Neurotoxin RR -> RE: Грчеви кај бебето- колики (23.4.2015 10:27:14)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lolla Neurotoksin, уште нема полни три месеци, се надевам ке ги надмине наскоро. Епа ок, јас мислев да не имате полни три, и тек сега ви почнале. Ама нормално е и се надевам кратко ќе траат. А за она со хемијата, Значи еве кажувам, капките против грчеви најголем број содржат симетикон, кој целосно без никаква ресорпција се исфрла од организмот, се што прави механички ги разбива меурчињата со гас. Има и такви кои по состав се ензим кој ја разградува лактозата, онаа на која новородените им создава колики зашто го немаат тој ензим од раќање, тек после третиот месец им се создава. Значи помогнете му на детето, во 21 век е родено кога сите индустрии работат на олеснување на животот и нудење соодветни производи. Аптека е институција каде се што се продава е строго регулирано. Ако е наменето за новородено, тогаш со триста испитувања е дадено право да се најде тој производ на рафт во аптеките, со број на решениое од агенција за лекови. ако се воочи дека упатството не ја кажува во целост вистината за лекот, истиот се повелкува од пазарот и му се менува упатството. Ваш исзбор во секој случај, ама јас бев нив немаше шанси ни да дремнам, дете пред два месеци ми се научи да спие скоро по цела ноќ и покрај такви грчеви по цел ден, навечер бар беше смирена и спиеше.
|
|
|
|