Natasa981 -> RE: Грчеви кај бебето- колики (23.12.2011 14:50:40)
|
Ljubovce, abe sto da ti kazam..Ista pesna i kaj mene. Luge moi, ova veke ne se izdrzuva:( Moevo bebe nemoze da spie i da funkcionira kako sto treba, se zaradi tie pusti grcevi. Jas sum skapana,sve me boli,mi se ukocija i grbot i racete od drzenje bebe, skroz se iskriviv a nesmeam da pijam analgetici,neli. I nie sto ti ne probavme da dademe, kaj nas od 3 nedeli pocnaa grcevite, od togas davame i caj i sirup i kapki (ne istovremeno) ama bez rezultat..Mi ide da se ubijam,sto da pravam. Taman ke si zaspie detevo i ete pocnuva da pravi faci, da ispusta krici i na kraj prsnuva vo placenje,edvaj se smiruva,edvaj. Taka cela nok,a zaspie ili otkako ke se nacica obavezno po nekoe vreme pocnuva da se izbezumuva od bolka,sirotka. Jas sum napatena majka od tie grcevi,sto mene ne me fati nesto da me boli a ne malovo off..? Eve sega davame edni svajcarski kapki ,isto na baza na simetikon, pa nekako gledam malo podobruvanje, od 20 pati budenje sred nok, sega se budi 16 pati :( Od London ni donesoa i Infakol,ne deka gi nema kaj nas,ama ete demek da ne se poarni tie od Anglija. Fiao ,probaj prvo so cajce a potoa so kapki.Te sfakam potpolno kako ti e,malecka e ,ama toa e toa, sve ke probame samo da im e podobro na niv
|
|
|
|