puf4e -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (4.8.2011 19:51:25)
|
zdravo devojki jas sum nova na forumov a imam mnogu prasanja i se nadevam ke imate razbiranje, so mm pravime dete veke 5 meseci ,zad mene imam edna vonmatericna bremenost vo oktomvri,se vardevme izvesno vreme i sega rabotime poftorno. vo ovie pet meseci dva meseci mi dojde redovno M.(na 30-32 dena)april mi kasnese 15 dena napraviv test negativen,mi dojde na 5 maj do 10 posle nekolku dena mi dojde pak i imav skoro cel maj(ginikologot go utvrdi kako prodolzeno menstrualno krvarenje )posto sve bese vo red,za edna nedela znaci vo juni mi dojde pak i mi dade cikloproginova eden mesec,i mi dojde tocno na 28 dena t.e.na 1vi juli sve si bese super toj mesec se pazevme (juni)bev na pregled pravev pap i sve si e oki jajnici i matka i mi kaza ovoj mesec da bidime vredni i ako ne ostanam trudna deka treba da mi dojde moja menstruacija,posto prethodnata bila predizvikana od apcinata,epa nie posto bevme vredni a i ocekuvav da mi dojde do 32 dena ,mene uste mi nema dojdeno i dajboze da ne mi dojde,megutoa pravev pred eden cas test i bese negativen ama posto sum po priroda mocka a i mnogu voda pijam neznam dali da se oslonam na testot,gradive me bolat veke 2 nedeli i polovinata,ako nekoj moze da mi dade sovet ke vi bidam blagodarna,doktorot mi e na odmor... se izvinuvam za dolgiot post...
|
|
|
|