liljak -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (19.3.2012 19:21:24)
|
sanja te molam so testovite , te molam mila ne gi povtoruvaj, jas sekogas koga ke napravam se razocarvam i poke ne pravam , neznam kolku pari imam potroseno so testovi i sega sfakam deka neznam da gi napravam, vervaj neznam i sigurna sum deka i drugite ne znaat, da ti kazam primer...mi kasnese 2 dena i bev izlezena i ja nacekav doktorkata koga odese na rab i mi veli kako si , do kade si .. i jas mu velam ami treba da mi dojdi mi kasni 2 dena ama ke mi dojdi , kaj mene grom od vedro nebo ne paka, i toj mi veli aj ela na rab kaj mene , nisto ne se znae , da napravime test i mi napravi test i mi vika aj cestito bremena si i mi go pokazva testot , i koga go vidov testot mu vikam kajma dve lini , ne be lazna nadez mu velam i mi veli nie ginikolozite ja zabelezuvame taa bleda linija koja ni pokazuva bremenost i zato ti velam , ti nikogas nemozis da ja zabelezis taja bleda linija vervaj, ....koga ke ti zakasni nekoj den pravo na ginikolog i tie da ti napravat test....poslusaj go mojot sovet ....pozdrav4e
|
|
|
|