|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
13.11.2011 16:19:30   
Палешка РР
Тука сме ние, тебе те нема Мартинс мам.
Те нема, те нема, па ќе се изгубиш user posted image

И јас сум здебелена user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 501
13.11.2011 16:23:19   
Martins mom
Знам дека ме немаuser posted image Баш ќе ви барав совет како да ја добијам битката со времето. Како е можно да немам време за ништо?! Станав изгубена. Само си се тешам дека ќе се смени нешто, ама кој знае...user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 502
13.11.2011 20:21:35   
Палешка РР
Помалку ќе чистиш и спиеш...и ќе имаш повеќе време за се. Ова од лично искуство user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 503
14.11.2011 8:36:57   
mamamoni

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Знам дека ме немаuser posted image Баш ќе ви барав совет како да ја добијам битката со времето. Како е можно да немам време за ништо?! Станав изгубена. Само си се тешам дека ќе се смени нешто, ама кој знае...user posted image

И јас исто се чуствувам, само трчам наваму натаму и пак немам време за ништо, мислам дека и на Софија малку време и посветувам и ми се user posted image , незнам дали е до нашата неорганизираност или секаде е така. Поздрав до сите еве да ве почестам едно кафе од сабајле
user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 504
14.11.2011 9:48:39   
Annet
za neorganiziranost ic ne pravi muebet,haos sum i jas,samo okolku Iva sum i ako si zacistam i pak nema vreme;-)) ajde povelete na edno tursko ubavko kafence da se napieme,jas uzivkam eve;-))

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 505
14.11.2011 10:28:40   
kikicka
Охх фала на кафето еве јас го завршив.....веќе се помирив со неорганизирање и немање време некогаш,што да правиме така е со мали деца .....не губам надеж еден ден ќе се средам ама кој ден ....има време животот е пред нас да му се радуваме. Па мајка му стара не сме роботи ние жените и нас ни треба time out а ние ако не си дадеме,кој ќе ни даде??

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 506
14.11.2011 10:34:37   
Annet
znaci kikicke najoriginalna si:)))) aj na zdravje kafenceto:) user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 507
14.11.2011 17:42:16   
annie
еееј никој ли нема?јас реков да помуабетам со некого додека чекам да ми се јават за резултатите на Л.кој ќе стави по едно капучино со шлаг?!?!

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

Непосредна врска до пораките: 508
14.11.2011 17:56:30   
Annet
eeee na denesniov den pred edna godina si go napravivme detenceto;-))) a denes polni 3 meseci;-)))))))))))))subavinki;-)))))) aj eve ja ke ve castam po edno kapucino so slag;-))))user posted image

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 509
14.11.2011 18:13:26   
annie
фалааа,за кафето и честитки за трите месеци на бебето големо да расте user posted image .

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

Непосредна врска до пораките: 510
14.11.2011 18:25:58   
kikicka
тука сум и јас за муабет капучиното мерак! фала анет ...ај сеа кажувајте што беше муабетот??user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 511
14.11.2011 19:00:15   
annie
муабетот беше мене ме убива ова чекањево кога одиме со Л.на контрола еве 7 саат е и уште нема ништо да ми се јават дали се добри или треба некои корекции во терапијата а на Анет муабетот и е дека на денешен ден го правеле бебето кое денес полни 3 месеци user posted image !ти што ќе ни кажеш?

Непосредна врска до пораките: 512
14.11.2011 19:33:19   
kikicka
ништоо си ја скршив диетата,се изнервирав и така ќе испукам.....user posted image user posted image user posted image ....анет ај уште едно направете вечер со маж ти вечер user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 513
14.11.2011 21:05:22   
Annet
ahh bas denes ne mi e tuka....ama i nesto ne mi se slusa za vtoro,ubavo e ama zdravje;-)eve na nekoja druga rr prijatelka i ja pustam majata da ja fati,nekoja sto odvaj ceka detence;-))))))))))

Непосредна врска до пораките: 514
14.11.2011 21:13:17   
kikicka
И јас ја пуштам мајаата ..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 515
14.11.2011 22:20:17   
Natuska85
Женски како сте миии?Јас одморена,преоморена,дури се плашам да не се улежам ептен,тешко ќе ми е кога ќе се вратиме домче.Се мислам дали овој петок да си одиме или да поседиме до нареден кај мајка миuser posted image user posted image user posted image .Ептен ми фали мм,ама па и тука ми е многууууу убавооооо.Кажувајте на кој што му се пие ,јаде расположена сум вечерва за частењеuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 516
14.11.2011 23:01:24   
Viktori
Вратете се овој, ќе пиеме кафе, чајче, сладоледче user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 517
14.11.2011 23:09:24   
Natuska85
Само за сладолед би се вратила да ти кажам,тука имаат по маркетиве ама не им е пресенuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ај по еден вака виртуелно,или ај од централа бе знам не ти стига едно топчеuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 518
15.11.2011 7:12:59   
blue_blue
dobro utro od Zagreb. Ovde e -5, pa zatoa mesto so kafe ve nudam so greano crveno vino. user posted image Ne mi se iskaca nadvo
r od hotel, ali mora da se raboti, da se prehrani familijauser posted image . Aj otidov da se fakam vo kostec so ladnovo i so denov, koj ke bide dolg. Do 5 saat rabota, posle shopping so edna druga prijatelka, pa vecera i greano vino so druga. Just a perfect day

Непосредна врска до пораките: 519
15.11.2011 11:28:27   
arh_diz
Dobro utro zenski, jas si odmaram kaj mamicka .Sto ubavo e koga bar 5 minuti nekoj ke vnimava na user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 520
15.11.2011 11:44:30   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Женски како сте миии?Јас одморена,преоморена,дури се плашам да не се улежам ептен,тешко ќе ми е кога ќе се вратиме домче.Се мислам дали овој петок да си одиме или да поседиме до нареден кај мајка миuser posted image user posted image user posted image .Ептен ми фали мм,ама па и тука ми е многууууу убавооооо.Кажувајте на кој што му се пие ,јаде расположена сум вечерва за частењеuser posted image user posted image user posted image

Е јас кога си одев од кај мајка си плачев многу убаво ми беше.

Непосредна врска до пораките: 521
15.11.2011 17:00:38   
penelopa
Ох блазе си ви на сите што одмарате ние еве веќе 4 дена сме во болница user posted image има бронхиолитис user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 522
15.11.2011 17:47:13   
Olivia
Penelopa pobrzo zakrepnuvanje na bebusot pobrzo doma da si dojdete,
i ovde sekoj vtor e bolen virusi eden kup, i jas sum za nigde so temperaturi,kaslanje,spondiloza kako traktor da me pregazil,samo pobrzo da pomine.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 523
15.11.2011 20:01:54   
maki1
Леле, Пенелопа ајде што поскоро да оздравите и домче да си дојдете.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 524
15.11.2011 21:49:11   
Natuska85
Пенелопа што побрзо оправување.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

koe ime vi e najubavo
Marina I

Lora (18%)

Lana (43%)

Lara (39%)

Број на сите гласови: 174

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!