bebence19 -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (23.9.2012 9:12:35)
|
Beti sega vaka kako prvo da ti kazam deka sekoj slucaj si e posebno za sebe deka toa sto mi se sluci ne mora da se sluci sekoj pat eve ja mojata prikazna: Jas posle cetiri meseci gledam dve crti, celata radosna i presrekna resavam idniot den da odam na lekar pred da napravam test imav eden den kafeavo krvarenje koe prestana idniot den, i odam na lekar mi vika se uste ne se gleda plod no matkata e gotova da go primi plodot i 99% si trudnai kazuvam deka imam kafeav iscedok mi vika ili e stara krv ili e od pogrup seks, mi dava utrogestan i mi vika ke go zemas vaginalno na sabajle i vecer, i kazuvam deka odam na rabota mi vika togas zemaj go vecer vaginalno i utro oralno, posle prvata tabletka poccnav da krvaram cela nedela krvarev poslabo i mi vika si imala spontan abortus zal mi e , posle odam na internist za eden opst pregled custvuvav nekoja bolka okolu bubrezite i mu ja kazuvam sluckata mi vika zosto utrogestan??????? za pobrzo da ti dojde???????jas vikam ne mu vikam za da se zadrzi plodot, sto sekako ginekologot treba da znae tocno i toj mi vika aha mozebi e vo pravo no so sigurno si imala spontan. Od togas ziveam vo strav i sekoj termin za nedobivanje go ocekuvam so strav zatoa sto se plasam od toa sto veke se sluci, i vikam od sto se sluci mi vika od stres. Sakam da ti kazam odi odmah na lekar i bidi sto e mozno posmirena i se ke bide vo red. I ajde izrduvanje utre posle pregledot. Pozdravce i milion [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|