Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
lilicka, ostavi ja, go znaes i mojot problem so hranenjeto...jas se otkazav od nerviranje! Nekni ispi odvaj 100ml. i mi gi povrati. ne se nerviraj poveke, ke si porasne deteto, samo tebe kosata ke ti obeli. Pozdravce
Колку и да се трудам неможам срце ме боли што ми е детево вакво ејјј 10h да неќе да јаде ми ја стиска устата и ми го бута шишетоо.....незнам што ќе се прави ни во спиење сега неќе да јаде!
ЕЕ добро утро и ние овие два дена со Леона се мачиме мм реши да нана со нас ама Леона не му дава она сега си нана во креветче ама кога ќе го види татко и се лути оти бил до мене ,и ми станува во 4 па до 5 се успиваме и тераме,фала на кафенце анет еве и јас се свестувам ,нека е вечно име на свекор ти. натушка ајде те чекаме да не раскажеш како е К.
Lilicka toa e period koga nesaka da jade i sin mi pravese taka .Posle 2-3 nedeli pocna normalno da si jade. Natuska guski za tebe i K super sto ste doma , doma vikaat i zidovite lecat Nie so prosetavme malku po mrazot
Колку и да се трудам неможам срце ме боли што ми е детево вакво ејјј 10h да неќе да јаде ми ја стиска устата и ми го бута шишетоо.....незнам што ќе се прави ни во спиење сега неќе да јаде!
Ist problem Lilicka. Vcera kaj mene Pavel 15h nemase nisto jadeno ni pieno Predhodniot den 12h.Neznam sto ke se pravi moze da dehidriraat Annet strv me fana od blakcava Neka mu e vecno imeto na svekor ti.
Natushke be lelellele sega citam....of aman vekje od tie raboti...ama ajde bitno zavrshilo i pominalo...sega uzivajte i gushkajte se..backi i od Andrej
леле јас цела вечер се козам со желудникот сабајле бомба незнам што ми е ама кога јадамнавечер касно мнг ми е тешко денес ништо неможам да јадам така нешто однешто еклерот милинае анет ама неможам нека апне некој друг за мене.позз цуцки
Мхмхм тортичкаа како сте јас денес подобро од вчера па се надевам занеколку дена ке ви кажам нешто убаво неможам да си пречутам мора на некој да кажам ама уште малку ке почекам и така ние се спремаме за роденденна леона пак ке славиме спремаме вонедела ке биде и така.....
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Оф душички Нина и Марко, ајде побрзо да им помине . гушки од другар им Мартин кој денес е подобар сосема, не кашла, не му тече носето, пиевме мукоплант и алмацин сега пие мислам дека од него му престана кашлањето а мукоплантов ништо. Ние на гости кај мојте по незнам колку време на цел ден да се одморам малку, Натушке како е Кристијан? Кикичка ајде израдувај не, Нека им се множат месеците на сите рингерајчиња,многу бвлаго сте изнаредиле тука
ејј остај како ги затепаасите рингерајчињанаеднаш сите настинаа,и ниесме добро носене тече,кашлицата ни помина за 3 дена со хеделикс сирупот и така со влечење намрсолчињатасо пумпица оперил добри сме ајде сите да ни оздравете што побрзооо душички мали,јасденес почнав да украсувам по дома уште елката остана и надвор амапосле тоа.Леонаму се смешка срамежливо на дедо мраз ....и така сегаке бидам малку офф ме чека ДОМАЌИНСКА работапо дома се читаме вечер
Еве и јас да пријавам дека имавме бурна ноќ. Се превртуваше, зборуваше во сон „Не, не!“ Викаше по дедо му, плачеше жално... Викаше „Мамо, мамо“. Не можев да го разбудам. Тој збори, а очите затворени. Го прашувам „Сакаш сокче?“ А тој вика „Да, да“ ама не отвора очи. Си помислив да не месечари Наследно ли е тоа? Мм е месечар.
еее срце бе филип којзне што сонувал....а од когатоа ги фаќа децата да месечарат можно ли е од толку мали??? Ана моли ако пак прави така не му викај на име само било како само нена име...
ние денес убава шетканаправивме до 3 сетавме сега се успа,јас ручек вамте тамте може и елка ке китам ке видам ако можам да ја дигнам кутијата ако не др ден.како сте вие??
Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
АнаМоли не е тоа месечарење. Сите деца зборуваат во сон. Б пукаше некогаш, Ј бегаше од едно девојче од школо, а М редовно кога ќе заспие на кауч нешто коментира.
братучедка ми кога беше мала околу 5 г спиеше кај мене и слушам само сред вечер СПАСИ ЈА РИБАТА ЌЕ СЕ УДАВЕ ВО ВОДАТААА....СПАСИ ЈАА НЕЕЕ СЕ ДАВЕ!! риба да се удави хахахха