lilet -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (28.6.2011 10:20:44)
|
zdravo na site ringerajki,jas sum nova na forumov vo pogled na komentiranje,a redovno gi sledam diskusiite koi mnogu mi pomognaa i mnogu mi znacat..prvenstveno sakam na site trudnici da si imaat srekna i lesna bremenost a na site idni sto poskoro da si gi dobijat [sm=modricrtici.gif]...vo brak sum 4 godini,a samo 4 meseci probuvame da dobieme bebce...prvite 3 meseci redovno dobivav a imav strasni menstrualni bolki,glavobolki itn,mi bea cudni zatoa sto nikogas sum nemala bolni ciklusi...a ovoj mesec trebase da dobijam na 18,no ne dobiv i odma pravev test koj normalno bese negativen,posle toa pravev test na 23,pa na 25 koi isto taka bea negativni..i denes deset dena posle docnenje znaci na 28.06 pravev test koj na moe najgolemo razocaruvanje pokaza negativen rezultat..za simptomi mozam da spomenam deka odvreme navreme me boli dolniot del od stomakot,imam i nekoe gadenje no ne samo nautro,tuku vo razlicni periodi od denot,za koe mislam deka e plod i na mojata imaginacija zasto tolku mnogu posakuvam da sum[sm=nosecka.gif]..dali moze nekoja od vas da mi pomogne,dali ste imale vakov slucaj do sega ,dali e normalno do sega da ne se pojavat [sm=modricrtici.gif],ili da cekam pak nekolku dena pa da napravam nov test..fala na poddrskata
|
|
|
|