|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
21.3.2011 10:15:13   
arh_diz
Jas vi donesov malku osvezuvanjeuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 526
21.3.2011 10:16:32   
amelbebe
dobro utro zenskiiii,arh-diz dobredojde,ti posakuvam prijaten i ubav odmor vo mk

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 527
21.3.2011 10:16:47   
Maca25
Битно не врне!
Арх диз како е? Се прошетавте ли малце низ Скопје?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 528
21.3.2011 10:16:49   
Natuska85
Добро утро женски,пријатна работна недела и убав прв пролетен ден.Јас денес не одам на работа, малку потечени ми се нозете па ќе си одмарам домче.И вака по сабајлечки да ве почастам виртуелно,истеравме младенци и си го осветивме домот за викендот.Убаво си поминавме.....Повелете кој за што еuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 529
21.3.2011 10:17:00   
Snowhite RR
Ах арх_диз ти си крива значи цццuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 530
21.3.2011 10:18:21   
Maca25
Натушке, што си се распремала волку посабајлечки?! user posted image user posted image па не знам од каде да почнам !
Честито младенци и осветување на станчето! Само убави работи да ви се случуваат во станот!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 531
21.3.2011 10:21:45   
penelopa
Значи денес сите нешто частатuser posted image user posted image user posted image .
Арх_диз уживајте и одморете се во Ск, Натушна среќни Младенци, да си се сакате вечно а на сите останати рр пријатен ден  овој прв пролетен денuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 532
21.3.2011 10:23:04   
denim
Cestito Natuske, samo ubavini da Vi se slucuvaatuser posted image .

Непосредна врска до пораките: 533
21.3.2011 10:23:13   
arh_diz
Cestito mladenci i osletuvanje na stanceto Natuska.Jas se prosetav niz Sk ama user posted image seuste nee.Sega gledam kolku znaci koga imas nekoj barem malku da ti pomogne so deteto.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 534
21.3.2011 10:41:35   
Natuska85
Фала ви да ви се враќаат само убави моменти,Адх_диз добредојде во Скопје,се гледаме во саботаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 535
21.3.2011 10:42:49   
skorpijana
cestito mladenci na natuska85 i na site drugi sto slavat
art_diz dobredojde vo makedonia ubav pomin
i ubav proleten den se nadevam deka ke se opravi veke vremeto

zivej go sekoj dena kako posleden

Непосредна врска до пораките: 536
21.3.2011 10:46:39   
denim
Arh-diz, dobredojde doma i  ke se oprai vremetouser posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 537
21.3.2011 11:05:07   
Tanjat7880
Vremeto ke ni se popravi veke od utre a nashite mladenci neka ni se srekni!
Pozdrav i od mene

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 538
21.3.2011 11:35:49   
Martins mom
Со среќа на сите, а јас денес сум исто ко времето user posted image user posted image user posted image
Нека става некој кафе, оти...user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 539
21.3.2011 11:58:57   
maki1
Sto ubav den denes,na Natasa srekni mladenci i osvetuvanje na dom,kako i na site drugi koi slavele mladence,a za ostanatite sreken prv den na proleta,i eve denov so kafence da pocne.
user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 540
21.3.2011 15:14:15   
Pepelaska *
И јас ве дружам за кафе пред ручек, Цело сабајле чистам сестра ми дојде да го почува user posted image кога е таа тука немам гајле ама само ми забегува кон таа Битолата, user posted image ние не правиме младенци ама ќе дојдат некои најблиски па мора да средиш да спремиш, ние вечер сме на свадба-младенци па планирам да се опуштам малку да се развеселам user posted image ќе пробам ама ќе видиме

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 541
21.3.2011 18:39:17   
Martins mom
Јас сум бесна цел ден...одам да се испукам во друга тема, да ми олесни малцеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 542
21.3.2011 20:11:14   
ole2004
Dobredojde arh-diz,prijaten prestoj domauser posted image .Natuska srekni Mladenci i osvetuvanje na domotuser posted image user posted image user posted image .

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 543
22.3.2011 12:53:13   
Pepelaska *
Како сте женски, јас супер со огромни плускавци и болки во стапалата од играње вчера, бевме на младенци ама како свадба правеа супер си поминавме ми тебаше едно издувување вакво, Мартин бил мирен си заспал меракuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот ole2004)
Непосредна врска до пораките: 544
22.3.2011 18:23:50   
Natuska85
Супер Пепелашка сте прошетаме малку со мт.Јас еве со нозете во вис одмарам,малку ми се потечени.Инаку супер ми почна денот со Виктори бевме кај Беатрис уште рано,рано сабајлечки кркавме сладоледuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 545
22.3.2011 21:26:15   
Olivia
Ubav den i za mene konecno razbiv monotonija i novata stranica e svrtena od denes, jas i Julie si bevme na pilates denes i se puknavme od smeenje kako za prv den pominavme super utre sme na step aerobok i ke ja trosime seta negativna energija barem tamu.
Julie fala ti za organiziranjetouser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 546
22.3.2011 21:33:55   
Natuska85
Аааа огромно браво за вас дветеuser posted image ,денес работата била кој на дебелеење, кој на слабеењеuser posted image user posted image user posted image user posted image .Наредна недела,кога ќе останам дома веќе правам собиранка кај мене па ќе направите и вие двете исклучок верувамuser posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 547
22.3.2011 21:41:20   
Julie1
О стварно ова било супер како нова се чувствувам од едно вежбање, ама утре може да плачам се ќе ме боли сигуно. Но супер си поминавме пола вежбаме, половина се смеевме а на крај не можеа да не избркаат од соблекувална што не можевме да се изнамуабетиме. Супер Оливиа што потегна да вежбаме. Ајде па може и повеќе Рингерајки да ни се прдружат, може да договараме и дружби за спортување. Натушка без грижа јас веднаш надохнадив со топло чоколадо во Лептокарија и дома со вечера, уште по пат со Оливиа планиравме што ќе јадеме user posted image  

< Поракaта ја уредил Julie -- 22.3.2011 21:42:04 >

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 548
22.3.2011 21:49:23   
Olivia
Oh jas po pat nakaj doma prodolziv so razmisluvanjeto sto ke jadam dodeka stignav doma smisliv i deka cel slon mozam da izedamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Natuske denta koga ke ti dojdeme na gosti jas i Julie da si planirame dva termina za vezbanje toj den osekam deka ke jademe mnogu sladoled od karamelaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
Julie ne zaboravaj andol da se napiesuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 549
22.3.2011 22:59:39   
Tanjat7880
Dobro vecer ringarajki!
Me iznenadija bash prijatno tie shto pocnale so vezbanje,vezbajte i uzivajte,toa e investicija vo vasheto duhovno zdravje i moja preporaka bi bila ANDOL za sitni problemcinja od tipot na vospalenija na muskuli i slicni rabotiuser posted image user posted image user posted image  za Olivia i Julie

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?