Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Cestitki pepelaska,da e zivo i zdarvo kumceto ! Ama ke iznerviraa uste rano od sabajle na rabota,ke puknam ,malograganstina,rekla - kazala,a najtragicno e sto moram da se pravdam za nesto sto ne znam deka voopsto se slucilo,a kamoli da go prekazuvam!Ufffffff.... Izlinete,morav da se pozalam da mi pomine nervozata...
aa neka e zdravo i zivo malooto bebence se najubavko;-)) eve denes si ja cekam da mi dojde prijatelkata so detenceto,vrsnici se so Iva ,drugari od mese,pa da si pominam ubavo i da smenam malku misli;-)) edvaj gi cekam;-)) kaj mene sekoj dene isto,samo sto pomalku spijam noke pa denes na povojnica nekoi tetki i taka celo vreme so narod;-0pobrzo mine vreme;-)) od utre mazenceto mi e 20 tina dena na odmor pa i jas da odmoram malku ahhaaha;-))
Честитки за Пепелашка.живо и здраво да е.И мене ми се породи кумата пред еден месец, го видовме преку стакленце во болница и на сликички и едвај чекам да им поминат 40 дена сега на 29ти овој месец да ја запознаеме Ангела во живо
Да ти дадам совет, ама сега веќе е касно, за другиот пат јас обично кога ќе сетам дека ми излегува херпес веднаш му ставам мраз и држам така неколку минути, неколку пати во денот и го спречувам да не излезе. Е сега веќе кога излегол, ќе чекаш сам да се повлечи тоа е
Туку мене што ми се случи, цела десна страна под окото ми потече, вчера сабајлето кога станав ме болеше само, потоа како мало топче, како жлезда ми се направи кај носот, а потоа одручекта почна да ми потекува постепено, како да се проширува, ме болеше, ме корнеше. Денеска кога станав потечена и окото дури ми беше затворено, а немам болка денеска, освен на допир Бев на лекар ми рече можеби се има запушено некоја жлезда и сега лачи така како гној, ми даде да пијам цефалексин 5 дена, хлорамфеникол маст и облоги со ациди борици да ставам. Можеби е смешно да прашам, ама како се ставаат облоги со ациди борици да ми каже некој, зашто досега не сум ставала
Doktorkata kaj sto si odam privatno ist problem imase, okoto podueno bumbarce, i taa ja primase istata terapija kako tebe...acidi borici neznam kako se aplicira na oko...ne e toa malce jako? Mozebi samo mestoto odnosno otokot da go pominuvas so cist pamuk ili gaza sterilna... Kako sto im se cistat ocinjata na bebencata? Nemam druga ideja sorry
< Поракaта ја уредил Ikana -- 18.1.2012 20:17:14 >
Leleeeeee samo bel oriz i banani jadam, smoki mi se ko satobrijan stek momentalno I vince bi se napila Maca, nekako po 2 godisna pauza pak mi se otvara apetitot
а иначе за мезе требаше да бирам помеѓу смоки и милка чоколадо (ама од оние големите) и стоев...стоев..стоев во кујна и ги грабнав само смоките и се тргнав. Мислам дека да го земев чоколадото не само во комбинација со виново што ќе се направев камен, него и цело ќе го изедев па после ќе имав грижа на совест.
Добро утро на сите, нека ни е за многу години денов! Денеска е голем ден, многу би сакала да сум во Охрид и да гледам во живо фрлањето по крстот. Редно е да си ги задржиме нашите обичаи а може и малку туристички да се промовираме. Криво ми е и што за карневалите уште не сум била никаде, ама еден убав сончев ден, здравје Боже... Имајте пријатен ден
Не е фонтот намален туку зумот изгледа ти намален, задржи на CTRL и со маусот на скрол и ќе видиш како се намалува и се зголемува зумот и така ќе подесиш
Инаку за облогите се изнасмеав како кој знае што требаше да направам , на шамиче турив и држев 10 мин, сепак фала ви
а иначе за мезе требаше да бирам помеѓу смоки и милка чоколадо (ама од оние големите) и стоев...стоев..стоев во кујна и ги грабнав само смоките и се тргнав. Мислам дека да го земев чоколадото не само во комбинација со виново што ќе се направев камен, него и цело ќе го изедев па после ќе имав грижа на совест.
Ајде за мнг години празникот нека ни е.... Ние еве се брлавиме по дома па ке шетниме до кај баба после а јас никако да седнам да учам,синоќа таман седнав и оп пенкалото ми престана и оставив бистра сум јас не ми треба време хахаххахаха
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.