Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ajde povelele na popladnevno ness,....ja bogami denes u toa MTV za pasosi se zgorziv..i pokraj toa shto se zakazuva od denes za utre lugje abre nevidena guzva..haos...baska se iznasmeav se naplakja 30 denari ako sakas da ti popolnat baranje hiihihih ova na smetka na starite lica bre....kako ste mi vie? nie zateravme sekoj den so gosti...pa taka i denes...ajde pozdravishta za siteeeee
mamicki na fb mi bese ponudeno prijatelstvo od Ana R Solarova ja prifativ ama koja mamicka e na rr neka mi pise koj znae kikicka ja ima anna moly,andrijance,pepelaska za zaednicki prijatel samo cisto da znam za koja mamicka se raboti misalm deka e lilicka ako se dobro sekavam bidejki taa mislam deka devojka e od ohrid
ajde povelele na popladnevno ness,....ja bogami denes u toa MTV za pasosi se zgorziv..i pokraj toa shto se zakazuva od denes za utre lugje abre nevidena guzva..haos...baska se iznasmeav se naplakja 30 denari ako sakas da ti popolnat baranje hiihihih ova na smetka na starite lica bre....kako ste mi vie? nie zateravme sekoj den so gosti...pa taka i denes...ajde pozdravishta za siteeeee
Андријанче. кафенцево е мх мх мх.... Шоубо изгледа
Што се случува овде бре жени? Јас ја успав Н. уште во 8,30 и си одмарам малце. Сега планирам да си пуштам др.хаус некоја епизода да си изгледам, па под туш и во кревет - да си бидам свежа и убава за роденденот утре!
Ајде да се дружимееееееее! Утре сум на роденден од 17:30 до 19:30 во игротека кај Зебра центарот. САКАМ КАФЕЕЕЕ! Ајде пишувајте во колку часот, ако треба и порано ќе киднам од роденден!
Виктори, Пепелашка, либра.н..... Ајде женски на кафе!
Maca znaes li sto mi tekna, sea cim mi spomna House....Kako sto lezev u bolnica, a be uzivav da slusam dijagnozi na vizita i mislenja....a be ko inspektor Kluzo, ama si kutev ne prasuvav nisto, ke si recat sto i e na ovaa radoznala, ili poloso ke me oterase nekoja nervozna u nepovrat Inace ja na zabar bev denes, i izgleda cela nedela ke si odam i plus na kontrola na GAK...nema raat...nema!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Што се случува овде бре жени? Јас ја успав Н. уште во 8,30 и си одмарам малце. Сега планирам да си пуштам др.хаус некоја епизода да си изгледам, па под туш и во кревет - да си бидам свежа и убава за роденденот утре!
Икана, како е малата принцеза!? и јас треба да одам на забар, ми расте умник, ама нема место за него па ќе треба да се вади одма. ама пусти страв, никако да отидам.
Maco, dobra e eve ja se "cicka" po doma, cickarce edno hahahahah pu pu masala...ke ja nosam na kontrola...i za toa mi e strav, ama narednata nedela...se nadam na najbolje pa zdravje, samo neka e ona dobra! Ti kako si mi? Kuti za zabar jas deneska dve napred, tri nazad bev..i uste koga mi kazaa deka ima rabota, a ja za plomba sto mi padna otidov, si vikam bravo be, bravo, so mrcatorski akcent se razbira I soprugot moj sto go zemav za moralna i psihicka poddrska, me terase na sladoled da ideme posle i si kupi kolaci...bombici ti se molam, pred mene a ja nafurana deka se zdebeliv otkoga se porodiv...znaci HA-OS!!!
ние за некој саат тргаме за Ск дур не замрзнала Стража .Вечер прегледот ни е од 19 не знам колку ќе се задржиме ама не верувам многу.Ако испадне договор за да знам кај да дојдам ,Анамоли ти пишав мој број на фб , пошто телефонот кај шшто ми беше твојот ми се искрши а овде не можам да ти пратам, ако немаш кредит само титни јас ќе ти се јавам
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 11.1.2012 10:00:04 >
И конечко успеав кафе да ве почестам, не ми се ставаше сликава никако . Кафево ве честам по повод враќање на мојов профил повторно кај мене . Триста лапсузи направив, си сменував меил, си го изгубив профилот, ја измалтретирав Виктори и уште неколку луѓе, и на крај еве сум пак. Како нема се чувствував што не можев да ви пишам ништо а ве читав. На здравје
< Поракaта ја уредил libra.n -- 11.1.2012 13:09:34 >
mamicki na fb mi bese ponudeno prijatelstvo od Ana R Solarova ja prifativ ama koja mamicka e na rr neka mi pise koj znae kikicka ja ima anna moly,andrijance,pepelaska za zaednicki prijatel samo cisto da znam za koja mamicka se raboti misalm deka e lilicka ako se dobro sekavam bidejki taa mislam deka devojka e od ohrid
Toa e calypso kolku shto me drzi memorija
Toa e calypso kolku shto me drzi memorija
Da, jas sum taa... inaku Lilicka e druga. Tocno e deka sum od Ohrid, ama vo Skopje sum mazena
Aj na zdravje kafeto... jas duri sega go pijam moeto utrinsko-popladnevno kafe so RR... dodeka dreme maliot
Добредојде на Рингераја марија75, ти посакувам пријатна дружба
ИЗВОРНА ПОРАКА: marija 75
Zdravo na site!!!! I jas odluciv da vi se priklucam.Postojano gi citam forumite,no sega odluciv i jas da se druzam so zas. P.S.Kako nova ne mi zameruvajte ako napravam nekoja utka
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.