slip -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (12.6.2011 21:46:16)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beluvce јас сум малце збунета.. последно имав на 24 мај....имам редовни менструации на 28 дена. овој месец плодни денови ми беа до од 4 до 8 јуни.следев преку тестови за овулација. околу 8 јуни остеив болни и осетливи брадвици, а и сеусте имам болни и осетливи брадавици особено поголеми болки осекам навеЧер кога спијам дури не мозам да спијам на раат на стомак,а и градите ми се подзголемени, а веЌе и 2 дена осеЌам тапи болки во стомакот и привремена болка на десниот јајник но слаби болки..за тест е рано, а и за симптоми исто така...бидејки Чекам да не добијам на 22 јуни последн пат кога имав болни брадавици бесе во ноември 2010 но 2-3 дена пред да требасе да добијам и веднас направив тест и бесе позитивен но за зал во 6 недела прокрварив и го загубов плодот. ме Чуди дали толку рано мозат да се појават симптоми знаЧи околу 15 ден од циклусот поздрав Белувче, ако плодни денови ти биле од 4 до 8 јуни, а оплодување настанало во некој од тие денови, сигурно дека би можела да осетиш некои промени. Сепак и оплодувањето е некаков процес кој што сигурно би можел да се осети доколку си го познаваш добро своето тело. Како што вика мајка ми ,, јас од прв ден знаев дека сум бремена,,. Некои жени едноставно знаат. Посебно што ти си имала веќе едно искуство, кое нажалост лошо завршило. Биди среќна што знаеш дека си плодна, и што повторно ќе останеш бремена, само немој премногу да мислиш на тоа. Јас ти посакувам се најдобро, верувам дека тоа што си го осетила се знаци на бременост, и ти држам среќа не за 22 да не добиеш, туку да не добиеш уште 9 месеци. Пиши ни што ќе биде. Поздрав
|
|
|
|