|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
22.3.2011 23:06:03   
Тања РР
Значи сите сте биле зафатени денес, и да ве барав за кафе нема да можевте да ме вколопите во агенадатаuser posted image .
Јас попладнетво  бев во Скопје и сега се чувствувам преморено но една огромна тежина ми се симна од грб така што се надевам вечер ќе можам мирно да спијам.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 551
23.3.2011 9:33:11   
zapce
Здраво рингерајки како сте, еве денес имаме убав сончев ден кој дава енергија и позитивно расположение, земајте ги бебчињата во раце и на шетање и јас едвај чекам да си одам дома од работа па ако биде убаво временцето со Матеј да се прошетаме.

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 552
23.3.2011 9:57:37   
lukas
zdravo ringerajki moi jas malku ve podnapustiv ama so termitceto moe doma sega nemozam poveke od edno kafe da se napijam na komp.i tolku no sepak ve potcitnuvam koga ke mozam pozzz do mene sepak ne sum ve zaboravila...i guski za site
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 553
23.3.2011 10:13:00   
Snowhite RR
О Лукас добредојде назад, ти старува мажот низ дома сега а? Еве го и мојов е ист, можеби не е убаво да кажам, ама арно што одам на работа, оти ако сум по цел ден со него ке се скренам готовоuser posted image , ич не е мирен

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 554
23.3.2011 10:48:17   
lukas
jas cel den, arno so prespiva dvapati na den inace i jas ke se skrenev...eve go sega placi za v skut za da mava na komp.hahha,pozzz pa koga ke mozam ke pisam ...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 555
23.3.2011 10:50:08   
Pepelaska *
Здраво и од мене,конечно мааалку се наспавuser posted image вчера ни дојдоа моите и на мм чичко и стрина за младенци колку да не е без ич, седевме што седевме Мартин заспа кај 9 и пол а мене нозете ми паѓаа реков ќе полежам 5 мин и ќе одам со гостите ама.. кога се разбудив сатот беше 12 и нешто само се облеков во пижами и продолжив па во 3 мм станал да му даде млеко да сум се наспиела срце мое user posted image  спиевме дури до 7 и пол

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 556
23.3.2011 11:00:22   
AnnaMolly RR
Женски, АЛЕЛУЈА и јас го платив интернетот и од вечер ќе ми го пуштат па повеќе ќе ве дружам!

user posted image user posted image user posted image user posted image
Сега сум на работа, крадам малку време за да ѕирнам што има!
Поздрв и се читаме

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 557
23.3.2011 11:51:35   
Natuska85
Ана Моли добре дојде назадuser posted image user posted image user posted image . Се гледаме во сабота user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 558
24.3.2011 9:23:33   
Maca25
Добро утро рингерајки! Повелете тазе кафе! Јас одам да се најдам со мајка ми во ГТЦ па може таму ќе си пијам кафе!

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 559
24.3.2011 9:32:12   
Snowhite RR
Ај едно лајк на сликава плс
КЛИК

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 560
24.3.2011 9:48:04   
arh_diz
Dobro utro i od mene
Utrovo ubavo soncevo i jas ke pijam denes kafe so drugarka mi

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 561
24.3.2011 9:52:30   
Snowhite RR
Добро утро арх_диз, на здравје кафето
Ај ако сакаш стави лајк на сликата, на линкот си ставила лајк, а таму не се важиuser posted image Фала ти

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 562
24.3.2011 10:04:01   
Natuska85
Сноу вајт имаш и он мене лајкuser posted image .Јас еве пред малку станав пиев млеко,па сега планирам јајца на око да си пржам незнам што ми стана од синоќа ги мисламuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image па правец на работа.Поздравче

Непосредна врска до пораките: 563
24.3.2011 10:19:35   
penelopa
Добро утро и од мене и кај нас сончево дури до 20 степени денесuser posted image некако наеднаш се качи температурава а од Недела пак ладно. И јас сум за кафенцеuser posted image , Сноувајт лајкнатоuser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 24.3.2011 10:20:22 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 564
24.3.2011 10:38:27   
KRISTIJANA*
Zdravo i od mene :) pozz do site snowhite imas Like :)

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 565
24.3.2011 11:31:23   
Snowhite RR
Фала ви на сите
Па ставете и вие слики од вашите бебуши да гласамеuser posted image

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 566
24.3.2011 11:41:20   
Martins mom
Лајкнато Сноу, епа веќе кога лајкате, еве ви линк и од мојот палавко КЛИК

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 567
24.3.2011 12:39:14   
KRISTIJANA*
neznam dali e soodvetno mesto megjutoa imam edna molba , neodamna zabelezav eden forum so nikovi od facebook , adnav nekogo i sega neznam koj e koj da gi iskontaktiram ringerajkite :))))))))

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 568
24.3.2011 12:50:43   
Maca25
Кристијана овде може да видиш кој е кој на ФБ. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 569
24.3.2011 12:53:41   
maki1
Snowhite,martins mom imate like,na site drugi im posakuvam ubav den.

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 570
24.3.2011 17:05:36   
tinush
Snowhite,Martinsmom mi se dopadnaa vashite fotografii.    Se nadevam na dobra druzba utre. Nie se nashetavme denes, sonce kolku sakash.

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 571
24.3.2011 17:09:00   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Лајкнато Сноу, епа веќе кога лајкате, еве ви линк и од мојот палавко КЛИК

Фала ти Мартинс мам, а за Мартин вечер ќе го добиеш лајкот, немам фб на работа
Убав сончев ден на сите ви посакувам, само за шетање е времево, а јас затворена в канцеларија, плус сонцево право в монитор ми свети, ниту можам да гледам, ниту да работамuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 572
24.3.2011 17:19:19   
tinush
Lele shto znaci koga ne odish na rabota. Pa druzbata e vo sabota zadutre . Lele brukauser posted image

(Одговор на членот tinush)
Непосредна врска до пораките: 573
24.3.2011 17:20:00   
Pepelaska *
Лајкнато е за двете прекрасни се и двајцата сонценца user posted image , сончево е да ама овде дува ветер излеговме прееска малку и одма дома user posted image , колку сум тажна мм е на работа до 7 и вчера и денес и утре, ако е и сабота ќе си пукнам а ако не е ми вети дека ќе дојдеме на дружбата , само здравје се надевам нема да е па да ве запознаам , колку се радував спремив дури и алишта user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 574
24.3.2011 17:32:56   
Natuska85
Пепелашка значи има шанси и вие да дојдете ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?