Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
dobro vecer od mene,,martins mom kako si ti?????? kako na rabota,nekni bev kaj braceda mi vo zgradata karsi sedi i te vidov v rabotilnica...:)
А шо ти ко манијак од страна ме меркаш , оти не дојде да се видиме Лелеее одморот шо убаво ми дојде, си поминав прекрасно, абе не бев свесна дали сонувам или вистина ми се случува Со мм ги расчистивме сите работи шо не мачеа во последно време и сеа со полни батерии се враќам во реалноста.
во право време одморчето се погоди,а...Ги гледав сликите преубаво место,не ни сумљам дека сте си поминале топ,а плус и на гага нели
Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
Lele denes tapa den cel den me boli glava pukna odvaj cekam da si legnam ama mi se najavia gosti neka im e sreken rodendenot na site sto slavat denes blazesi tti martins mom i mene mi treba odmor barem eden saat na raaat
БРавоооооо нашииииии леллелелее не сме нормалниии Јас не смеев да пуштам тв ми забрани мм малер сум била а он си отиде со друштво јас ко утка сама со пивото и кучето и некој глуп филм еллеллее браво за нашите сонца
martins mom niakako ne bese presna rab.jas da se tupkam vnatre..ama i posekako brzav lukas bese zbesnat troa,i zatoa..pozzz .a za manjak manjacam ama mazi.. ...pozzzzzzzzzzzzz
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Dobar den zeni ubavi , imajte si ubav den , jas seuste sum pod impresii od sinokesnata pobeda na Makedoncinjata nasi, nokeska bev na plostad i custvoto bese pojako od novogodisna euforija , jas sum gorda Makedonka ,bar taka se osetiv nokeska hihihi.....