|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
11.5.2011 12:50:33   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Оливиа, Палешка и сите останати што имаат огревен материјал по дома или на друго место, да го донесат кај менеuser posted image user posted image user posted image Свеченото палење ќе се случува денес откако ќе заврне дождотuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Мора да има и публика! Нека повелат и другите РР. Знаеш како било во средниот век: Огревниот материјал се спалувал на плоштад, пред публика user posted image user posted image user posted image .

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1426
11.5.2011 14:00:18   
AnnaMolly RR
Ај да ве почастам, ми се породи шефицата! ние тука во фирма пиеме и славиме, па си реков да ги почастам и рингерајки заедно да прославиме.
Ајде повелете, почастете се за раѓањето на Ема!

user posted image
user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1427
11.5.2011 15:31:37   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Оливиа, Палешка и сите останати што имаат огревен материјал по дома или на друго место, да го донесат кај мене Свеченото палење ќе се случува денес откако ќе заврне дождот

Мора да има и публика! Нека повелат и другите РР. Знаеш како било во средниот век: Огревниот материјал се спалувал на плоштад, пред публика .

Jas nemam mnogu za donacija ama ova mladovo drvce ke gori tri dena i tri noki ke ima i za na plostad, cela narod ke mu se raduva user posted image user posted image user posted image user posted image na ognotuser posted image user posted image user posted image izvrgaliv od smeauser posted image user posted image user posted image

AnnaMolly neka e ziva i zdrava bebuskata na seficata prati topli pozdravi od RR.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1428
11.5.2011 15:47:41   
mama26
sto si pravite zenski arni ste?user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1429
11.5.2011 15:49:19   
mama26
deneska ste hot site ,pa eve edno toplo cokolado od mene za uste po hot user posted image

user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1430
11.5.2011 15:56:51   
annie

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Ајде повелете, почастете се за раѓањето на Ема!

нека е жива и здрава малата ЕМА!!!!името и е прекрасно,јас за третото бебе не можев да се одлучам помеѓу ЕММА или BELLA ама по желба на сестричата се вика Bella a и името не да и стои ....затоа што кога се роди сесрите на можеа да се изначудат колку бело дете се родилоuser posted image user posted image user posted image

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1431
11.5.2011 16:02:52   
annie
мама 26 а бе супер ова топлово чоколадо ама ај ако може едно турско за мене едно 100 години немам пиено а како би ми дошло убавооооо

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 1432
11.5.2011 16:31:04   
Olivia
Mazma26 mnogu kaloricno ova tvoevo hot mi izgleda, uf bi go krknala na eks , mene nekoja mrza me fatilo na pilkates se spremam da idam ama vremevo ic volja ne mi davauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1433
11.5.2011 16:35:29   
mama26
ako i taka da se zdebelime malku...jas inaku sum so dve deca doma..ama gledas uspesno sum na rr ...user posted image i kafe i muabet sedni stani ako se zatepaat..a sestrami mu ja letna vo grad  user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1434
11.5.2011 16:37:23   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: annie

мама 26 а бе супер ова топлово чоколадо ама ај ако може едно турско за мене едно 100 години немам пиено а како би ми дошло убавооооо
annie sorry src eve ti tursko i tebe,,sega ne si tuka ama ke go cuvam toplo do utre user posted image

user posted image

abe u termos ke go stavam jas za posigurnouser posted image user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил mama26 -- 11.5.2011 16:39:35 >

Непосредна врска до пораките: 1435
11.5.2011 19:03:59   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Добро утро и од мене user posted image

СуперSnowhite. И како спиел? Се будел, плачел? Те прашувам бидејќи и јас треба да ја оставам Миа дома да спие со мајка ми една ноќ, јас ќе одам во живот user posted image user posted image

Заспал во 10,30 и до 8.00 сабајле не се разбудил воопштоuser posted image user posted image user posted image
Ама и дома тој ептен ретко се буди откако не цица, сега вие не знам како сте со будење и цицање ноќе, ама шо се секираш па ти и да се разбуди ќе ја презаспијат, оди малку во живот и ич не му ја мисли, убаво да си поминеш

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1436
11.5.2011 19:14:38   
Палешка РР
Фала за поддршката user posted image
Ептен сум неизлезена од дома. Ми треба да се издувам малку, а и приликата не се пропушта! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1437
11.5.2011 20:01:18   
annie

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: annie

annie sorry src eve ti tursko i tebe,,sega ne si tuka ama ke go cuvam toplo do utre user posted image

user posted image

abe u termos ke go stavam jas za posigurnouser posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

Непосредна врска до пораките: 1438
12.5.2011 7:29:44   
mama26
dobro utro zenicki gledam bizi ste bile nokeska user posted image

Непосредна врска до пораките: 1439
12.5.2011 7:49:04   
Gorde J
Dobro utro sreken den kaj nas vo Negotino e soncevo. Vi posakuvam na site ubav den

Непосредна врска до пораките: 1440
12.5.2011 9:12:28   
Maca25
Времето во Скопје е сончево и топло! Кој е за кафе некаде надвор?!?!?! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Gorde J)
Непосредна врска до пораките: 1441
12.5.2011 10:51:07   
skorpijana
jas rado bi dosla ali mi se rasipa biciklotuser posted image user posted image
se salam
sreken den na site

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1442
12.5.2011 23:21:13   
Natuska85
Женски,срцки мои еве ме мене домче со Кристијан си дојдовме конечно,живи,здрави,целосно оправениuser posted image user posted image user posted image .Многу ми фалевте.Тешки беа овие 19 дена ама ги издржавме некако и како викаат се е добро штом добро ќе се зврши.Сега Кристијан си нанка,мама да ве зирне набрзинка и она ќе оди да си легне малку,па од утре ќе се дружиме поинтензивно додека сонцето ќе ми спие.ве сакам и гушкам пријателки мои,фала ви на сите што бевте со мене додека бев во болница,дали преку форумот, на фб и со пораките на мобилен.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1443
12.5.2011 23:27:36   
Maca25
Добредојде Натушке!!!
Мило ми е што се е супер и со Кристијан и до тебе! Бубни го тоа сонцето од нас! user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1444
12.5.2011 23:36:13   
Tanjat7880
Dobro vecer i od mene,kako ste mi?!
Natushka,bash me izraduva shto se pribravte doma,sega galete se mazete se i uzivajteuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1445
13.5.2011 9:13:33   
mama26
dobro utro devojcinja ,natuska nova mama kako si? gricni mu go gazeto od mene na kristijanuser posted image user posted image

jas da ve sirnam i ke letnam negde posle gledam ubav den e denes...user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1446
13.5.2011 9:22:47   
penelopa
Ох срце мало, user posted image user posted image user posted image за малиот борец....Натушке сега само гушкај си го и бакнувај го синчето зошто толку брзо ќе пораснеuser posted image

Кај нас имаме сончев Петок- ден за шопингuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1447
13.5.2011 9:36:16   
Maca25
ЈАс да го допијам кафето и одам да си барам нови фармерки. ВО недела излегувам, па мора да се подновам малце. Излегувам сама!!!!

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1448
13.5.2011 9:54:32   
penelopa
Oх Мацо сама во шопинг па тоа не е интересно user posted image мене user posted image ми е shopping badyuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1449
13.5.2011 10:06:56   
annie
здраво и од мене!!!!и јас сега ке одам да изпазарам и јас ќе одам сама децава ке ги оставам да се дружат денес со татко им.нема веќе ни зеленчук ни овошје во фризидер,а успут ке се прошетам и до некој шопинг центар да си купам нешто да се орасположам малку затоа што некако лошо ми почна денов user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1450
Страница:   <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?