|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
9.1.2012 9:28:54   
Luci
Женски добро утро, како сте? Јас напната од сабајле, чекам резултати на меил од брисевите во нос и грло за М. и се надевам ќе бидат супер, ќе ја нема таа досадна стрептокока пнаумониа во носотuser posted image Повелете кафенце, кој е за бујрум дур е топло user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1126
9.1.2012 9:52:00   
Luci
Пресреќна сум, ми стигнаа резултатите, чисти ни се брисевите. Повелете и доручек од мене  user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1127
9.1.2012 9:57:24   
libra.n
Dobro utro i od mene, jas samo kafe ke se napijam, super za rezultatite Luci user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1128
9.1.2012 10:29:35   
kikicka
Добро утро ,луци супер конечно веќе и вие да се стабилизирате со Марио срце мало,ние уштесме со кашлицата user posted image мм денес си оди и сами ќе сме двамесеца скоро,додекабевме во врска нормалноми беше дане сегледаме со месеци а сега ми е шубе се одвикнав .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1129
9.1.2012 10:41:14   
libra.n
Кикичка, ајде земај ја Леона и доагај Ск. да ти помине побрзо времето, ќе шетамеuser posted image . Инкау и моево кашла како стар дедо што пупел цигари цел живот. Да ја слушне некој нема да поверува дека тоа излегува од бебеuser posted image , катастрофа сме, шлајм повраќа, ама весела си е, нема температура...ајде ќе и помнине како на кученцеuser posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1130
9.1.2012 12:46:44   
mamicka77
eve me i mene konecno po 4 dena na kom od mm na red ne moze da se dojde sedne na kom so tie filmovi i skisne,denes ke odime na kontrola kaj pedijatarot da se izmerime i da pocneme so sokce i kasicka vo cetvrtokot napolnivme 4 i pocnavme 5 ama se uste ne sme pocnale pocekavme do kontrolata i od vecer ke pocneme so sokce od morkovce i jabolko isto i so kasicka

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1131
9.1.2012 13:01:37   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Добро утро ,луци супер конечно веќе и вие да се стабилизирате со Марио срце мало,ние уштесме со кашлицата user posted image мм денес си оди и сами ќе сме двамесеца скоро,додекабевме во врска нормалноми беше дане сегледаме со месеци а сега ми е шубе се одвикнав .

kikicka ti i Leona neli zaminuvate so nego ili ke ostanete vo Mk da ne druzete malku,inaku ke pominat dva meseci so Leona natamu navamu ke setkarate ke mine brzo hahhahaah kako go kazuvam ova da ne sum vo tvoja koza mm otide na straza edna nedela pa zbudalam a kamoli so meseci nema sansi

Непосредна врска до пораките: 1132
9.1.2012 15:21:11   
kikicka
user posted image user posted image user posted image е ваква сум секогашкога го испраќам итака сегадома несум сама ама којкеслушастари луѓе бееееееее па толку дасум во хр сама нема да ми е ич тешко аматука се депресија ме тепа,инаку знамдека ќе поминатбрзо ама ај одма сакам ,и најлошо штонеможам да ја искористамнаградата заБанско се е безпари освенпатот ако одам со нивната агенција го плаќам аконе може некој да ме однесе иплус тој штоќе доажа со мене муебеспари само пат да плати....ајдекојсака од 19 до 22 user posted image јануари .мене ми се оди ептен ама кога ке помислам на пакување и патување со Леона аууу неееееееее камо ли да имав магично стапче за пакување само тоа сакам цел век се пакувам,распакувам user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1133
9.1.2012 15:23:24   
kikicka
а инакујасиЛеонаке одемекога ке се вратат од припреми пошто нели е спортист дане седеме таму сами затоа тука ке дремам дасум СК ехее подруго е .Аијас имам за полагање во февруаритакада ке се забавиме ептен,барем времево да не служи да не заврне снег нема да мрднам никаде user posted image

Непосредна врска до пораките: 1134
9.1.2012 15:44:49   
lilicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

user posted image user posted image user posted image е ваква сум секогашкога го испраќам итака сегадома несум сама ама којкеслушастари луѓе бееееееее па толку дасум во хр сама нема да ми е ич тешко аматука се депресија ме тепа,инаку знамдека ќе поминатбрзо ама ај одма сакам ,и најлошо штонеможам да ја искористамнаградата заБанско се е безпари освенпатот ако одам со нивната агенција го плаќам аконе може некој да ме однесе иплус тој штоќе доажа со мене муебеспари само пат да плати....ајдекојсака од 19 до 22 user posted image јануари .мене ми се оди ептен ама кога ке помислам на пакување и патување со Леона аууу неееееееее камо ли да имав магично стапче за пакување само тоа сакам цел век се пакувам,распакувам user posted image user posted image

Ајде ајде Кикичке ќе летнат месеците ќе видиш,де испити де ова де она.....не му се секирајј
Јас многу добро знам како е да живееш оделено,затоа мм си ја напушти раб. не се изджуваше
да живееме разделени......сега е окuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1135
10.1.2012 2:50:48   
Olivia
Lilicka imame posebna tema "Da bideme humani" kade sto postirame predlozi za donaci, jac mnogu reagiram na humanitarnii akcii i cesto koga sum vo moznost doniram.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1136
10.1.2012 11:10:27   
SkCura77
Муабетот ми беше дека за млади, неискусни мајки како мене со првото бебе и милијарда прашања,
РИНГЕРАЈА Е ВИСТИНСКОТО МЕСТО ЗА ИНФОРМИРАЊЕ! user posted image user posted image user posted image

Ве поздравувам, ве сакам и ви посакувам се најдобро!
Кога организирате средби за во живо да пиеме кафенце, да си ги запознаеме срцките наши мали и да се дружиме? user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1137
10.1.2012 11:21:41   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Lilicka imame posebna tema "Da bideme humani" kade sto postirame predlozi za donaci, jac mnogu reagiram na humanitarnii akcii i cesto koga sum vo moznost doniram.

Оливиа линдичка не лиличка сл е си ги смешала.
Инаку добро утроние од 10 ипол до 10 ипол сме спавалемераци

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1138
10.1.2012 12:44:50   
miana
ej devojki abe ima li podaroci za dekemvri za majki i novorodencinja od ringeraja??Nikade nema objaveno !!!

Непосредна врска до пораките: 1139
10.1.2012 12:49:19   
kremco
Moze li nekoj vo pp br od advokat Cokrevski da pise,mi treba ve mooolamm

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1140
10.1.2012 13:15:48   
Luci
Пратено
ИЗВОРНА ПОРАКА: kremco

Moze li nekoj vo pp br od advokat Cokrevski da pise,mi treba ve mooolamm

< Поракaта ја уредил luci -- 10.1.2012 13:17:31 >

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 1141
10.1.2012 14:27:10   
mama26
sto mi pravite devojcinja dobri li ste ,jas ne sum bas ama toa e zivot ide dalje user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1142
10.1.2012 14:42:52   
mama26
ne mu e mesto tuka ama kolku da ve raspolozam ke pisam

si bile dve plavusi i begale od bik [ horny bil ]user posted image

begale begale i ednava se umorila i rekla na drugava ..slusaj vamu, bolje tele da dobijam nego srcev udar user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1143
10.1.2012 15:17:33   
kikicka
user posted image user posted image user posted image user posted image ова вицов какооној со кокошката кога ја бркал петелот и кога ем и се сакало ем горда и си рекла ако избегам нема да добијам ,ако застанам ке мисле дека сум лесна ,ај јас најубаво да се спрепнам user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1144
10.1.2012 16:06:34   
Annet
user posted image user posted image me iznasmeavte kako ste mi zenski??
jas oke malku nenaspana ama ke se izdrzi;-))))))ajde bujrum na kafence i chokolatceuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1145
10.1.2012 16:26:32   
mamicka77
anet pa kade si te nema na forumov bas sabajle pomisliv ne si pisala ni eden post kade se izgubi

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1146
10.1.2012 16:27:09   
Melanija RR
Хелоу и од мене,супер ви се вицовите,туку пладневно кафе да сркневме?user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1147
10.1.2012 17:50:10   
Annet
eve sum tuka sum jas samo ovie nekolku dena mnogu gosti imav haos deteto place neke da jade usi ja bolat zatoa me snema malku inaku tuka sum;-))))))))))))))

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

anet pa kade si te nema na forumov bas sabajle pomisliv ne si pisala ni eden post kade se izgubi

Непосредна врска до пораките: 1148
10.1.2012 17:57:17   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

eve sum tuka sum jas samo ovie nekolku dena mnogu gosti imav haos deteto place neke da jade usi ja bolat zatoa me snema malku inaku tuka sum;-))))))))))))))

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

a od sto taka usencata ja zaboela i mojata ne sakase cela nedela da spie preku nok oko ne sklopuvase ama spiese bez kapa so goglo glavce ama vo zatoplena prostorija i probav i staviv kapa i taka pocna da spie i sega spie so kapa epten koga e mnogu zesko ne i stavam ama podnea imam kebence poslano i povlecam go nagore i i go stavam vrz glavceto  ako ja bolat usite ako mozes nekoj postar tatko ili svekor ako imas da najde crvci dozdlivci i da gi sprzat nekade kade sto ne se sede bidejki mnogu mirisaat i zejtinot sto ke bide od niv ke se przat vo poveke zejtin i stavaj i go vo useto  nie mislevme da barame i da pravime taka ama sreka ne bile usencata bidejki ako ja bolaat taa ke plaka ke nema prestan i ke i tece kako vodicka od useto a taa ne bese placliva samo ne sakase da spie bila i e izmrznata glavickata i za toa eve sega sme dobri ama pak kasno zaspivame okolu edinaeset ipol dvanaeset

Непосредна врска до пораките: 1149
10.1.2012 18:54:47   
Pepelaska *
женски јас утре идам Ск, негде попладне во 19 треба да одам во систина може и ќе останеме, незнам ништо како што , кој е најслободен за кратка дружба?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.