vess -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (12.8.2011 14:18:42)
|
Zdravo ! Jas sum nova na forumot pa sakav da vi ja objasnam mojata situacija.Znaci so mm rabotime na slucajot da napravime [sm=jezicek.gif] i minatiot mesec nisto,ama ovoj mesec imavme nezastiten odnos sekoj den vo periodot na ovulacija i do deneska mi docni 4 dena sto ne e voobicaeno za mene (najmnogu mi ima docneto 2 dena) Prviot den koga mi docnese napraviv test za bremenost,onoj sto pokazuva po samo 5 dena od zacnuvanje,neznam kako se vikase i izleze negativen ama go pravev posle 18 casot bidejki bev nestrpliva i ne mi se cekase do sabajle,vcera pak napraviv vo istoto vreme ama zemav sure check bidejki mi kazaa deka pokazuva vo sekoe vreme od denot i pak izleze negativen, prasanjeto mi e dali da odam na doktor uste deneska ili da cekam da pominat uste nekolku dena bidejki moze ke mi dojde menstr. i dali ima sansi da se lazni i dvata testa bidejki cudno mi e sto mi docni 4 dena,gradite inaku me bolat kako pred dobivanje, imam poretko i bolki vo dolniot del na stomakot , se cuvstvuvam umorno,apetitot mi e namalen. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|