011 18:11:02   
agnes77
поздрав и среќен 8 март
Мартинс мам јас добив цвеќеuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 302
8.3.2011 20:14:14   
maki1
Aj i tuka da cestitam praznik,inaku dobiv parfemuser posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 303
8.3.2011 22:29:27   
Maca25
За 8-ми март не добив ништо, само лоши вестиuser posted image кога ќе почне убавиот и смираниот дел од мојот живот?!?!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 304
8.3.2011 22:29:59   
Olivia
MM epten me iznenadi dodeka sum dremela denes na pladne kidnal da mi kupi poklon za denov,i si dobiv cveke i Ricci Ricci od Nina Ricci preubavo mirisaaaaauser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 305
8.3.2011 22:38:58   
Tanjat7880
Dobro vecer i od mene,SREKEN NI 8*Mart!
Jas sum pak raspametena,sega me maci bojata na stolicata ili izmetot kaj mojot sin koja e bela,vakvo neshto ne sum videla,ima nekoj slicno iskustvo?
Moze da se raboti za zoltica ama vo toj slucaj i mokracata ke bide mnogu temna i belkite vo ocinjata ke bidat zolti....

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 306
8.3.2011 22:51:36   
ucitelkata
Здраво на сите!! Јас сум ептен нова на форумов и појма немав од кај да почнам.. па си викам ај прво да честитам празник..
СРЕЌЕН 8 МАРТ на сите
поздрав

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 307
8.3.2011 22:52:29   
Maca25
Добредојде учителке! Среќен празник и на тебе!user posted image  
тука можеш да ни се претставиш! Ти посакувам пријатна дружба со РР!

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 8.3.2011 22:55:01 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот ucitelkata)
Непосредна врска до пораките: 308
8.3.2011 22:57:39   
Olivia
Maca dobra si srcka ???

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 309
8.3.2011 22:58:43   
Pepelaska *
Добредојде учителке, се надевам ќе се запознаеме наскоро Мартинс мам како и со сите други , инаку јас од мм не добив ништо, отишол да купи цвеќе ама сегде затворале user posted image , од девер ми и потенцијалната јатрва една убава колекција , од свеки тренерки, а јас и купив паричник и цвеќе, а на девојчево од девер ми заборавивuser posted image срам да ми е, ај друг пат ќе ја изненадам

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 310
8.3.2011 22:58:45   
Џесика
Еве ме мене пак, ми дојдоа сестра ми со фамилија, до сега раскревав... од мм добив цвеќе, од свекрва ми папучи, четка за коса и гаќички, а од дада ми преубави чаши... не очекував волку поклони, ама не ми е лошо, ко за неизлезена од дома супер се осеќам!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 311
8.3.2011 23:00:51   
Тања РР
Добредојде учителке. Честит празник и тебе.
Добра вечер жени. Како сте?
Јас од работа се враќав пешки заради карневалското лудило што го има зафатено градот и да ви кажам право се скоцкав. Надвор е грч ладно.
Инаку на поклон добив паричник и марама од директорката, друг никој не се потруди да ми подари нешто.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 312
8.3.2011 23:03:41   
mila mama
Dobrovecer i od mene! Da go cestitam praznikot na site sto go slavat, jas ne go slavam user posted image Ne sakam ni pokloni na ovoj den, ama sakam na sekoj drug user posted image  

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 313
8.3.2011 23:13:13   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Maca dobra si srcka ???

не сум бап добра...тажна сум многуuser posted image . се надевам дека се брзо ќе се среди.

Непосредна врска до пораките: 314
8.3.2011 23:17:44   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Maca dobra si srcka ???

не сум бап добра...тажна сум многу . се надевам дека се брзо ќе се среди.

user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 315
8.3.2011 23:18:36   
Maca25
Фала срцка user posted image

Непосредна врска до пораките: 316
8.3.2011 23:39:22   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

не сум бап добра...тажна сум многуuser posted image . се надевам дека се брзо ќе се среди.

сигурно брзо ќе се среди, ти посакувам да биде така ... еден ден се ќе биде подобро

Непосредна врска до пораките: 317
8.3.2011 23:45:43   
mamamoni
здраво и од мене не ви честам празник затоа што многу и не го почитувам 8 Март, ама го искористив за излегување со колешките на винце и пица, што убаво си поминав како што ги немам видено подолго време...... екстра да видам овде што има и си легнувам, па утре сме кај моите

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 318
9.3.2011 9:18:03   
arh_diz
Dobro utro kaj nas denes soncevo prekrasno utro
ZA Praznikov nemojte taka ne slavite tuka Ponedelnik i Vtornik ne se rabotese epten se udira na slavenje

Биди тоа што си

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 319
9.3.2011 12:03:13   
Pepelaska *
Здраво и од мене накратко, само што средив се и мислев сега ќе поседам на РР на раат ене го онај мангупот се разбуди.....user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 320
9.3.2011 22:15:59   
Tanjat7880
Dobro vecer devojki,vecerva nitu vas ve ima nitu neshto od vasheto bogato meni na "trpezava" ima???Shto vi se slucuva?!
Inace jas dojdov do zaklucok deka mnogu jasna bila onaa narodnata "Ne daj boze da te snajde toa shto majka ti go misli"Vcera bev ubedena deka mojot sin ima zoltica i raspametena neli za denes rezultatite da pokazat deka bilirubinot mu e skroz vo red a belata stolica se dolzi samo na taranata shto mu ja pravevuser posted image  no eve poraka do site mamicki od infektolog-Ako primetite bilo kakva promena vo stolicata na deteto VEDNASH toa da se ispita,bela stolica e navistina eden od znacite na zoltica!Pozdrav i bidete mi dobri

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 321
9.3.2011 22:55:46   
Pepelaska *
user posted image

Тања еве едно освежување за тебе и за другите што ќе дојдат, браво за тебе што одлично си проценила што може да е user posted image , а колкаво е детето?

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 9.3.2011 22:57:04 >

Непосредна врска до пораките: 322
9.3.2011 22:57:10   
Olivia
Kaj si Viktori da castis sladoled od karamela, ke si puknam safra me faka a apetitot do plafon...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 323
9.3.2011 23:07:09   
Martinija
Zdravo, jas sum nova na forumov i neznam od ka da pocnam!

Непосредна врска до пораките: 324
9.3.2011 23:22:07   
Martinija
Dobro e se snaogam ! Znaci ke se druzime!user posted image

(Одговор на членот Martinija)
Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Вакцини
Fiao

Бидејќи бројот на родители кои се против вакцинација расте, да се преброиме колку сме?

За (66%)

Против (34%)

Број на сите гласови: 125

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!