Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Среќен да ти е роденденот Анет !!! Весели божиќни празници девојки!! Од шетање по гости и пречекување гости ми се смачи, едвај чекам нормално да почнеме да живееме
Среќен роденден Анет!!! Да си ни жива и здрава!!! За мене ако може дупло, јако кафе, не можам да се освестам...се вратив во 4 од журка. Уф од кога не сум излегла, се издував вчера, се изнаиграв, се изнаскокав во Мамас, ама затоа денес не можам да одам
Бев на роденден кај другарка, прво во еден стан на пиење коктели до паѓање, а после во Мамас на играње до паѓање. Живеам одма позади Мамас и едвај си дојдов дома. Сум му се изнасмеала на мм и сум паднала во кома Не знам колку коктели испив. Цело време си викав - е овој е последен, нема веќе.
Женски, како сте? Завршија празниците, од утре сите во нормала. До душа, јас сум на одмор до 16, па кој е слободен повелете на кафенце, сама сум до 16 часот Сериозно, ве чекам кој е расположен за дружба. Да ми ја пробате баклавата што се испофалив дека ја правев
Женски, како сте? Завршија празниците, од утре сите во нормала. До душа, јас сум на одмор до 16, па кој е слободен повелете на кафенце, сама сум до 16 часот Сериозно, ве чекам кој е расположен за дружба. Да ми ја пробате баклавата што се испофалив дека ја правев
Може јас ќе ти дојдам кон среда четврток чувај
јас сум слободна за дружба од 1.1.2012г. сум без работа па така да и почесто ќе ве дружам (што и не е среќна околност)
sreken rodenden Anet konecno i jas da dojdam na red do kompjuterot,inaku godinava ne mi trgna bas najdobro imav eden kup problemi po doma sto se nadevam poleka ke se sredat i se ke pomine,pred nekoj den majka mi ja skrsi nogata i sega sum i potrebna...od utre povtorno na rabota, uf kako go pogodiv vremeto da se razrabotam
Dobra vi vecer devojki,Anet porasnala za edna godina,cestitam:) Nadica jas sum takva ko tebe,bez rabota veke podolgo vreme i edno neshto shto mozam kako uteha da ti go kazam e slednoto: -Od doma nikoj nemoze da te izbrka!!!Sedi si tamu kade shto si i sekjavaj se na ubavite(sigurno gi imalo)raboti od rabotenjeto i samo nadez deka ke dojde den za ASALNO vrabotuvanje.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.