Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Луѓе, кога сум паднала денес во двор на снегот...плочките беа замрзнати а јас опуштено си одев....Па кога ми падна теглата ајвар од раце, кога се скрши....и плачев и се смеев дури го собирав ајварот в канта.
Paleska duso ova e tekila ja mavam samo neso jako, vermouth mi e mnogu slabo, a za smiruvanje zivci treba i poveke od Tri , i me iznasmea da ti kazam si napraviv odma slika kako si izgledala , moze ne e za smeenje ama dada mi letoska taka se lizna na mokri plocki so tegla marmalad vo race, i se iskrci parcinja staklo i go isekoa okoto do zenica 5 konci na belkata si zaraboti edvaj vidot i go spasija, taka da sega prestanuvam da se smeam i se sozivuvavm so tebe, Vnimatelno!!! a ja ke vidam dali ke pagam posle tekilive
Јас се напив 3 текили вчера со оливија и се бапнав во кревет...уставри паднав во кома еве денес сум заникаде од сабајле, повраќам, имам вртоглавици....ептен ми е лошо. мислам, мислам, мислам и никако да смислам што може да ми биде.
Женски еве ме и мене од работа да ве поздравам.Вчера почнав,денес одам и на судење право,сега од 11.30..едвај чекам . се чуваат дома со мајка ми и татко ми и вчера ко за прв ден супер поминале,цел ден бил весел не ни приметил дека ме нема .Ама затоа кога се вратив се утепавме гушкајќи.Јас се трудев цел ден да не го мислам,успевав некако ама најтешко ми падна мајка ми кога ми го даде на телефон и кога почна да ми гуга .Пуштив некоја солза .Частам и за кумата,завчера ни се породи повелете послужете се по некое чоколатце
Jas sum denes eve vakva pricina mojot sin i negovoto neodgovorno odnesuvanje na ucilishte,se shto ke poneseme nikako da go doneseme doma,ako boel so crvena,zolta i zelena boicka tie se razbira gi nema vo ranec ako raabotel so lenjit nikade go nema istiot ako trgnal natamu so shal se vrakja so TUGJ doma!!!Malku mi se tri tekili za mene edno shes ako biva
Нате, ајде со убаво нека е враќањето на работа. Немој многу да го мислиш Кико, верувај дека тебе ти е многу потешко од него што му е. Тој си ужива дома со баба и дедо, а богами и тие со него.
Тања, ајде еве јас и ти по една вотка да се напиеме рано по сабајле, скришно
Еве, која сакаш земи ја. Има и за другите по нешто.
Јас седам на трња на работа, чекам мајка ми да ми се јави да ми каже како поминала на преглед, а после тоа и го носи Филип да го прегледа анестезиолог и да ни даде зелено светло за во понеделник. Се надевам дека КОНЕЧНО ќе биде и таа работа и да бидам раат во новата година.
Kako za drugite AnnaMolly,sve bre za mene!!! I ova da vi go kazam,denes gi nosat na novogodishnja predstava vo Univerzalna sala i eden dedo mi vika sabajle deka salata bila nezagreana uzivkajte dur vie gi nosite i se so vas,ke dojde den koga ke "poletaat"sami a na vas ke vi ostane samo da se tresete.
Добро утро честитанатуш за кумашинчето некаим езлатно....водкава кога ја гледам ми се гаде имам лосо искуство сенеа мацооо а ти нешто со вртоглавицава ,повраќање што ке да е а???? ти ке изненадиш наместо јас јас си пијам кафенце свеки евеми ја тука си седи со Леона,снегов не престанува веее и веее
добар дентее да ставам ручек или кафе сакате??? ајде и тоа о тоа леле се вознемиривзасекудна сега се нервирам кога од чиста мира ке падне или икона или библија ,сега како седев падна библијата инашата слика од свадба и плус се скрши наградата на мм што јадобилкако млад каконекој знак сиго сваќам.. ...какои да е ручек време еве ви јадетее
Да ве поздравам на кратко мили мои, деновиве сум кај мајка ми. Инаку имам новост, се вработив во основно училиште, а дрим кам тру, немате појма колку сум пресреќна, сега ми останува да уживам во работата и да му благодарам на Господ што ми даде можност да се радувам на секој ден...
Како сте женски, Џесика честото работа пензија таму да си дочекаш, браво. Ние денес попладнево се прибравме дома се изнашетавме по гости низ цела Македонија.Бевме на роденден кај кумашинката во Гевгелија, пред тоа зет ми магистрираше во Прилеп па оттаму Битола ( таму живеат) , па Гевгелија и на крај СКопје кај другата кумашинка.Многу сакав да видам некој од вас ама не најдов нет а и немав многу време денес само еден круг во Џамбо свртевме загледував да не познам некоја Рингерајка ама ништо, здравје на 11 пак ќе идам со Мартин во Систина па ќе видиме.Морам да си ја пофалам РР 4 дена не сум отворила а еден куп новости има .Многу ми фалеше
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.