|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
3.7.2012 9:50:07   
Нивеа
ie.m duso kako prvo dobredojde...i jas isto kako bogdancanka ne znam kako e i kakvi se znacite za bremenost ama najdobro ti e da si proveris, moze si, a moze i ne si moze se toa da ti e na psihicka baza...ajde te cekame da ne izvestis, so srekjicka...

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот ie.m)
Непосредна врска до пораките: 1551
3.7.2012 15:12:12   
Нивеа
ajdee nema li user posted image user posted image kaj nekoja...? nekako mrzlivi sme site od vremevo user posted image jas inaku eve se dosaduvam na rabota pa cepkam niz forumive vasi korisni :))

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1552
3.7.2012 15:25:49   
ie.m
Утре пред работа ќе проверам општа крвна слика и во исто време и тест преку крв, да не одам двапати. А закажав на гинеколог во петок.....

Непосредна врска до пораките: 1553
3.7.2012 16:21:29   
Нивеа
imam bolka vo jajnikot ne celo vreme koga zemam vozduh ne, tuku koga go ispustam...me plasi bolkava sega pred 5 minuti mi se pojavi, sto moze da znaci

(Одговор на членот ie.m)
Непосредна врска до пораките: 1554
3.7.2012 20:20:56   
**IRENA

ИЗВОРНА ПОРАКА: Нивеа

imam bolka vo jajnikot ne celo vreme koga zemam vozduh ne, tuku koga go ispustam...me plasi bolkava sega pred 5 minuti mi se pojavi, sto moze da znaci

Daj Boze dusicke da e na toa sto se nadevame!ti ja pustam cela srekicka da se izraduvas pa i nie zaedno so tebeuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1555
3.7.2012 21:22:07   
Melanija RR
Нивеа мила премногу обрнуваш внимание,ова искрено ти го пишувам болка повремено во јајници и во двата случаи е нормална,немој во детали премногу да одиш.
Ти пуштам среќа user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот **IRENA)
Непосредна врска до пораките: 1556
4.7.2012 9:17:51   
Нивеа
Меланија срце напротив за разлика од месеците претходно верувај месецов ова не е замарање воопшто...ќе видиме до крајов на неделава!ќе ве известам

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1557
6.7.2012 16:28:47   
**IRENA
dusicki moi ajt da ve zamolam da mi odgovorite moze ova ne e bas za ovaa tema ama da si prasam jasuser posted image !nekako se osekam kako nekoja vnatresna nervoza da imam se zivo i divo da oteram upm bidejki sum vo PMS pa dali bi mi stetelo da se napijam B6 vinamince??vo upatstvoto pisuva deka za bremeni zeni da se obratat kaj lekar(a jas neli sakam de user posted image ili user posted image ) sto mislite vie???

nivea dusicko kako si mi ti sto bidna???

user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1558
6.7.2012 16:44:16   
bella80
B6 slobodno pij...Inace mene trgaj te me od spisok dojdeuser posted image .Pisete me za 4 Avgust.Pozzzzz

Непосредна врска до пораките: 1559
6.7.2012 17:31:11   
Sajna
mili moi eve mene mi docni dva dena napraiv denes dva testa i nisto user posted image znaci nerem nikakvi ni za dobivanje ni za bremenost ke si puknam

(Одговор на членот bella80)
Непосредна врска до пораките: 1560
6.7.2012 18:37:33   
Melanija RR
Сајна додека нема крв им надеж user posted image
Јас утре најкасно задутре треба да добијам и тогаш одма ќе пребројам дата за во август да почнам да ве дружамuser posted image

За тест чекаме:
stelle 18 јуни
kapina 6 јули
Sajna 6 јули
Нивеа 8 јули
**IRENA 11јули
sonce7 23 јули
marija/ 26 јули
Anne^ 28 јули
Kokiceto 2 август
bella80 4 август
Melanija RR 8 август

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 7.7.2012 22:52:52 >

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1561
7.7.2012 10:39:19   
Нивеа
**IRENA srcka eve sum, malku bev zafatena, vo cetvrtokot imav kafeav iscedok malku, vcera isto taka, za deneska ke vidime, ama si znam jas ke mi dojde, da sme zivi i zdravi nie pa sega toa e

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1562
7.7.2012 16:13:51   
suzeto
i jas cekam za user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1563
7.7.2012 16:32:58   
liljak
nivea cim e kafeav iscedok dobro e toa, ke bidi veruvaj ako bese dosega ke probiese i gotovo , ama ti si bremena so sigurnostttttttttt...pozdrvace

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1564
7.7.2012 18:11:15   
Kokiceto
Mene stavete me za 02.08-dobiv user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот liljak)
Непосредна врска до пораките: 1565
8.7.2012 16:56:27   
Sajna
jas uste nemam dobieno mi kasni od 5 pa navaka a testovive se so edna crta :( ke si puknam

(Одговор на членот Kokiceto)
Непосредна врска до пораките: 1566
9.7.2012 7:31:46   
Нивеа
aaaa liljak si dobiv user posted image , ne vi pisav deka malku bev zafatena, i toa neli trebase da dobijam vo nedela, mi dojde vo sabotata, prvo kafeaviot iscedok 2 dena i posle koa probi, strashna rabota, nedela dena po ovulacijata temperaturata mi bese 37.3 i sabotata pred da mi dojde mi se simna na 37.2 i znaev deka e spremna gospodzata pak da mi idi na gosti, ama pak od nekoja strana si velam barem nemam problem so docnenje, kje bev celata vo prasalnici, vaka mirna dusa user posted image ...ajde pisete me za nedobivanje na 5 avgust ... (znam i togas deka ke mi dojde ama ajde cisto da si bidam na spisokot da vi pravam drustvo) ve guskam!!!

(Одговор на членот Kokiceto)
Непосредна врска до пораките: 1567
9.7.2012 12:01:30   
malena1
I jas pak na ovoj forum :) Pisete me za nedobivanje za 20.07

Непосредна врска до пораките: 1568
9.7.2012 15:58:22   
**IRENA
i jas si dobiv user posted image denes!nemozma poveke se edno te istouser posted image user posted image user posted image !pa vaka koa pocna da pravi de dva dena pokasno de dva dena porano ne znam sega koga trebe da e nareden mesec!ama da vi kazma pravo DOSTA MI EEEEEEE!od kalkulacii pravejne mehanicka rabota mora denes mora utre mora zadutre!Ma se neka ide upm!ako e pisano so mm sami da sme na ovoj svet i taka i ke bide!samo znam jas edno deka nemam nervi veke!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image do site

(Одговор на членот malena1)
Непосредна врска до пораките: 1569
9.7.2012 18:51:28   
suzeto
zal mi e za tie sto dobija ...znam kolku e tesko poveke sreka naredniot mesec ama neka bide naredniot mesec user posted image user posted image ....denes mi e 14 den od primanje na inekcijata....prosledne pat imav na 16.06............ ne znam kako da racunam 15 dena od pregnil ili do 14.07.

Непосредна врска до пораките: 1570
9.7.2012 19:17:14   
Mia malecka
Suzeto, се зависи од должината на циклусот. Почекај уште ден-два и тестирај се. Јас така направив, се тестирав 15 дена после прегнил, односно еден ден пред очекуваниот мензис, бидејки јас имам долги циклуси од 32-33 дена. Поздрав и ти посакувамuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Mia malecka -- 9.7.2012 19:19:32 >

Непосредна врска до пораките: 1571
9.7.2012 22:43:02   
suzeto
pa jas na 14 se nadevam deka nema da dobijam a utre mi e 15 den od pregnil mnogu rano primav pregnil na 11 den zatoa mi ide vaka rano ...ako cekam do 14.07 ke pominat 19 dena.........ama uste 2 dena ke pocekam i ke napravam test

(Одговор на членот Mia malecka)
Непосредна врска до пораките: 1572
10.7.2012 0:10:25   
Melanija RR
Сузето тест преку крв се прави 15 дена од прегнилот,нема врска кога си примила и кога добиваш зошто од овулација зависи кога била.Е сега ако примаш и утрогестан тогаш добивањето од тие 15 дена од прегнил ти е плус уште 4 дена,значи се на се со прегнил и утрогестан од примањето се добива (не дај боже) околу 19 ден

Непосредна врска до пораките: 1573
10.7.2012 0:19:58   
Melanija RR
**IRENA без смиреност и механика кај ти е крајот,и немој црни мисли.Како и да е мора опуштено инаку ќе помине животот и што ќе остане?Само и само позитивно user posted image

За тест чекаме:
stelle 18 јуни
kapina 6 јули
Sajna 6 јули
malena1 20 јули
sonce7 23 јули
marija/ 26 јули
Anne^ 28 јули
----------------------
Kokiceto 2 август
bebence19 2 август
bella80 4 август
Нивеа 5 август
Melanija RR 8 август

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 11.7.2012 14:23:24 >

Непосредна врска до пораките: 1574
10.7.2012 7:04:15   
Нивеа
**IRENA duso nemoj vaka, tie sto sme na ovoj forum znaeme kako e da ja gledas taa odvratna tecnost tolku dolgo vreme, znam kako ti e, i znam deka dzabe i da ti kazuvam nemoj ne misli, nemoj so takvo razmisluvanje, koga i samata jas se pronaogam vo tebe, ne znam samo ni ostanuva da bideme silni i opusteni sto bide neka bide...te guskam, i nemoj taka sami ke sme ostanele, jas nema sansi da go prifatam toa, ima do kraj da se boram, zosto znam deka ke imam dete samo koga ne se znae, bidi silna duso, i naredniot mesec nema baranje simptomi i cekanje na taa user posted image , eve ke si praime muabet ovde za se i sesto

Непосредна врска до пораките: 1575
Страница:   <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?