|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
10.7.2011 15:18:39   
ikki
user posted image

annie aj poveli posluzi se so edno ladno nescafe.

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 1926
10.7.2011 15:53:35   
mamamoni
и јас сакам едно, поздрав до сите и овде е топло, со душа чекам да ја дувниме некаде

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 1927
10.7.2011 16:43:10   
ikki
user posted image ajde ringerajki ve 4ekam vo dvor na limonada da se osvezime malku

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1928
10.7.2011 16:44:45   
Viktori
Икки, не викај два пати. user posted image user posted image user posted image
Ако си од СК има шанса да ти се нацртаме пред врата user posted image user posted image user posted image
инаку коктелот на сликата има иста бо ја со степ-лајтов мој user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 10.7.2011 16:45:24 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 1929
10.7.2011 17:06:24   
ikki
hehhee
da viktori od sk sum, bas bi me izraduvale ako naminete kaj mene :)
p.s. da trknam da kupam poveke limoni user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1930
10.7.2011 17:08:58   
Olivia
Zenski kako ste mi, jas sum ovie denovi kako muva bez glava si ja izgubiv burmata, doma se mi e rastureno baram veke 3 dena poludev a vecer ke mi se javi mm , neznam dali da mu kazam ili da pocekam koga ke se vrati vo septemvri da mu kazamuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1931
10.7.2011 17:25:36   
ikki
подобро сега кажи му, јас што и да се случи веднаш се јавувам на маж ми да му кажам, неможам да кријам.  Инаку провери убаво во кујна некаде да не ти е.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1932
10.7.2011 17:48:58   
Viktori
Оливија ако мислиш дека ти е забаталена некаде дома, аман побарај неколку дена. И + може да ти е пред очи да не ја гледаш сеа коа си збунета целата.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1933
10.7.2011 18:09:33   
Tanjat7880
Zdravo i od mene.Jas samo shto se vrativ od Dojran i devojki mozam da vi kazam deka ezeroto e ko da se banjash vo CAJ!Toplo, polno so trevi,algi i drugi srodni raboti no sepak ubavo,pravo uzivanje besheuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1934
10.7.2011 19:26:30   
Olivia
A be se utepav od baranje go nema, sto e najtragicno se sekavam deka posleden go vidov na raka vo ponedelnikot koga se miev race go stavav na raka, i ne pomnam deka sum go izvadila voopsto , edinstveno primetiv deka ne mi e na raka, se plasam deka mi e ispadnat od prst neprimetno i taka mi oslabna prstive pa mi klapase zadnjite ,mesec dena, uf mnogu mi e glupo i krivo i tesko i neznam kako da se izrazam , baksuz sum user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1935
10.7.2011 22:23:30   
mamamoni
како сте девојки, како сум нервона ќе отепам некој, ни се најавија едни другари дека ќе идат и два часа отепав в кујна, и сега ѕвонат не идиме, е мм си го однесеuser posted image , ајде идете на вечера јас се прејадов

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1936
10.7.2011 23:01:39   
nadica
olivija смири се и повторно пребарај се најверојатно ти е пред очи ама не го гледаш

поздрав до сите други јас денес само до кај мајка ми бидејќи мм си дојде рано наутро во 6 па ми беше жал (а и нехумано) цел ден да не спие а сега повторно е на работа па крушево го одложивме за друг ден

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1937
10.7.2011 23:03:53   
Maca25
Станав тетка!!! Се роди мојот мил внук Марин, најубав на свет, и башка на мене си личи!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1938
10.7.2011 23:08:23   
Џесика
Еве ме и мене, се вративме од Битола, два поприлично напорни дена, во една куќа 4 деца, секое во свој филм, само Борјан момче, ама среќа не ми го малтретираа братучетките user posted image   и нормално, морам да се пофалам, си се видовме со Мартинс Мам, за жал Мартин и Борјан не се запознаа, ама затоа мајките нивни утепаа добри 3-4 саати... кафе, муабет, пивце, сокче... смеење... жалење... и многу убаво си поминав, да можев цел ден ќе го поминев така user posted image   и сега повторно дома, во мир и тишина... свеки ја остаивме во Битола де, затоа user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1939
10.7.2011 23:11:46   
Џесика
Ајде честитки за внук ти Мацо... нека е здрав и жив внукот, башка има убаво име!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1940
10.7.2011 23:24:19   
blond
Честитки Маца за внукот, жив, здрав, најубав и курето големо да му расне user posted image

Јас денес сум во жалење. Мајка ми си оди утре, толку од мојата помош околу Јован user posted image
Ич не сакам да си оди, ама мора кутрата да се враќа на работа, а плус дома ги остави сами татко ми и брат ми, а тие освен да излезат во кафана да јадат, друг начин да се прехранат не знаат user posted image

Инаку денес пеколно жешко. И утре ќе е така ? user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1941
10.7.2011 23:29:40   
nadica
шеститки маца25 да ти е жив и здрав внукот голем да расте, иако несмеам да пијам за внукот на маца ќе се напијам и вино и една добра скара - маца25 чекам да частиш во баротuser posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1942
11.7.2011 9:08:33   
zapce
Maca 25 да е жив и здрав внукот, само срека и радост да носи во семејството

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

Непосредна врска до пораките: 1943
11.7.2011 9:16:24   
temjana
честитки Мацо нека е здрав жив и секогаш насмеан малиот лепотанuser posted image п.с те видов во саботата на плоштад претпоставувам со сопругот и ќерка ти која е кукла праваuser posted image

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 1944
11.7.2011 9:19:59   
arh_diz
Cestitki Maca neka e ziv i zdrav vnukot golem da raste

Биди тоа што си

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1945
11.7.2011 9:25:32   
penelopa
Честитки и од мене, да е жи и здрав Нина Ќе си има другарчеuser posted image user posted image user posted image
Ние викендов бевме на едно езеро бидејќи во Љубљана е исто пеколно жешко незнам како ќе ја преживееме неделава исто многу топло ќе биде.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1946
11.7.2011 11:46:45   
Pepelaska *
Честитки Маца жив и здрав да е внукот! и ние бевме саботата до Охрид се изнауживавме , Мартин беше пресреќен ама не се бањаше за него само базенче со топла водаuser posted image кога го извадив се откорна од плачење пливаче малоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1947
11.7.2011 11:53:51   
Martins mom
Нека ти е здрав и жив внукот Маца, голем и среќен да расне!!!user posted image user posted image user posted image

Ептен ми е мило што се видовме со Џесика, супер си пооминавме...аааууу како се одморивме....милинаuser posted image user posted image И таман ја зборевме Маца кога ќе стане тетка, ете на муабетотuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1948
11.7.2011 11:58:35   
AnnaMolly RR
Честитки, Мацо! Да е здрав и жив Марин! user posted image

Сите гледам по викенди сме биле. Ние вчера од село се вративме, супер си поминавме, се одморивме, Филип се изнаспа.
Сега ќе се спремаме за на Пивофест викендов, договорено е. Освен ако шефот на мм не се занесе да не му ја даде слободна саботата.

Live and let live

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1949
11.7.2011 11:59:43   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

шеститки маца25 да ти е жив и здрав внукот голем да расте, иако несмеам да пијам за внукот на маца ќе се напијам и вино и една добра скара - маца25 чекам да частиш во баротuser posted image user posted image user posted image

Надице, да не имаш некоја посебна „причина“ што не смееш да пиеш? user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1950
Страница:   <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?