Natuska85 -> RE: Доење (18.10.2011 14:05:59)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sani 13 abe kako toa posle doagalo hranlivoto mleko???? jas go dojam od dvete gradi na eden podoj i tolku mnogu izcicuva i mi gi omeknuva gradite da duri pomisluvam i deka nema veke mleko vo taa grada-narocito preku den koga saka da mi izigrava pirs na grada i nonstop saka da visi na nea(nemora da cica moze i da ja drzi samo,ama mora da mu bide vo usta) a super si napreduva barem doma sto go merime, a i kakuskata mu e zlatno-kafena, neli toa znaci deka ne e gladen! jas celo vreme mislam deka nemam dovolno mleko i deka ne e hranlivo,ednas cak i resiv da se odmolzam da vidam kolku mleko omam, ama nekako ne mi idese, a pedijatarot u cair epten ne pofali i se iznenadi deka ne ispustase so ista kilaza kako koga se rodi-epten dobro napreduval! i sega neznam valjda se tripam samo a??? pa prvo mi e i samo mislam deka gresam negde [sm=zmeden.gif] Сани земи измолси се и сама ќе се увериш дека прво млекото е многу ретко,а дури отпосле надоаѓа густото право млеко.И баш ради тоа став на повеќето педијатри е еден подој една града,па нареден другата.
|
|
|
|