|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
17.4.2011 13:33:55   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

јас си гледам Бебе магазин, Мартин заспа

И јас гледав Бебе магазин, не дека се нешто квалитетни туку ги следам бидејќи ни преземаат идеи за теми. Ај тоа што ни преземаат (?) туку се дрзнаа и делови од текст да пуштаат на ТВ.

Еве го нашиот текст

Еве ги и преземените делови, во целост

1. За разлика од времето на шеесеттите години во кое татковците не смееја да присуствуваат на породувањето, денес тоа е личен избор на секој иден татко.

2. Раѓањето е важен момент во животот, но не и единствен, само потрудете се што побрзо да бидете до мајката и бебето по раѓањето.

3. Ако мислите дека ќе можете да го поднесете тоа, потрудете се и исполнете ја желбата на сопругата. Многу ќе и значи тоа што сте до неа.

Алал да Ви е на инвентивноста! Да копираш текст од најчитаниот портал и да го пуштив на ТВ. Браво!

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1026
17.4.2011 13:39:02   
Pepelaska *
Леле, гледав јас ама не заслушав убаво Мартин спиеше и на тивко ми беше твто, е значи срамота, толку ли неможат да си смислат свој текст барем на овие теми има многу многу да се пишува, а инаку во право си Палешка нема нешто посебно квалитетно едне куп реклами даваат, ајде сега Рингераја контра да им направи една емисија на ТВ user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1027
17.4.2011 13:42:06   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

јас си гледам Бебе магазин, Мартин заспа

И јас гледав Бебе магазин, не дека се нешто квалитетни туку ги следам бидејќи ни преземаат идеи за теми. Ај тоа што ни преземаат (?) туку се дрзнаа и делови од текст да пуштаат на ТВ.

Еве го нашиот текст

Еве ги и преземените делови, во целост

1. За разлика од времето на шеесеттите години во кое татковците не смееја да присуствуваат на породувањето, денес тоа е личен избор на секој иден татко.

2. Раѓањето е важен момент во животот, но не и единствен, само потрудете се што побрзо да бидете до мајката и бебето по раѓањето.

3. Ако мислите дека ќе можете да го поднесете тоа, потрудете се и исполнете ја желбата на сопругата. Многу ќе и значи тоа што сте до неа.

Алал да Ви е на инвентивноста! Да копираш текст од најчитаниот портал и да го пуштив на ТВ. Браво!

Ах не ме ни чуди ама баш алал да им е, и малку е после ова што им се случува, само не ми е јасно дали и Бебе Магазин како дел од она што им се случува на Перо Наков бб не се освестија од почитување на правните работи и закони... Се нервирав кога пред година и повеќе договаравме соработка и кога целиот магазин кој бесплатно го доделуваме во Словенија Рингераини искрици го добија како пример на нашата работа, за да од септемврискиот број 50% и повеќе од новите идеи во магазинот биде ископиран, боенки, учиме англиски, повеќе содржини за дете и слично. Сега веќе навистина ништо не ме чуди, кога добив одговор ние ќе правиме наша веб страна подобра од Рингераја сватив за каква професионалност нивна се работи. Уште еднаш нека им служи на чест...

< Поракaта ја уредил Julie -- 17.4.2011 13:57:14 >

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1028
17.4.2011 13:45:40   
Viktori
кога добив одговор ние ќе правиме наша веб страна подобра од Рингераја сватив за каква професионалност нивна се работи

лесно е да направиш веб страна, тешко е да ти текне што да има во неа.....
ако ја прават страната ко емисијата, јадни они user posted image .......

< Поракaта ја уредил виктори -- 17.4.2011 13:46:38 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1029
17.4.2011 15:49:40   
Maca25
Имаат и они веб ама до пред некое време ништо живо немаше на него. И форум имаа, ама никој немаше пишувано user posted image
Срамота! Тоа ли се новинари?!?! user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 17.4.2011 15:51:20 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1030
17.4.2011 15:50:52   
Viktori
не. Тоа се телетабиси.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1031
17.4.2011 16:42:12   
mama26
normalno e sekoj od nekogo krade..nisto strasno toa se sve kopii ,nie sme original user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1032
17.4.2011 16:50:22   
Martins mom
Ајде присутни повелете кафенце...Ич не е убаво да го пиеш самuser posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1033
17.4.2011 16:53:11   
Џесика
И да знаеш дека сега ќе станам и ќе си напраам кафе, за инат на бебе магазин...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1034
17.4.2011 16:54:42   
Pepelaska *
И јас ќе земам од кафенцево пред одење на гости набрзина само за друштво да правам на моите мили рр, а Мартинс мам свеки изгледа го чува Мартин штом имаш време и за кафенцеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1035
17.4.2011 16:56:33   
Martins mom
Абе ај ќе стануваш, седи си сега, шо убаво ти е вакаuser posted image user posted image Инаку не спомнувам веќе бебе магазин, оти нејќам реклама да им правам...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1036
17.4.2011 16:58:15   
Martins mom

И јас ќе земам од кафенцево пред одење на гости набрзина само за друштво да правам на моите мили рр, а Мартинс мам свеки изгледа го чува Мартин штом имаш време и за кафенцеuser posted image

Не бре златна, еден саат (не цел) го поигра и толку беше...Мартин нанка, изгледа се умори од глупостите на баба му, му се смачи и дремка му дојдеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1037
18.4.2011 16:16:45   
ikki
ми ја објавиле породилната приказна.. јееееееееееее
ајде да ве по4астам по една бајадера
user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1038
18.4.2011 16:32:24   
Julie1
Прекрасна породилна приказна Икки а и прекрасно ангелче си родила.

Ќе си земам јас 2,3 бајадерки сега за после ручек таман ќе ми дојдат.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 1039
18.4.2011 18:14:29   
ikki
tnx julie, poveli zemi si poveke bajaderki ne se srami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1040
18.4.2011 19:27:44   
Pepelaska *
user posted image

Ајде повелете едно кафе сега, многу убава приказна икки

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 1041
18.4.2011 21:34:24   
Olivia
Zdravo zenski, ej od koga ne sum pisala ovde ama ve citam postojano,napnata sum so vremevo ic ne mi godi vikendov se soocuvavav tahihardia i pritsok koj me izlude mnogu blisku i dvata,ama od denes se vrakam vo normala prodolzuvam so vezbanje i topenje na saloto so si go zarabotiv zimata,pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1042
19.4.2011 3:26:46   
ikki
Јас еве изгрицкав една кеса сончоглед, сега спокојно можам да си нанкам.. Ајде лека нок на тие што уште седат user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1043
19.4.2011 9:07:09   
mamamoni
добро утро, кој е за кафенце од сабајле, user posted image сеуште спие па да видам што има на брзинка, а гледам и временцево денеска ме радува, ќе има шеткање поздрав до сите user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 1044
19.4.2011 9:15:32   
Maca25
Фала за кафето мамамони. Што убаво ми дојде после мусливе со млеко. мммм..
А за времево надвор, на се личи само на пролет не личи. Бљак!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1045
19.4.2011 9:22:15   
mamamoni
овде сончево и топло е, ќе пуштиме и кај вас малку сонце user posted image user posted image user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1046
19.4.2011 9:28:15   
Maca25
Пуштај, само кажи ни колку сте оддалечени, да знаеме за колку време сонцето ќе дојде user posted image

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1047
19.4.2011 11:28:38   
arh_diz
I jas ke si zemam kafence ,utrovo sum mnogu razrabotena nemav vreme ni za kafe

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1048
19.4.2011 12:04:14   
lukas
pauza za edno kafence na rr-ja...
kako ste prijatelki??user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1049
19.4.2011 12:38:17   
Olivia
Mi se smaci od oblacnovo vreme mm mi se javi od London veli tamu puka sonce e pa ne e fer , inace jas si cekam da mi se svari pcenicata da si papam ic ne e lesno i dieta i  da postis user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?