sreknica -> RE: Дали би простиле неверство? (19.3.2010 9:42:54)
|
DALI BI PROSTILE NEVERSTVO? tezok zbor no sepak savisi i kakvo neverstvo,jas sum nova na ringeraja,gi citam site forumi,vo sekoj sum se pronasla kade poveke kade pomalce .moeto iskustvo e malce mozebi poinakvo.So mm sum skoro edna godina i vo vrska i zaedno ziveeme.Od prviot den koga pocnavme zaedno da ziveeme jas pocnav da osekam deka toj ne e iskren bas so mene ,prasanjeto e ZOSTO SUM OSEKALA I STO? bidejki i dovolno ne se poznavavme no kako velat starite i cel zivot nemozes da go zapoznaes [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image] odlucivme da bideme zaedno i deka iskrenosta e najbitna no mene celo vreme mi se vrtese vo glava deka krie nesto i odluciv da bidam tainstvena i da pratam ,koga togas lagata ke izleze na videlina.celo vreme gledav deka go krie mob tel i se cudev zosto?jas ne kriev nisto sto li ima vo nego ?i mnogu pati skrisno go proveruvav no neuspesno ,ne naogav nisto somnitelno.A razni raboti mi se vrteja vo glava [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image].po 3 meseci ostanav bremena i bevme presrekni no somnezot nikako da pomine i koga ke bev sama si placev i si pravev filmovi u glava i se prasuvav koga ke pomine seto i koga ke izleze lagata na videlina.Celo vreme se tesev so moeto bebence vo stomak .Imase edna zabava pa mazotmi rece deka ke odi so drugarite vo drug grad jas ne se sprotistaviv na toa,no zatoa jas odluciv da odam na vikend kaj moi rodnini da ne bidam sama doma.eden den pred da zaminam nesto me trgase odi i vidi vo mob i normalno sto ke procitam poraka od zenska no najteskoto sto go procitav sto toj ja prasa dali saka da se sretnat utre vecer? i se napraviv na budala kako da e se vored jas zaminav toj isto i si rekov ajde da vidam do kade ke odi rabotata pa koga ke se vratime dvajcata ke go rascistime.posle dobar vikend za koj kako neli i sednav da razgovarame no toj nikako da priznae i so fakti i so dokazi u oci me lazi i na kraj popusti da mi kaze deka taa bila bivsa devojka i deka taa uste go saka a nego mu bilo zal da mu kaze deka nema poveke nisto pomegu niv.a i najmnogu sto me povredi bese sto i ne mu imase kazano deka cekame bebence.No sepak OPROSTIV no ne ZABORAVIV do denes .toa bese najteskiot udar vo mojot zivot . placese i me molese ,a se zavisese samo od mene dali ke bideme zaedno i ponatamnu ili e kraj .Sepak odluciv da prodolzam zaedno ete sega sum skoro vo 9 mesec vo bremenosta uste malku ke se raduvame na naseto angelce ,no nema da zaboravam na site solzi sto gi prolijav.samo sto ne doznav dali se sretnuvaa ili ne ,no toj grev go ostaviv da go nosi vo nego .Zatoa bi rekla Prostuvajte no prvo razmislete .pozzzzz
|
|
|
|