|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
18.1.2012 11:04:53   
mama toci
Cestitki pepelaska,da e zivo i zdarvo kumceto ! Ama ke iznerviraa uste rano od sabajle na rabota,ke puknam user posted image  user posted image ,malograganstina,rekla - kazala,a najtragicno e sto moram da se pravdam za nesto sto ne znam deka voopsto se slucilo,a kamoli da go prekazuvam!Ufffffff.... Izlinete,morav da se pozalam da mi pomine nervozata...user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1451
18.1.2012 11:17:57   
kikicka
Честитки за бебушко да е здрав и жив!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 1452
18.1.2012 11:30:41   
Annet
aa neka e zdravo i zivo malooto bebence se najubavko;-))
eve denes si ja cekam da mi dojde prijatelkata so detenceto,vrsnici se so Iva ,drugari od mese,pa da si pominam ubavo i da smenam malku misli;-)) edvaj gi cekam;-))
kaj mene sekoj dene isto,samo sto pomalku spijam noke
pa denes na povojnica nekoi tetki i taka celo vreme so narod;-0pobrzo mine vreme;-)) od utre mazenceto mi e 20 tina dena na odmor pa i jas da odmoram malku ahhaaha;-))

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1453
18.1.2012 11:33:59   
Natuska85
Честитки за user posted image Пепелашка.живо и здраво да е.И мене ми се породи кумата пред еден месец, го видовме user posted image преку стакленце во болница и на сликички и едвај чекам да им поминат 40 дена сега на 29ти овој месец да ја запознаеме Ангела во живо user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1454
18.1.2012 12:37:26   
blond
Пепелашка, да е живо и здраво со курето право !user posted image user posted image user posted image user posted image
Женцки, а бе каде тој снег? Во Ср нит снег нит ладно, сонце пече user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1455
18.1.2012 20:08:58   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Женски, што херпес ми излезе на устава, како некое чудовиште user posted image
Првпат во мојот живот имам херпес. Се мачкам со Херпесан, ама некако слабо поминува...

Да ти дадам совет, ама сега веќе е касно, за другиот пат user posted image јас обично кога ќе  сетам дека ми излегува херпес веднаш му ставам мраз и држам така неколку минути, неколку пати во денот и го спречувам да не излезе. Е сега веќе кога излегол, ќе чекаш сам да се повлечи тоа е

Туку мене што ми се случи, цела десна страна под окото ми потече, вчера сабајлето кога станав ме болеше само, потоа како мало топче, како жлезда ми се направи кај носот, а потоа одручекта почна да ми потекува постепено, како да се проширува, ме болеше, ме корнеше. Денеска кога станав потечена и окото дури ми беше затворено, а немам болка денеска, освен на допир
Бев на лекар ми рече можеби се има запушено некоја жлезда и сега лачи така како гној, ми даде да пијам цефалексин 5 дена, хлорамфеникол маст и облоги со ациди борици да ставам. Можеби е смешно да прашам, ама како се ставаат облоги со ациди борици да ми каже некој, зашто досега не сум ставала

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1456
18.1.2012 20:16:52   
Ikana
Doktorkata kaj sto si odam privatno ist problem imase, okoto podueno bumbarce, i taa ja primase istata terapija kako tebe...acidi borici neznam kako se aplicira na oko...ne e toa malce jako? Mozebi samo mestoto odnosno otokot da go pominuvas so cist pamuk ili gaza sterilna...user posted image Kako sto im se cistat ocinjata na bebencata? Nemam druga ideja sorry user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 18.1.2012 20:17:14 >

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1457
18.1.2012 20:50:33   
Snowhite RR
За јако мислам не е, зашто 3% е, а докторката ми спомна нешто 5-10 мин, ама на што да нанесувам и како не ми објасни

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1458
18.1.2012 21:17:36   
Џесика
Абе како облога држи го на лицето, нема филозофија, крпа, пешкирче, газа...

< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 18.1.2012 22:31:30 >

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1459
18.1.2012 21:47:14   
Maca25
ама ваљда да не го допира до окото, да не влезе од течноста внатре, а?!?! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1460
19.1.2012 0:03:33   
Ikana
pa i ja toa mislev onaka vrz nego user posted image
kako tolkuvame obloga hahahahh

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1461
19.1.2012 0:17:59   
Maca25
абе родени толкувачи сме user posted image user posted image user posted image user posted image

јас ја легнав Н., после долго време спие во нејзиниот кревет, а не со мене и сега си славам со чашка бело винце и смоки (само тоа имав мезе). user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1462
19.1.2012 0:22:44   
Ikana
Leleeeeee samo bel oriz i banani jadam, smoki mi se ko satobrijan stek momentalnouser posted image I vince bi se napila Maca, nekako po 2 godisna pauza pak mi se otvara apetitot user posted image

Непосредна врска до пораките: 1463
19.1.2012 0:31:04   
Maca25
еве ти едно виртуелно...јас частам user posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1464
19.1.2012 0:33:10   
Maca25
а иначе за мезе требаше да бирам помеѓу смоки и милка чоколадо (ама од оние големите) и стоев...стоев..стоев во кујна и ги грабнав само смоките и се тргнав. Мислам дека да го земев чоколадото не само во комбинација со виново што ќе се направев камен, него и цело ќе го изедев па после ќе имав грижа на совест. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1465
19.1.2012 7:38:27   
SkCura77
Добро утро на сите, нека ни е за многу години денов!
Денеска е голем ден, многу би сакала да сум во Охрид и да гледам во живо фрлањето по крстот. user posted image
Редно е да си ги задржиме нашите обичаи а може и малку туристички да се промовираме.
Криво ми е и што за карневалите уште не сум била никаде, ама еден убав сончев ден, здравје Боже...
Имајте пријатен ден user posted image

Непосредна врска до пораките: 1466
19.1.2012 9:39:25   
riba79
aj da prasam ovde...zaston e fonton namalen na RR?ili samo kaj mene see javuva ovoj problem?pozz

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1467
19.1.2012 9:55:11   
Snowhite RR
Не е фонтот намален туку зумот изгледа ти намален, задржи на CTRL и со маусот на скрол и ќе видиш како се намалува и се зголемува зумот и така ќе подесиш

Инаку за облогите се изнасмеав како кој знае што требаше да направамuser posted image , на шамиче турив и држев 10 мин, сепак фала ви

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 1468
19.1.2012 10:00:50   
libra.n
user posted image
Denes Srna polni 6 meseciuser posted image user posted image user posted image . Povelete blagicko

Непосредна врска до пораките: 1469
19.1.2012 10:03:10   
libra.n
user posted image
I kafence nemame od sabalje posluzenouser posted image Koj saka i cigarce neka si zapali, jas gi otkazav si velam nema da pocnam pak

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1470
19.1.2012 10:09:17   
Annet
За многу години празникот,да сем здрави и живи.Да им е среќно името на сите што си го чекаат денес. Ајде да одиме да го фатиме крстотuser posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1471
19.1.2012 10:35:50   
Ikana
Uf jas sirence bi si zemala, od ona smrdlivono hahahahah Fala Maco da si mi ziva i zdrava, pa aj neka ni e cestit praznikot hihihih
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

а иначе за мезе требаше да бирам помеѓу смоки и милка чоколадо (ама од оние големите) и стоев...стоев..стоев во кујна и ги грабнав само смоките и се тргнав. Мислам дека да го земев чоколадото не само во комбинација со виново што ќе се направев камен, него и цело ќе го изедев па после ќе имав грижа на совест. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1472
19.1.2012 11:01:10   
Ikana
Kolaceto moe denes pravi 40 dena! Zatoa da pocastam i da vi posakam se sto sakate da si docekate i da se raduvate!!!
user posted image
user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1473
19.1.2012 11:50:20   
kikicka
Ајде за мнг години празникот нека ни е.... Ние еве се брлавиме по дома па ке шетниме до кај баба после а јас никако да седнам да учам,синоќа таман седнав и оп пенкалото ми престана user posted image и оставив бистра сум јас не ми треба време хахаххахаха

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1474
19.1.2012 11:56:36   
Maca25
Честито Икана!!! Леле како брзо поминува времето...кога поминаа 40 дена.
Еве од тетка Маца нешто за убавата Марина:
user posted image

И спремни сте за надвор!!!! user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 19.1.2012 11:59:08 >

Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.