|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
30.1.2012 20:13:02   
blond
Да бев во Ск и јас ќе ве дружев за слабеење. Ај месецов почнувам на работа, добро ќе ослабеам таму user posted image . Ќе имам каде да си ја вадам нервозата, а да не е тоа дома, блазе на маж ми user posted image

Туку нешто ве нема? Затишје пред бура?user posted image

Дајте нешто калорично ми се јаде. Ајде која знае нека направи тулумби мњаааааами...

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1701
30.1.2012 20:27:00   
kikicka
Блонд дојди кај нас свеки прави толумбаци здрави user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1702
30.1.2012 22:39:03   
SkCura77
Бре, министерот за бившо хаосно образование и уште полошо идно здравство не ми го спомнувајте! user posted image
Слабеење може, ама не со откажување од храна, туку ем јадење ем вежбање!
Иде пролеќе, па ќе пешачиме, ќе шеткаме, трчкаме по дечињата, ќе обиколуваме дуќанчиња за шопинг user posted image
Девојчиња, прошетавте некаде викендов? Ние домашна атмосфера, со гости user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1703
30.1.2012 23:38:55   
Ikana
Luge gledate li sto se pravi vo Struga? Sto li se slucuva? Jas mnogu ja sakam, sekoe leto tamu odam, makar i na vikend!

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1704
31.1.2012 0:11:26   
kikicka
Што бре иканЧе се прави таму? Јас нит вести гледам нит ништо само цртани ....

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1705
31.1.2012 9:18:00   
Luci
Женски добро утро, како сте? Јас сум грогиииuser posted image Вчера имавме гости за роденденот на М. и додека измив садови ме фати околу 12 во кревет. Па се разбуди М. после се исповрати душичката, се дави во шлаемuser posted image Можеби и се исповрати од Орс на Хип, татко ми вчера го чуваше зошто не го пуштам во градинка, кашла, и ми вика има сокче во стаклено шишенце да му дадам? Да да викам дај му слободно. Он да му даде од Орс и си испило детево 50мuser posted image Можеби и не му беше од тоа, кој знае. После откако се исповрати убаво почна да си игра како да е 15h попладне а не 01:30h. Дур заспа пак не фати 03:00hи сега јас сум комосана до даскаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1706
31.1.2012 10:14:15   
libra.n
Добро утро и од мене, јас од сабајле во паники: ја носевме Срна на контрола на ортопед дека наполни 6 месеци, за да видиме дали треба да го исфрлиме широкиот повој, и докторката ни вели: ајде да направиме една ренген снимка??? Ние цели прашалници (детево не е многу мало за ренген)?ама ајде, ако вели така значи сигурно се сомнева во нешто....user posted image Во 12 ќе одам да ги земам снимките, немам душа мислам дека додека не стигнатuser posted image .

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1707
31.1.2012 10:26:33   
arh_diz
Libra.n se ke bide super nemas potreba od griza.A zosto rengen , jas mislam deka na eho se gleda se

Биди тоа што си

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1708
31.1.2012 10:34:00   
libra.n
И јас тоа се зачудив, сега читам на интернет дека за да се одлучи лекарот да испрати мало дете на ренген треба да има сериозни сомневањаuser posted image Само Господ да ја чува, ќе ви пишам после 12 се надевам убави вести. 

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1709
31.1.2012 10:43:32   
AnnaMolly RR
Либра, чекаме убави вести. Не се плаши пред време, не се знае, не мора да биде ништо лошо.
user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1710
31.1.2012 11:16:42   
Maca25
Либра мила чекаме убави вести!!! user posted image се ќе биде во ред!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1711
31.1.2012 12:40:36   
AneLav RR
Еве ме и мене. Здраво на ситеuser posted image А што вие муабетов денес за да се вклучам?user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1712
31.1.2012 12:50:46   
AnnaMolly RR
Либра ја чекаме да пише како се резултатите на Срна!

А ние ништо посебно не правиме, чекаме некој да почасти ручек зашто појадокот веќе помина.

Live and let live

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1713
31.1.2012 12:57:50   
Maca25
јас тек сега доручкував..вртена пита со спанаќ и јогурт.... а за ручек направив вчера мусака и им оставив на мм и ќерка ми денес да си ручкаат

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 31.1.2012 12:58:42 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1714
31.1.2012 13:01:08   
AnnaMolly RR
Јас ручав мусли со јогурт, а претходно во 9 сабајле полна чинија овошје. Вечер компир салата и толку за денес.
Мора да се намали „мешето“ (да не речам мевот) user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1715
31.1.2012 13:02:50   
Annet
Либра држиме среќааuser posted image
јас не сум денес баш за дружба ми се спие ми се плаче....еве сега заспа и па малку тука.ама неможам без вас хахахаха
малку ме боли грло изгледа ќе ги пијам сирупите на И што и го забранија хахаххааа смешки................ајде имајте сите убав ден

Непосредна врска до пораките: 1716
31.1.2012 13:06:41   
AneLav RR
Работава е од доручек одиме на ручекuser posted image И јас кога ќе дојдам кај моиве се опуштам малку со јадењава, ме тинтрат ептен. Со маж ми барем ред имам некаков. Ќе си накачам некое килце овдеuser posted image user posted image (прасе).

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1717
31.1.2012 13:16:47   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

јас тек сега доручкував..вртена пита со спанаќ и јогурт.... а за ручек направив вчера мусака и им оставив на мм и ќерка ми денес да си ручкаат

Mmmmmm Maca pita so spanak daj malkuuser posted image
Ke moram da pravam utre ako ne me mrzi

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1718
31.1.2012 13:18:39   
libra.n
Женички милиuser posted image user posted image user posted image Нема ништо кај Срна, само сакала докторката да се осигура, јадрата се почнати да се оформуваат но не се дооформени и ќе продолжиме со широк повој. Ми побеле косата во овие неколку часа. Ви благодарам на сите за поддршката, само здрави и живи да ни бидат дечињата на сите и уште повеќе ронгерајчиња да имамеuser posted image . user posted image

Еве да ве почестам по повод добриот завршеток на ортопедија

< Поракaта ја уредил libra.n -- 31.1.2012 13:20:40 >

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1719
31.1.2012 13:22:27   
Annet
eee dobro e libra sega opusti ja dusickata i napij se edno kafe so na backi za kuklickata

Непосредна врска до пораките: 1720
31.1.2012 13:22:34   
Maca25
повелете питичка!!! сега ја направив за моите рингерајки!!
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1721
31.1.2012 13:23:42   
Maca25
Супер либра, баш ми е мило што се добро завришло!!! Бацки за Срна!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1722
31.1.2012 13:29:49   
arh_diz
Auuuu Maca provokacija so pitava user posted image , ligi mi potekoa user posted image
Libra .n super za Srna user posted image user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1723
31.1.2012 13:32:37   
AnnaMolly RR
Мацо, ти се погодила питава.

Либра, браво за Срна! Знаев дека ништо нема да има! user posted image

Live and let live

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1724
31.1.2012 13:38:19   
Maca25
ви благодарам, ви благодарам....user posted image тоа ти е кога имаш мајка пекарка...се ќе си научиш user posted image

Непосредна врска до пораките: 1725
Страница:   <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.