|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
24.3.2011 17:50:14   
Pepelaska *
Многу мали ама ако не е мм на работа ќе дојдеме user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 576
24.3.2011 22:30:22   
Tanjat7880
Ajde moi vredni zenski,koja ke spremi kafe?!
Jas najposhteno ovie soncevi denovi gi iskoristiv za skitanje,Biserot i sekade okolu nego go svrtev najmalku tripati,site ljuljashki gi odsedov i sega mislam deka zasluzuvam kafe,neli?!user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 577
24.3.2011 22:37:46   
Bogdancanka

user posted image

povelete koj drug e za kafe?user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 578
24.3.2011 22:55:38   
Olivia
I jas ke pijam kafe zasto dolga nok me ceka si kupiv monistri denes i sega ima cela vecer obetki da pravamuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 579
24.3.2011 23:03:32   
Maca25
Јас додека ја успивав нина си дремнав малце, сега се мислам дали да станам од комп и да си легнам или пак да останам?!/ тешко прашање?!?!?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 580
24.3.2011 23:04:17   
Bogdancanka
a taka srcka napij se kafence i frli se na rabotauser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 581
25.3.2011 1:47:51   
ikki
kako ste mi rr-rajki.. kone4no i jas na ringeraja da sednam malku da vidam kako e sto e, pozdrav do site sto ne spijat :)

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 582
25.3.2011 14:49:48   
Olivia
Kaj ste site denes , sto ubav den, sigurno setate site na soncevo, jas na saemot za mebel trebase da idam denes ama se smeni planot ama vo nedela tamu sum da si napravam lezet na ociteuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 583
25.3.2011 15:04:45   
Maca25
Јас си бев на кафе и доручек со другарка, па дома ручек да направам и да средам малце, сега одиме да ја земеме нина и некаде ќе шетаме низ парк!
Имајте убав ден!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 584
25.3.2011 15:08:32   
Џесика
И ние си се изнаигравме со Борјан, си зема детето топка, се изнатрча по паркот, беревме цвеќиња, па ги мирисавме... одма му се смени расположението, посмирен, повесел, све ме слушаше... сега нана, и јас се мислам дали да одморам малку, деновиве до 2 сабајле дремам, жива ненаспана сум....

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 585
25.3.2011 15:41:45   
skorpijana
dobar den eve me i mene me nemase malku imav problem so komjuterot sega se e vo red
kako ste se nadevam dobri ova vremeto se pomalku ne zadrzuva doma ne mami nadvor user posted image user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 586
25.3.2011 23:59:44   
amelbebe
zenski,mnogu ste mi tivki nokva,da ne se spremate uste od sega za utre,znam  znam  ste legnale deneska porano,za da bidete posvezi utreuser posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 587
26.3.2011 6:24:16   
Палешка РР
Јас не легнав порано, ама затоа станав порано user posted image  user posted image  user posted image
Го пијам првото утринско кафенце и си читкам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 588
26.3.2011 7:51:21   
skorpijana
dobro utro na site se spremate za druzbata a aj ubavo da si pomite pozdrav

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 589
26.3.2011 20:51:54   
Martins mom
Поздрав жени...кај сте???user posted image user posted image
п.с: Мацо да и’ се позлатат рацете на мајка ти што убави кифлички правиuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 590
27.3.2011 9:37:42   
Палешка РР
Добро утро женски. Повелете на зелник user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 591
27.3.2011 9:51:43   
Beatris
Оф оф како што сум гладна а нема ништо по дома добро ќе ми дојде user posted image  Пакувај тепсијата и праќај наваму user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 592
27.3.2011 10:02:33   
Палешка РР
Следниот пат ви носам од зелникот на мајка ми. Да не се мајките неоти ќе каснеме нешто месено user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 593
27.3.2011 10:20:22   
Martins mom
Не провоцирај Палешкаuser posted image user posted image Немам време да правам, оти моментално чистам, а и до вечер ќе чистамuser posted image Само накратко да ве ѕирнам! Мм и Мартин вчера лом правеле...сите чинии и чаши извадени, цел под со храна, пелени на сред соба, играчките низ сите соби, креветите-бункери и не знам како успеале и терасите лом да ги направат!!
Може вчера бев ко на масажа, ама денес изгледа ко в теретана ќе бидамuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 594
27.3.2011 10:24:09   
Pepelaska *
Мартинс мам тоа значи дека треба почесто да ги оставаш сами да се научат дека и без тебе мора да има ред user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 595
27.3.2011 10:26:47   
Martins mom
Да ти кажам вчера у-ж-и-в-а-в, ама денес црно ми се пишеuser posted image user posted image Ќе размислам дали уште еднаш сами да ги оставамuser posted image А замисли цел ден шетале по кафиња, биле излезени?! Епа кога успеале да направат хаос не знам, ама таленти сеuser posted image user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 596
27.3.2011 10:30:35   
Pepelaska *
И јас да ги оставев мислам исто ќе направеа, ама за жал не можев мм цела недела е по 12 саати на работа user posted image

Непосредна врска до пораките: 597
27.3.2011 17:31:19   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Не провоцирај Палешкаuser posted image user posted image Немам време да правам, оти моментално чистам, а и до вечер ќе чистамuser posted image Само накратко да ве ѕирнам! Мм и Мартин вчера лом правеле...сите чинии и чаши извадени, цел под со храна, пелени на сред соба, играчките низ сите соби, креветите-бункери и не знам како успеале и терасите лом да ги направат!!
Може вчера бев ко на масажа, ама денес изгледа ко в теретана ќе бидамuser posted image user posted image

Тоа е цената на задоволствотоuser posted image , ти барем уживаше, кај мене кога го чува додека сум на работа истата слика ја наоѓам кога ќе си дојдам и јас се чудам како успеваат толку да направат лом!!

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 598
27.3.2011 21:33:27   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Не провоцирај Палешкаuser posted image user posted image

Е добро ме потсети, имаше уште неколку парчиња од зелникот user posted image
Ти Мартинс мам знаеш да правиш зелник? Не верувам дури не пробам user posted image

Непосредна врска до пораките: 599
27.3.2011 23:06:09   
Snowhite RR
Палешка зошто не можам да гласам за Миа во изборот на најлајк дете на фб?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?