Viktori -> RE: Доење (14.9.2010 19:35:51)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas imav citano edno nezz za doenjeto koga ke prestanes e vaka da go dojs se osekas kako da go podturnuvas deteto od tebe bliskosta sakam da kazam,e sega iskreno se osekam neubavo ama ete so da pravam probvav da mu davam,ne e nervozen ama gradata mu stana igracka a ne hrana,ete sega zakazav utre na ginekolog za da mi gi prepisi apcinjata ,i ic neubavo se osekam so ubavo mi bese kogha ke se optegnevme na spalna i koga ke go doev mi se gledase so ocinjata milo,sega ke go nemam poveke toa,i mi e krivo se si mislev deka ke go dojam barem do 9 meseci nemam mnogu mleko ama imav kolku tolku,toa e toa vazno probvav,ama od koga mu izlegoja zapcinjata uste tolku mu e igracka,pozz...pa ke kazam kako pominvam so apcinjata... за ова само ти си знаеш. Има многу бебиња кои од многу причини не биле доени па не се чувствуваат отфрлени ниту пак нешто им се променило. Не си прај грижа на совест кај што не треба да имаш. Ако го доиш дој го, а ако го доиш и плачеш дур го доиш, престани. Доењето е најблагородна работа, ако ни истекува млекото од срце, ако ни истекува од книга, и со триста протисоци.... ти си знаеш најдобро.
|
|
|
|