Natasa981 -> RE: Грчеви кај бебето- колики (2.12.2011 17:09:24)
|
Eve me i mene na ista tema.. Nema sto ne i dadovme na kerka mi,luge moi nisto ne pomaga. Pocnavme koga imase dve ili tri nedeli so sirup Coli b, pa potoa becutan cajce, pa potoa Colief kapki, pa Hipp cajce, pa eve sega Infakol kapki i na kraj ke mi ostanat samo Espumisanot sto ne sme i go dale.Mi e zal sto i davam vaka probuvam se,ama zal mi e da se maci i zatoa probuvame so sve sto ke ni preporacaat.. So seto ova jas pijam od cajot za doilki, toj so pet bilki..Vnimavam sto jadam; nikako mlecni prozvodi, mesunkasti plodovi, kiselo luto ne, grav ,zelka nikako, citrusno ovosje nikako..i pak detevo ima grcevi. Kako pominuva vreme stanuvaat pointenzivni a ke pravime skoro 2 meseci. Se budi navecer ,nemoze da prdne da kaka na raat, nema miren son ic. Eve primetuvam veke ne mi bara da cica cesto, koga ima bolki po 3, 4 saati ne bara da cica. Neznam veke sto da napravam. Ja vrtam na stomak, masiram, zagrevame so termoforce, ja guskam cela nok i ja drzam taka do mene,malku pomaga ova i toa e toa..
|
|
|
|