|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
13.5.2011 10:08:37   
arh_diz
Guski za tebe Natuska i za Kristijan Milo mi e sto ste super dvajcata
Odmori malku mozok Maca vo soping

Биди тоа што си

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1451
13.5.2011 10:37:02   
annie
Ќерката на мајката:
- Мамо, пак се скаравме со оној мојот! Јас тоа не можам да го издржам, ќе дојдам да живеам со тебе!
Мајката на ќерката:
- Не, мила, тој мора да плати за своите грешки! Јас ќе дојдам да живеам со вас!

јас на ова се изнасмеав........ај доста е веќе .........реков треба да одам на пазар ама ако вака продолжам се ке се затвори!
се читаме попослееее......

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 1452
13.5.2011 11:09:23   
Gorde J
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1453
13.5.2011 11:55:24   
Olivia
Hello zenski ovie denovi sum gs preku glava, nemam vreme za nisto se spremam za svadba vo nedela kaj prva bratucetka, pa i jas kako Maca vo shoping denovive, nemozam da odlucam sto ke nosam, edno za vo maticno i doma a drugo za vo restoran, a be i jas neznam sto sakam.
Natuske milo mi sto slusam deka ste dobri so Kristijan, da go bubis od mene i naskoro da ve vidam i dvajcata, baknezi i guski.user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Gorde J)
Непосредна врска до пораките: 1454
13.5.2011 12:36:54   
temjana
zdravo devojki znam deka sum poprilichno nova no se nadevam deka toa nema da vi prech i ke mozam vaka da vi uletuvam so po nekoj trach, dobra vest vprochem da se druzam so vas. user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1455
13.5.2011 12:52:47   
arh_diz
Temjana nema vrska sto si nova site sme bile nekogas novi.Ke ni bide milo sto ke ne druzis
Aj neka pocatsi nekoj kafe jas nemozam skrzava sumuser posted image

< Поракaта ја уредил arh_diz -- 13.5.2011 12:53:50 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1456
13.5.2011 13:42:17   
temjana
Jas neznam ushte da baratam so kafinjata ke treba da sednam i da prochchkam kako gi postirate, pa so zadovolstvo ke ve chastam sekoe utro vo 8:00user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1457
13.5.2011 13:43:16   
mamamoni
user posted image
еве јас честам кафе, повелете, ние се вративме од шетање сега и се спремаме за спиење поздрав до сите

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1458
13.5.2011 14:45:03   
zapce
i jas ne mozam, da postava slika, ama koga ke naucam sigurno ve castam

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1459
13.5.2011 17:38:20   
Tanjat7880
A jas ne se racunam za nova tuka ama ne uspeav da najdam vreme za da vidam kako "turate kafinja tuka"a eve vecer odam na 15godini od mojata mi maturska i bash e red da ve pocastam vo toa imeuser posted image

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 1460
13.5.2011 17:43:02   
annie
http://youtu.be/NKRNgB6ZNUA

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1461
13.5.2011 17:45:02   
annie

ИЗВОРНА ПОРАКА: annie

http://youtu.be/NKRNgB6ZNUA

jaс не можам да си ги смирам нозеве од мрдање на песничкава!

а вие?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1462
13.5.2011 17:56:36   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: annie

Ќерката на мајката:
- Мамо, пак се скаравме со оној мојот! Јас тоа не можам да го издржам, ќе дојдам да живеам со тебе!
Мајката на ќерката:
- Не, мила, тој мора да плати за своите грешки! Јас ќе дојдам да живеам со вас!

јас на ова се изнасмеав........ај доста е веќе .........реков треба да одам на пазар ама ако вака продолжам се ке се затвори!
се читаме попослееее......
user posted image user posted image user posted image pogolema kazna nemoze da bide user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1463
13.5.2011 22:55:38   
nadica
денес ми е роденден па повелета пред полноќ да фати да ве почестам
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1464
13.5.2011 23:06:52   
Maca25
Надица среќен роденден! Да си весела, среќна, насмеана, здрава уште 100 години!!!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1465
13.5.2011 23:09:48   
Pepelaska *
Среќен Роденден Надица биди најсреќна, најздрава, највесела!
Натушке Добредојдовте дома со Кристијан, срце е го гледав на сликите , мило бебе, сега уживајте и гушкајте се , нема да поверуваш колку брзо ќе пораснеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1466
13.5.2011 23:12:28   
Bogdancanka
Sreken rodenden Nadicauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1467
13.5.2011 23:19:57   
Џесика
Добра вечер девојчици, како сте ми? Надица, нека ти е среќен роденденот, да си здрава и жива; Натушка добредојдовте домче, уживајте со малиот сега... Јас и Борјан сме пак на гости во Аеродром, Викенд гости со дада, а кај и да е зет ми ќе почне да наплаќа user posted image ... деновиве имавме гости од Битола, па не стигнав ни комп. да уклучам, детската радост си го направи своето... општа џунгла по дома... а јас после нив си се спакував фино лепо и го остаив цел хаос дома, ма добри се мм и свеки, ќе средат они, верувам во нив!user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1468
13.5.2011 23:25:44   
mila mama
Dobrovecer i od mene! Mnogu novosti ima! Aj so red: AnnaMolly da i e ziva i zdrava rozbata na seficata tvojauser posted image user posted image user posted image

Nadica sreken, najsreken rodenden user posted image user posted image user posted image   Ti posakuvam mnogu guski i backi od tvoite najbliski i nezaboravni momenti!

Natuske, dobro si dojdovte domce! Uzivajte si i guskajte se! user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1469
13.5.2011 23:36:43   
Olivia
user posted image

Sreken rodenden Nadicauser posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1470
14.5.2011 1:37:27   
temjana
sreken rodenden Nadica ziva zdrava veselauser posted image p.s ubav den si odbrala petok 13-tiuser posted image Mene za zal mi beshe bash crn petok, majka mi sega ja ostavivme vo bolnica ja zadrzaa vednas so dijagnoza pnevmonijauser posted image sreka vo nesreka sto otidovme denes na gosti kaj niv, bidejki vcera koga bevme beshe podobro i nemislev denes da odime, i shto denes zemav plata bidejki vo sistina ja odnesovme, ne veruvav deka e tolku seriozno amauser posted image Kako i da e sekoja chest za profesionalizmot no navistina cenite im se nezdravi. ama si velish koga se raboti za zdravje ke se snjdesh nekako samo da ja opravat bidejki sostojbata i e kriticna. Malku sme potreseni so soprugot i nema shansi vecher da sklopam oko chekam samo da se razdeni i da odam da ja vidam povtorno. Edinstvenoto neshto shto me teshi e toa shto znam deka ja ostaviv vo dobri race

Непосредна врска до пораките: 1471
14.5.2011 10:37:22   
Olivia
Kako ste denes zaspani ubavici,eve da ve rasonam edno kafence od mene da imate ubav den i d go spodelam dorucekot so vas.
user posted image

user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1472
14.5.2011 22:42:44   
mamamoni
мене вечерата ми застана в грло, Софија ни падна за прв пат и неможам да си дојдам при себе, само што седнавме со мм да вечераме и заради неа пред телевизор на малото масиче, не ја ставив во релаксаторот меѓу нас седеше незнам како можеше да ни падне, се отепа од плачење кутрото, ми е страв да не има нешто повредено не дај боже,еве ја си заспа ја недгледувам да видам како ќе биди, знам дека мора да се навикнуваме и на вакви работи user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1473
15.5.2011 8:20:03   
Snowhite RR
Ех доправа ве чекаат паѓања, срцето ќе ти застанува, ама ќе се навикниш, само нека ги чува господ не можеш да ги допазиш, па колку и да го правиш тоа, ене го баш кога ми е пред очи, кога го гледам, баш тогаш ќе падни, ќе се удри.
Надгледувај ја дали има нешто невообичаено, да не спие премногу на пример, свест да не изгуби, се ќе биде во ред нема гајле, нас на 5 месеци ни падна прв пат и знам како се чувствуваш

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1474
15.5.2011 9:49:29   
Natasa981
Како сте ми женички? Јас еве многу сум радосна денес, а  имам и причина - денес славиме со мм прва годишнина од брак! Колку е убаво времево леле, а лани ова време истураше дожд цел ден и многу се нервирав..Ајде на торта кај мене!

user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natasa981 -- 15.5.2011 9:59:58 >

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?