|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
8.12.2011 12:27:40   
arh_diz
Temjana a zosto treba da stoi do 14 Fevruari koj praznik e togas
Jas ja otkituvam posle Stara Nova godina

Биди тоа што си

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 776
8.12.2011 12:38:25   
lilicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

eve ja elkata na Iva ima mnogu lambicki niz nea ......najubava ni e oti e nova i za prvata nova godina na Iva;-)) ama nie se raduvame poveke;-0e tek narednata godina ke ima smeski ,koga ke razbira ;-)))
user posted image

Преубава е Анет

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 777
8.12.2011 12:53:00   
Pepelaska *
Се сложувам и јас со темјана мислам дека е рано за елка јас ја китам пред на или по Св.Никола секогаш , и годинава така ќе биде нас на 16 ни е годишнината од кога сме заедно со мм, на 21 му е роденден , па имаме и одење по слави и други родендени па Нова Година така да јас многу си го сакам декемвриuser posted image .Инаку вчера да ви кажам си ми ја зедоа дадичка дојдоа и си ја зедоа, уште не ми се верува ама ќе се навикнам.Друго за елките и јас се мислам каква да купам пошто и ние имаме еден индијанец дома, видов едни убаво на ѕид што се закачуваа баш интересни ми се гледаа а и нема да дофати таму па мислам супер е за мали деца така.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 778
8.12.2011 13:07:45   
temjana
Епа стара нова година е на 14-ти февруари или Василицаuser posted image Не дека сум јас по празниците или пак некаква традиција почитувам и следам, само некако барем кај мене се губи магијата доколку е толку рано започната, едноставно неможе да трае барем кај мене предновогодишна или божиќна еуфорија толку време. Што незначи дека кај сите е исто, се додека ве исполнува и ве држи тоа убаво празнично чувство уживајте во него user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 779
8.12.2011 13:12:48   
Maca25
темјана, сигурно мислиш 14 јануари?!?
на 14 феб. е денот на заљубените нели?!?! ех љубов user posted image уште од сега се спремаш а?!user posted image

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 8.12.2011 13:13:26 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 780
8.12.2011 13:24:09   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

на 14 феб. е денот на заљубените нели?!?! ех љубов user posted image уште од сега се спремаш а?!user posted image

I jas znam deka e taka , ama temjana me zbuni
Se gleda koj e zaljuben

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 781
8.12.2011 13:39:26   
kikicka
eee ХЕЛОУУУУ имам нет конечноо офф ке си пукнев уште некој ден без нет и цело време мислам шо муабет се мота тука хахахах...е така леона синоќа ми user posted image бевме на роденден во игротека и почна носот да течи и таква е цела побркана во системот јас до сега си се изнаплачив од мака ич не сакам таква да е ,сега нана преморена јас допрев до нет и мислам дека се просветлив ,инаку елката и ние ваљда на св.Никола ке ја красиме па ке бапнам сликичка ....треба да учам незнам што се дешава на мојот факс...ТЕМЈАНААА треба тебе да те прашам што се дешава гледам дека таму работиш и така жени ај да прелистам по другите теми да не му требам на некој user posted image ..КИСЕСссссссс

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 782
8.12.2011 14:02:31   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

eve ja elkata na Iva ima mnogu lambicki niz nea ......najubava ni e oti e nova i za prvata nova godina na Iva;-)) ama nie se raduvame poveke;-0e tek narednata godina ke ima smeski ,koga ke razbira ;-)))
user posted image

Преубава е Анет

prekrasna e anet i nasata majkami i ja kupila na mila ama ne i e dadena uste ne e se kupila za nova god da sprema se i se zaedno ke i dade inaku e metaripol jas sakav od dva metra ama mm sto ke ti e tolku golema neka kupat pomala samo so lampioni ne mozes da ja nakrases a i nemame prostor i ispadna od metaripol ne mi go pravi mnogu kefot ali ajde neka ima tamu inaku sto vikas jas se poveke raduvam otkolku mila dogodina mila ke i se raduva a sega ke sedi pod nea cela vecer na nova god akose zbirame kaj nas

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 783
8.12.2011 14:28:11   
Annet
aa nasata e 15o cm.
kikicke na zdravje net.......abe luge depresija ke ne fati od vremevo aj po edno kafeeeeeeeeeee
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

user posted image

Преубава е Анет

prekrasna e anet i nasata majkami i ja kupila na mila ama ne i e dadena uste ne e se kupila za nova god da sprema se i se zaedno ke i dade inaku e metaripol jas sakav od dva metra ama mm sto ke ti e tolku golema neka kupat pomala samo so lampioni ne mozes da ja nakrases a i nemame prostor i ispadna od metaripol ne mi go pravi mnogu kefot ali ajde neka ima tamu inaku sto vikas jas se poveke raduvam otkolku mila dogodina mila ke i se raduva a sega ke sedi pod nea cela vecer na nova god akose zbirame kaj nas

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 784
8.12.2011 15:26:47   
Martins mom
Снеееег, многу снеегuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 785
8.12.2011 15:33:08   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

ахаххахах да де мислев јануари 14-ти user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 786
8.12.2011 15:37:37   
AnnaMolly RR
Каде бе снег, Мартинс мам? Во Битола?
МРАЗАМ СНЕЕЕЕЕЕЕГ user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 787
8.12.2011 15:38:12   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Снеееег, многу снеег

Pratete malce snegce navaka, jas cekam da pobeli da ja komletiram novogodisnata euforija pa da ja nakitam elkata.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 788
8.12.2011 15:38:28   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Снеееег, многу снеегuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martins mom RR a kade ima mnogu sneg kaj nas vo Perobistip samo epten malku od lutina prefrli i tolku
leeeeeeeleeeeeeeeeee ajde ne izdrzi do drugata sabota da zavrsi krstevkata na malata kumasinka pa neka padne sneg tolku mnogu se raduvav i so dusa cekav i sega da ne odam nema smisla osobeno bez MILA  nema sanasi taa e najglavna tamu drzete sreja neka izdrzi do 16 posle 16 neka vee

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 8.12.2011 15:39:07 >

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 789
8.12.2011 15:41:40   
Martins mom
Да, во Битола врнеuser posted image user posted image Улиците се веќе побелени. Ви праќам на сите што сакате по малку снекчеuser posted image А што убаво е да си дома на топло и да си пиеш топло кафенце...мммм....и да си читкаш РРuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 790
8.12.2011 16:27:54   
arh_diz
I kaj nas denes veese sneg , jas i user posted image setavme se raduvase na snegulkiteuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 791
8.12.2011 22:19:48   
Тања РР
И јас сакам снееееееег!

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 792
8.12.2011 22:33:52   
Bogdancanka
a jas sakam kafeeee
ima nekoj da pocas_ti?

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 8.12.2011 22:34:51 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 793
8.12.2011 22:44:21   
Felly RR
Еве повелете ! И снегче и кафе! Ама богданчанка, не ти е доцна за кафе, јас сега ако се напијам, цела ноќ не ќе можам да спијам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 794
8.12.2011 22:46:21   
Felly RR
Леле, ми го нема кафето, ај еве друго спремив.
user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 8.12.2011 22:49:20 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 795
8.12.2011 22:46:44   
Olivia
Bogdancanka eve ti edno kafence od mene bez mnogu kofein da ne ne mozes da zaspies a ja si drmam vodka se spremama za vo diskoooo, ke luduvam vecerva posleee dolgo dolgo vreme aj povelele koj e za druzba.user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 796
8.12.2011 23:15:32   
kikicka
ОУУУ ЈЕАААХХ Оливиаа журкај се и за нас !! Убаво да си поминеш јас ја успав и се надевам дека ке биде добра денес тука немам време за ништо се ме мрзи!Добра НОЌ

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 797
8.12.2011 23:20:30   
Џесика
Оливија ти завидувам... уф како би се натокмила сега, миниЌ, штикла и правац у некој дискач...user posted image Помини си најубаво и пивни и за мене user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 798
8.12.2011 23:36:28   
Maca25
Оливија добар провод!!!
Требаше денес во кафана со другарки да одам, ама ѕверкава моја тек сега заспа, а мене сега па ич не ми се спрема за искачање. А денес не ја легнав попладне да преспие за да легне порано, ама не бре...жива ненаскокана и ненаиграна!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 799
9.12.2011 16:11:15   
Olivia
Dobar den zenski, i da znaete deka imav dobar provod, kolku mi falelo vakvo iskacanjeee, i denes sum polna so pozitivna energija pokraj mamurlukotuser posted image
Sega se kanam da pocnam da ja kitam elkata zasto ako cekam da zavrne sneg ke si ostavam ne nakiteno.

Непосредна врска до пораките: 800
Страница:   <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Среќата и парите
Еца

Дали парите се предуслов за среќа?

Да (23%)

Не (50%)

Можеби (27%)

Број на сите гласови: 60

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!