Ikana -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (26.9.2012 20:12:09)
|
Па и да имаш шеќер, па што?!?!?! Дијабетесот е многу комплицирана состојба, и сметам дека најмалку треба да се дискриминираат дијабетичарите, како да имаат некој недостаток...напротив тие се нормални луѓе како мене и вас....а што ако вие сте анемични, треба да се вреѓате ако некој ви го посочи тоа?? Друга работа, дијабетесот е генетски предодреден, така да не е заразна болест па да викате бегај подалеку. И двете сте за карање. Не дискриминирајте, туку гледајте да си ги решите проблемите и да помогнете на некој друг со тоа што ќе споделите искуство или мислење, кое ќе биде од конструктивен и позитивен карактер. А на оваа тема мислам дека позитивниот став најмногу помага. ИЗВОРНА ПОРАКА: Нивеа SAJNA IZVINI AMA JAS NEMAM SEKERRRRR TAKA DA SI ZNAES, NE DAJ BOZE DA IMAM SEKER, BAS ME NAVREDI ... ODNOSOV TI E ZIMI MAJKA ИЗВОРНА ПОРАКА: Sajna da ama ti imas seker, jas nemam normalna vrednost mi bese na krvnata slika 4 ...ama pocnav da go pijam pa ke vidime uste ova mi ostana posto se drugo e OK pa ke vidime a kazi mi NIVEA ti pomaga za ciklusot da ti se sredi imas li ovulacija bez klomifen odnosno prirodno i dali ti doaga [sm=hudicek1.gif] redovno?
|
|
|
|