temjana -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (17.2.2012 9:46:43)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 zdravo na site jas sum nova i na stranata i na forumot, i nova vo planiranjeto na nov clen,e sega vaka ova ni e prv obid i zamislete mi docni 11 dena sto do sega mi se nema sluceno no tesovi napraviv dva bea negativni pred dva dena bev i na doktor mi rece deka nema nikakvi znaci za bremenost,iskreno se razocarav pritoa osven bolka vo jajnicite i ponekogas gubenje na svest koga se navednuvam na primer nemam nisto drugo porazlicno,pa citajki ve vas na forumot gledam deka site imate mnogu pogolemo iskustvo od mene,pa kazete mi mislenje sto treba da napravam naredno i dali da se nadevam ginikologot mi rece da proveram za edna nedela pak a sto do togas??????????????ve molam koj ima ideja da mi odgovori i pozdravi do site 11 дена се поприлично многу и штом и гинекологот не ти потврдил бременост мислам дека најубаво е да си почекаш или пак да направиш хормонски испитувања. Никако не смееш да се разочаруваш сепак ви е прв обид и многу често се случува од преголема желба за бебе да ги чувствуваме истите симптоми како и за бременост. Јас да речеме повраќав пред секое добивање, бев многу осетлива на мириси, ме боцкаа јајниците, градите и брадавиците осетливи ми беа абе ужас, и така речиси 2 години одкога почнавме да работиме на бебе па се до пред 3 месецио кога конечно си ги видов [sm=rozacrtici.gif] а од овие симптоми ни С немаше[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|