Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
mamicki aj bidejki ne mozev da najdam stranica za hemoglobin na bebinja pa da ve prasam tuka denes bevme so kerkickata na sistemacki i hemoglobin 104 i doktorot sto bese na sistemacki vika nizok e odi kaj maticniot da i prepise sirup ja vodam kaj maticniot i mi vika ne treba sirup super e i mi se strav eden vika taka eden taka ne mozes vika ti bebe od 4 meseci da ima hemoglobin kako nas 110,a nmojata kuma koga go vodese kumceto mu bese 106 i mu dadoa sirup ferum lek a na nas 104 i ne sakaa da dadat
Mamicka imas tema zelezo se vika tamu mozes da procitas. inaku zenicki fala i za poklonite i na cestitkite denes super pominavme go cekame i tato da si dojde uste poubavo kako za kraj na denot pa se citkame utre uste denes pisam od mob konecno lap top utre .guski do site
mamicki aj bidejki ne mozev da najdam stranica za hemoglobin na bebinja pa da ve prasam tuka denes bevme so kerkickata na sistemacki i hemoglobin 104 i doktorot sto bese na sistemacki vika nizok e odi kaj maticniot da i prepise sirup ja vodam kaj maticniot i mi vika ne treba sirup super e i mi se strav eden vika taka eden taka ne mozes vika ti bebe od 4 meseci da ima hemoglobin kako nas 110,a nmojata kuma koga go vodese kumceto mu bese 106 i mu dadoa sirup ferum lek a na nas 104 i ne sakaa da dadat
mamicka77, имаме повеќе теми кои можеш да ги разгледаш, еве на пр. слабокрвност, или овде каде дискутираме за резултатите од крвната слика, овде имаш нешто за храната богата со железо, а овде можеш да го поставиш твоето прашање до адриалаб, па тие и постручно ќе ти кажат кои се границите на нормалата кај толкаво бебе.
девојки ајде на частење ми се породи другарка со инвитро си доби момче и девојче пресреќна сум и едвај чекам да ги гушнам сонцињата мали најубави . Инаку другарка ми си отишла на контрола да види до каде е и одма ја качиле во сала, спремна била Уште се збунети и она и мажот и незнаат кај се бидејки мислеа дека барем уште недела дена ќе си поседат малишаните во мешето Нека се здрави и живи и големи да раснат Стефан и Илина
темјана нека се здрави и живи,големи и силни да пораснат,колку убаво,сега мама и тато се насрекни на свет ,спремни за новиот живот,многу се радувам нека им се вечни,да дава дедо Боже кај што треба дечиња
Честитки за раѓањето на Стефан и Илина, мнооооогу убави имиња им одбрале!
Леле, Анет, колку е убава елкатааа! Доаѓа нова година. Јас вчера му правев фотосесија на Филип облечен како Дедо Мраз, па сега на фотошоп ќе правам честитки од сликите. Ќе ви ставам и некоја да го видите мојот најсладок Дедо Мраз!
Честитки и од мене! А женски, дали ги накитивте елките, ние се мислиме, ама си велам рано е. Вчера купивме некои лампиони, ама ќе треба да се докупи Кога ќе ја накитиме ќе видиме што фали.
eve ja elkata na Iva ima mnogu lambicki niz nea ......najubava ni e oti e nova i za prvata nova godina na Iva;-)) ama nie se raduvame poveke;-0e tek narednata godina ke ima smeski ,koga ke razbira ;-)))
Ние не можеме уште да се договориме за елка, таа мене што ми се свиѓа на мм не му се свиѓа и обратно може ден пред Нова година да купиме нова. Лампиони имаме, додуша Н. лани искрши многу па и тоа ќе треба да се дополни. Планирам оваа година на 30 да ја китам елката, за да не ја искрши Н. пак пред Нова година
Лани кај нас Н. ја искрши. Цела е искривена и не може да стои на постољето, па мора да купиме нова. А просторот ни е мал дома, така да немаме каде да ја качиме за да не ја бутка и влече. А инаку за Нова Година Нина ќе си добие количка на даљинско ( не знам дали ова е нејзино барање/желба или на татко и ).
Ние требаше претходниот викенд да ја накитиме, ама не стигнавме. Почнавме да го правиме долниот кат од куќата и мм цел викенд го утепа работејќи. Ај викендов. А до душа и во дилема сме дали воопшто да ставаме елка зашто Филип во секунда ќе ја уништи.
Ана Моли на работа си? Работи некој денес? А да не знае некој продавниците низ чаршија дали работат? Видов едни кондури во една продавница минатиот викенд додека шетав низ стара чаршија па сакам да одам и да ги пробам.
На работа сум Имаме огрооооооомна брошура од Министерство за земјоделство за преведување. КОНЕЧНО денес ја завршивме, па моравме да дојдеме за тоа на работа. Ама па ќе си имаме еден ден повеќе за Нова година.
абе жени рано е за елка не зезајте не сме католици. Елката кај православните се кити на св. Никола бидејки нашиот божиќ е на 7-ми јануари а не на 24-ти декември. Рачунајте до 14-ти февруари кога треба да се откити уште колку време има некако премногу не е? Всушност секој си знае за себе но мене ми нема магија кога ја гледам елката а има уште многу до нова година и божиќ. Инаку Маца сигурно работи чаршијата сепак ова е наш празник