Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас едно сокче ќе се напијам, од сабајле веќе две кафиња испив
Како сте ми вие, женски? Јас се спремам за вечер. Сабота ни е ден за излегување на само со мажето, а денес башка и ќе славиме две години брак. До душа, во понеделник ни е годишнината, ама тогаш немаме кој да го чува Филип и затоа вечер ќе славиме.
Леле леле што направивмеее? МНогу е убаво во СК ние следиме од интернет али времево е катасрофа тука цел ден врне! Инаку муабетот ми беше уште многууу успси да редат спортистиве!!
Пенелопа и од нас имаш лике. Мене одамна ме нема а тоа овде мн нови нешта се изредиле. Имам за честење еден куп . Ставивме темел на куќата,Се вратив на работа, ми ги исплатија сите рати од породилното а и денес ми е годишнина од мракот упс бракот. Еве нана а ние сеа ќе славиме со мажле. Би ве поцестила нешто ама слики не знам да лепам а ова што ми е дома е не го давам на никој Поздрав
Како сте девојки? Ај да ја сефтосам новава муабетчилница. Ние сабајле тргнавме за во градинка, ама по пат се испишманив и се вративме не го однесов, не ми даваше срцево да го оставам таму, а јас втора смена на работа, значи цело сабајле слободна, тој таму, јас дома и до вечер после да не го видам. А и малку проливче имаше сабајле два пати го преслеков во пола саат, можеби му е од градинката не знам. После ми се јавија од градинка зошто не го однесов, не знаев што да велам, му реков заради проливот Можеби ќе ме карате, ама тоа е, едноставно нозете ми се вратија назад, сами
Женски како сте миии...јас еве во паузата за денес да ве читнам на брзинка,се спремаме за утре за крштевката,многу сум возбуденааа.Купивме се што треба,уште тортата да ја земеме вечер и спремни сме .Плус прва годишнина од брак имаме со мм утре, па се подновив плус нешто денес,а јас него му спремам изненадување за утре.Па чекајте частење утре вечер во барот .Сии јаа
Пс.Убаво да си поминете на дружбата
Мики мами и мене ме фати пред една недела стомачен вирус и многу се уплашив,таква жива умалаксана бев,па се мачкав со ракија,оцет,сода бикарбона помешано, пиев фервекс и многу лимон и наредниот ден како нова бев.Инаку имав пролив цел ден, вртоглавица и нагон за повраќање.