|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
8.5.2011 8:22:06   
mama26
dobro utro 

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1376
8.5.2011 11:35:11   
Martins mom
Повелете неделно кафе за моите најмили рингерајки...И пријавете која каде била за викендов, каде ќе одите, како сте си поминалеuser posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1377
8.5.2011 13:29:51   
arh_diz
Fala za kafeto Martin mam
Nie trgnavme na rucek vo edinstveniot makedonski restoran koj se otvori neodamna , no bidejki tuka e praznik ( pa makedonecot resil da praznuva) user posted image
Pa moravme da odime vo drug restoran da ne ostaneme gladni.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1378
8.5.2011 13:42:01   
Тања РР
И јас ќе си сркнам едно кафенце Мартинс мам иако веќе се изладилоuser posted image
Јас викендов, исто како и целата недела, сум турбо. Не сум спиена три дена, детево мое фатило некој ред да се буди во 2 а да заспива во 7 сабајлеuser posted image
Синоќа бев на свадба кај една колешка па денес уморот ми се потенцира ептен.  

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1379
8.5.2011 14:27:02   
Maca25
ve molam pomagajte!!!!!
nina padna i si ja udri ustata i ja rascepi malce
sto da i stavam
i tecese krv no prestana
aj help

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1380
8.5.2011 14:43:36   
mama26
maca istoto toa sto se stava na papoceto[ kaj bebinjata] mozes da stavis na pamukce i da tapkas na mestoto od iscepenoto..kako se vikase sega ne mi teknuva u momentov uff ,alkoholen rastvor user posted image

< Поракaта ја уредил mama26 -- 8.5.2011 14:50:08 >

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1381
8.5.2011 14:48:34   
mamamoni
Маца сеуште немам искуство со паѓањево, поискусниве мајки ќе кажат, побрзо да и помини на Нина устето , еве и јас ќе се почестам кафе, цела недела и јас турбо на работа бев на замена и оваа недела, па од утре ќе поуживам уште два месеци, само што си дојдовме од роденден со Софија, сега заспа па ќе ве дружам почесто од утреuser posted image user posted image user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1382
8.5.2011 15:56:09   
Maca25
Ги нема поискусните мамички, гарант некаде шетаат или спијат user posted image
Ништо, и престана крварењето ама многу и е потечена устата и малце расцепена. Забите сите на број. Фала ви во секој случај.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1383
8.5.2011 16:02:46   
AnnaMolly RR
Леле, Нина, душа мала! Гревче. Штом престанало крвавењето, не е страшно.
Ама сигурно ја боли устето :(

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1384
8.5.2011 16:09:47   
Maca25
Ја боли и само го пипка и се мачка со лабело. Со мац-мац кремичка ( читај: лабело) вика ќе и поминело user posted image user posted image user posted image . Е кај најде денес да падне, си викам, утре треба да ги сликаат во градинка, а она со расцепена и потечена уста, ко тепач некој. user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1385
8.5.2011 16:12:05   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Е кај најде денес да падне, си викам, утре треба да ги сликаат во градинка, а она со расцепена и потечена уста, ко тепач некој. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1386
8.5.2011 16:18:24   
Maca25
Кај Филип ќе има сликање? Нина лани не ја сликаа, само што тргна во градинка, одеше само една недела и се разболе. И немаме слика до сега ниедна. 

Непосредна врска до пораките: 1387
8.5.2011 16:21:58   
AnnaMolly RR
Ништо не ми рекле за сликање. Ќе си прашам утре да знам, да го дотерам за првата слика од градинка user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1388
8.5.2011 16:54:10   
MamaOhrid
Стави и на Нина малку мраз на устето за да престане да потекува. Јас редовно во фрижидер си чувам мраз и кога и да падне и да се удри за да не му остане голема џумка, веднаш му ставам мраз.

Непосредна врска до пораките: 1389
8.5.2011 17:03:36   
Maca25
Прво на лед ми текна, и одма земав марамче за да ставам лед во него, кога Нема лед. И не ми текнуваше што друго би можела да и ставам, па одма се обратив на Рингерајки. 

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 1390
8.5.2011 17:07:38   
MamaOhrid
Можеше да и ставиш парче замрзнато месо. Ќе го ставеше во марамче и немаше да примети.

Непосредна врска до пораките: 1391
9.5.2011 6:58:42   
Палешка РР
Добро утро и пријатна работна недела ви посакувам. user posted image
Надвор само што не заврнал снег user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 1392
9.5.2011 7:56:43   
mama26
 dobro utro.. bas taka uste sneg fali,a denes sestrami ke mi dojde na nekolku dena,i sakav da prosetame ama pravec doma li ke bide ke vidime

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1393
9.5.2011 9:12:18   
Maca25
Намест да се стоплува се повеќе и повеќе секој ден, ова се заладува. А јас во саботата извадив летни алишта на Нина и ги исправ user posted image ќе почекаат додека и ги облечам

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1394
9.5.2011 9:27:16   
arh_diz
Dobro utro
Bas cudno za ovoj period od godinata tamu da e ladno
Tuka ne e tolku ladno normalno za Maj mesec za letni alista seuste ne e
Maca kako e Nina I pomina li ustata

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1395
9.5.2011 11:17:43   
Tanjat7880
Dobro utro dami,jas samo shto se vrativ od ucilishteto kade go zapishuvav mojot sin no prvo oddelenie!!!Tamu deteto se odnesuvashe ko STAREC se shto go prashaa odgovori so polni recenici,kaza shto pravel do sega,koja gradinka ja posetuval,koi jazici gi ucel im raskaza se od prvo do posledno,a jas mili moi ke se onesvestev od vozbuda,pocnaa racete da mi treperat,nemozev formularot da go poplolnam,imav tahikardija,vrtoglavici i se toa od vozbuda ili gordost ili koj znae od shto i sega molam nekoja da mi servira kafe da se opravamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1396
9.5.2011 11:20:36   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Maca kako e Nina I pomina li ustata

Ја боли и само се мачка со лабело. Малку и спадна отокот, што е добро. Ама убаво ја расцепила. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1397
9.5.2011 11:24:28   
Maca25
Повели Тања кафе! Ајде нека му е со среќа запишувањето во училиште на твојот син! Само успеси да реди!

user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 9.5.2011 11:29:54 >

Непосредна врска до пораките: 1398
9.5.2011 11:26:57   
Tanjat7880
Fala ti Maca,da si docekash i ti a i sekoj drug shto treba toa da go pomine!!
I kafevo ti e dobro e takvo mi trebauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1399
9.5.2011 11:28:26   
Olivia
Tanja so sreka neka mu e na noviot ucenikuser posted image ,mnogu uspesi da rediuser posted image user posted image user posted image
Mene vremevo me napnuva epten leto ide ili zima,nokeska grealica ukljucuvav smrznav brrrr,vcera sabajle na kratko mu se izraduvav na sonceto i op odma na vodno do vrv ama za nazad me fati dozdot nakisnav uste ne mozam da se stoplamuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1400
Страница:   <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?