Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
eve ja elkata na Iva ima mnogu lambicki niz nea ......najubava ni e oti e nova i za prvata nova godina na Iva;-)) ama nie se raduvame poveke;-0e tek narednata godina ke ima smeski ,koga ke razbira ;-)))
Се сложувам и јас со темјана мислам дека е рано за елка јас ја китам пред на или по Св.Никола секогаш , и годинава така ќе биде нас на 16 ни е годишнината од кога сме заедно со мм, на 21 му е роденден , па имаме и одење по слави и други родендени па Нова Година така да јас многу си го сакам декември .Инаку вчера да ви кажам си ми ја зедоа дадичка дојдоа и си ја зедоа, уште не ми се верува ама ќе се навикнам.Друго за елките и јас се мислам каква да купам пошто и ние имаме еден индијанец дома, видов едни убаво на ѕид што се закачуваа баш интересни ми се гледаа а и нема да дофати таму па мислам супер е за мали деца така.
Епа стара нова година е на 14-ти февруари или Василица Не дека сум јас по празниците или пак некаква традиција почитувам и следам, само некако барем кај мене се губи магијата доколку е толку рано започната, едноставно неможе да трае барем кај мене предновогодишна или божиќна еуфорија толку време. Што незначи дека кај сите е исто, се додека ве исполнува и ве држи тоа убаво празнично чувство уживајте во него
eee ХЕЛОУУУУ имам нет конечноо офф ке си пукнев уште некој ден без нет и цело време мислам шо муабет се мота тука хахахах...е така леона синоќа ми бевме на роденден во игротека и почна носот да течи и таква е цела побркана во системот јас до сега си се изнаплачив од мака ич не сакам таква да е ,сега нана преморена јас допрев до нет и мислам дека се просветлив ,инаку елката и ние ваљда на св.Никола ке ја красиме па ке бапнам сликичка ....треба да учам незнам што се дешава на мојот факс...ТЕМЈАНААА треба тебе да те прашам што се дешава гледам дека таму работиш и така жени ај да прелистам по другите теми да не му требам на некој ..КИСЕСссссссс
eve ja elkata na Iva ima mnogu lambicki niz nea ......najubava ni e oti e nova i za prvata nova godina na Iva;-)) ama nie se raduvame poveke;-0e tek narednata godina ke ima smeski ,koga ke razbira ;-)))
Преубава е Анет
prekrasna e anet i nasata majkami i ja kupila na mila ama ne i e dadena uste ne e se kupila za nova god da sprema se i se zaedno ke i dade inaku e metaripol jas sakav od dva metra ama mm sto ke ti e tolku golema neka kupat pomala samo so lampioni ne mozes da ja nakrases a i nemame prostor i ispadna od metaripol ne mi go pravi mnogu kefot ali ajde neka ima tamu inaku sto vikas jas se poveke raduvam otkolku mila dogodina mila ke i se raduva a sega ke sedi pod nea cela vecer na nova god akose zbirame kaj nas
aa nasata e 15o cm. kikicke na zdravje net.......abe luge depresija ke ne fati od vremevo aj po edno kafeeeeeeeeeee
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
Преубава е Анет
prekrasna e anet i nasata majkami i ja kupila na mila ama ne i e dadena uste ne e se kupila za nova god da sprema se i se zaedno ke i dade inaku e metaripol jas sakav od dva metra ama mm sto ke ti e tolku golema neka kupat pomala samo so lampioni ne mozes da ja nakrases a i nemame prostor i ispadna od metaripol ne mi go pravi mnogu kefot ali ajde neka ima tamu inaku sto vikas jas se poveke raduvam otkolku mila dogodina mila ke i se raduva a sega ke sedi pod nea cela vecer na nova god akose zbirame kaj nas
Martins mom RR a kade ima mnogu sneg kaj nas vo Perobistip samo epten malku od lutina prefrli i tolku leeeeeeeleeeeeeeeeee ajde ne izdrzi do drugata sabota da zavrsi krstevkata na malata kumasinka pa neka padne sneg tolku mnogu se raduvav i so dusa cekav i sega da ne odam nema smisla osobeno bez MILA nema sanasi taa e najglavna tamu drzete sreja neka izdrzi do 16 posle 16 neka vee
< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 8.12.2011 15:39:07 >
Да, во Битола врне Улиците се веќе побелени. Ви праќам на сите што сакате по малку снекче А што убаво е да си дома на топло и да си пиеш топло кафенце...мммм....и да си читкаш РР
Bogdancanka eve ti edno kafence od mene bez mnogu kofein da ne ne mozes da zaspies a ja si drmam vodka se spremama za vo diskoooo, ke luduvam vecerva posleee dolgo dolgo vreme aj povelele koj e za druzba.
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Оливија добар провод!!! Требаше денес во кафана со другарки да одам, ама ѕверкава моја тек сега заспа, а мене сега па ич не ми се спрема за искачање. А денес не ја легнав попладне да преспие за да легне порано, ама не бре...жива ненаскокана и ненаиграна!
Dobar den zenski, i da znaete deka imav dobar provod, kolku mi falelo vakvo iskacanjeee, i denes sum polna so pozitivna energija pokraj mamurlukot Sega se kanam da pocnam da ja kitam elkata zasto ako cekam da zavrne sneg ke si ostavam ne nakiteno.