RE: Сакаме две црти!!! - II дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

Anonimen -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (14.9.2012 10:08:21)

Bella80 kako gi poraca testovite? Sega bas sakav da gi poracam ama za Makedonija nema isporaka. Ili mozebi sum utnala nesto. Koga stavas vo Add to basket Makedonija ja nema vo dadenite zemji. Sakav da poracam i testovi za bremenost. Pozdrav i fala za sajtot.

bella80 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (15.9.2012 0:54:30)

Mesto Evropa EU,ke izberes na strelkata od strana samo Evropa i ke ti izleze Makedonija...Pozzzzzzz

kate.. -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (17.9.2012 15:26:53)

zdravo na site imam vodeni cisti nekni na 10 bev na kontrola i seuste gi imam cistite vodeni. vaka sega denes mi e sedmi den od koga mi kasni menstruacijata napraviv test na cetvrtiot den i na 5 den ednata crta bese temno crvena a drugata bledo crvena edvaj se gledase a denes sabajlevo koga stanav na gakite vidov malku bleda roze boja dali e toa menstruacijata ili nesto loso e .cekam odgovor ovde od vas i se nadevam site u skoro vreme ke gi videme dolgo ocekuvanite dve crti pozdrav.jas se nadevam na bremenost ama utre ke odam na ginekolog kaj mojot maticen pa ke vidam sto ke mi kaze i ke ve isvstamam pozdrav

bebence19 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (17.9.2012 16:08:04)

kate mislam deka e najdobro da si odis na lekar taka ke si bides najsigurna i ke ti recam samo veruvaj veruvaj veruvaj do beskraj [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
mene pisete me za nedobivanje na 24 09 2012 [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pa zdravje moze ovoj pat se fatilo ve pozdravuvam i guskam site

kate.. -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (17.9.2012 18:51:40)

veruvam veruvam i ke veruvam moze gi imam dolgo ocekuvanite dve crtki utre ke odam kaj maticniot i ke vi pisam sto mi kazal pa zdravje moze ke se vratam so ubavi vesti

kate.. -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (18.9.2012 11:19:13)

zdravo seuste ne mi se veruva [sm=nosecka.gif] sum premnogu srekna i vozbudena neznam kao da ja opisam mojata sreka ajde sega vi posakuvam mnogu mnogu sreka i vie da si ostanete bremeni samo verba u gospod i se ke bide.pozdrav.

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (18.9.2012 12:45:20)

Кате.. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Честитки и до anailisav нашата втора денешна трудница [sm=bravo.gif]
Денес убави вести нека има уште многу убави вести

За тест чекаме:
stelle 18 јуни ???
Anne^ 29август ???

sonce7 22 септември
bebence19 24 септември
**IRENA 25 септември
Нивеа 10 октомври
bella80 1 ноември

Нивеа -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (18.9.2012 13:10:17)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Честитки за [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]
ајде па на нас да ни честитате хихихихи со лесно нека ви е!!!

liljak -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (18.9.2012 13:51:49)

belaa ja otvoriv stranata , kazimi kakvi se tie testovi za ovulacija, koga se plodnite denovi ????? i koj po red se od stranata za da se poracat , mene mi izleze makedonija kako sto kaza prvo evropa pa posle makedonija , ama neznam koj testoj se tie i kako se primenuvaat ....pozdrva

bebence19 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (18.9.2012 15:42:24)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]cestki cestitki cestitki ti posakuvam se najubavo i da si imas prekrsani [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=sloncek.gif]

kate.. -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (19.9.2012 9:58:23)

fala vi na iskrenite cestitki se nadevam u skoro vreme i vas ke vi cestitame pozdarv do site

bella80 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (20.9.2012 0:19:19)

ИЗВОРНА ПОРАКА: liljak

belaa ja otvoriv stranata , kazimi kakvi se tie testovi za ovulacija, koga se plodnite denovi ????? i koj po red se od stranata za da se poracat , mene mi izleze makedonija kako sto kaza prvo evropa pa posle makedonija , ama neznam koj testoj se tie i kako se primenuvaat ....pozdrva

Da tie se za odreduvanje na plodni denovi,koga ke stisnes na linkot sto go prativ vo prethodniot post prvi se na stranata ovulation strip tests pisuva,izberi kolkava osetlivost sakas,najdobro e sredna ,normal...Pozzz

bella80 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (20.9.2012 17:50:36)

Melanija jas imam greska napraveno,treba da NE dobijam na 2 Oktomvri:)Pozzzz

kate.. -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (20.9.2012 21:46:30)

me molam za odgvor dali nekoja koja od vas vo prvite nedeli koga ostanala bremena i potecelo kafeava boja na gakite i sto moze da bide toa ve molam za odgovor

Barbicki2 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (20.9.2012 22:46:00)

kate mene mi tecese so prvoto rozevo,pa kafeno cela nedela okolu periodot koga trebase da imam i podocna moze,a ako e kafeno toa e stara krv i moze da e od implantacijata sto bila. Pak ti lezi,i pojdi na genikolog prasaj go i kazi mu.

kate.. -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 0:05:19)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Barbicki2

kate mene mi tecese so prvoto rozevo,pa kafeno cela nedela okolu periodot koga trebase da imam i podocna moze,a ako e kafeno toa e stara krv i moze da e od implantacijata sto bila. Pak ti lezi,i pojdi na genikolog prasaj go i kazi mu.

potoa mila se li bese u red ti prepisa li nesto dotorot

love4ever -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 9:42:50)

Lelel decki i jas go imam istiot problem od zavcera mi tece nesto kafeavko na gakite a mi imav dobineo pred 10 dena mi zavrsi se normalno eve od zavcera imam nesto kafeavo a neznam sto e i neznam dali treba da odam na lekar da vidam ve molam pisete mi[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Barbicki2 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 10:08:24)

of togas mislev ke mi doaga menstruacija,duri po 3 nedeli koga kazav na doktorkata deka mi tecese kafeno,mi rece odmaranje,lezenje,nikako odnosi i utrogestan primav,zatoa pojdi na doktor za sekoj slucaj,zosto sekoe krvarenje moze i spontan da znaci,zatoa pobrzo pojdi ne cekaj.

Barbicki2 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 10:09:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: love4ever

Lelel decki i jas go imam istiot problem od zavcera mi tece nesto kafeavko na gakite a mi imav dobineo pred 10 dena mi zavrsi se normalno eve od zavcera imam nesto kafeavo a neznam sto e i neznam dali treba da odam na lekar da vidam ve molam pisete mi[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

moze od ovulacija da ti e.

love4ever -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 10:13:07)

Sigurna li si vo toa? jas ne sum bremena i toa me cudi nema od sto da prokrvaram sto mislis da odam na lekar ili da pocekam da vidam znaci jas nemam mnogu, imam edna linija cel den a moze i ne e cela linija
[sm=zmeden.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 10:26:07)

love4ever ако 2-3 дена и ти престане е овулација ако уште трае и е повеќе оди на гинеколог

love4ever -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 10:27:51)

Ok mene mi e od vcera ke pocekam do pon ako ne mi prestane ke odam uff mn se plasam neaznam sto e[sm=zmeden.gif]

Barbicki2 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 10:46:37)

love4ever ne deka bremena,nekogas pri ovulacija moze kafeno da protece,koga se osloboduva jajce kletkata,ti ako ne ti prestane odi na doktor

kate.. -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 19:27:45)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Barbicki2

of togas mislev ke mi doaga menstruacija,duri po 3 nedeli koga kazav na doktorkata deka mi tecese kafeno,mi rece odmaranje,lezenje,nikako odnosi i utrogestan primav,zatoa pojdi na doktor za sekoj slucaj,zosto sekoe krvarenje moze i spontan da znaci,zatoa pobrzo pojdi ne cekaj.

mila barbicki2 i mene denes doktorot mi prepisa utrogestan od denes pocnav da pijam ti po kolku apcinja piese i od kolku miligrami.jas imav bledo rozev iscedok potoa dobiv kafeav iscedok a denes crven iscedok i se plasam mnogu.tebe ti prekina li krvarenjeto od utrogestan.i mnogu li imase krvarenje

kate.. -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (21.9.2012 19:54:52)

ИЗВОРНА ПОРАКА: marija/

Фала мнооогу Луци, многу сум срекна , не знам што да пишам од возбуда, прва бременост ми е [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] позз до тебе

zdravo marija imase li krvarenja na pocetok na bremenosta jas imam krvarenja i premnogu mi e tesko se plasam da ne se sluci spontan abortus

Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>