|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
10.2.2012 15:57:19   
mamicka77
blaze vi na vas sto ste poveketo vo sk ke si se druzote so vasite angelcinja  i jas bi sakala mnogu da sum tamu i da mozam da dojdam ama tesko 

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2001
10.2.2012 17:41:10   
blond
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

blaze vi na vas sto ste poveketo vo sk ke si se druzote so vasite angelcinja  i jas bi sakala mnogu da sum tamu i da mozam da dojdam ama tesko 

А ти да дојдеш јас и ти овде да се дружиме ? user posted image Далеку ни е нам Ск. Ајде на лето, таман поголеми ќе се user posted image , транспортерите во кола и бррррррррррм на дружба со РР user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 2002
10.2.2012 22:01:38   
Tanjat7880
user posted image E ve vaka grozno se cuvstvuvam,treba da cekam 23casot za apce da pijam pa koj e za druzba neka poveli:)

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 2003
10.2.2012 22:26:16   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: blond

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

blaze vi na vas sto ste poveketo vo sk ke si se druzote so vasite angelcinja i jas bi sakala mnogu da sum tamu i da mozam da dojdam ama tesko

А ти да дојдеш јас и ти овде да се дружиме ? user posted image Далеку ни е нам Ск. Ајде на лето, таман поголеми ќе се user posted image , транспортерите во кола и бррррррррррм на дружба со РР user posted image

Е, и мене ми е криво, ама ајде ко што вика Блонд. На лето ќе правиме друга дружба, да можеме и ние од другите градови да дојдиме.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 2004
10.2.2012 22:27:32   
Felly RR
Tanja, ако ставиш едно Нес, може ќе те дружам јас, иначе го фаќам креветот.user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2005
10.2.2012 22:37:54   
libra.n
Дечки еве ме и мене, бркам интервјуа за работа, праќам CV-а кај што ќе стигнам, денес бев на едно интервју и искрено се надевам, мора од некаде да се почне. Ми е жал за Срна што ќе ја оставам по 7 часа без мене ама се тешам со повеќето од вас. Му викам на мм. Јас барам работа да не најдамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2006
10.2.2012 22:39:38   
Tanjat7880
user posted image Ma izvolte Felly,vakvo trebashe?

Непосредна врска до пораките: 2007
11.2.2012 7:53:56   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Дечки еве ме и мене, бркам интервјуа за работа, праќам CV-а кај што ќе стигнам, денес бев на едно интервју и искрено се надевам, мора од некаде да се почне. Ми е жал за Срна што ќе ја оставам по 7 часа без мене ама се тешам со повеќето од вас. Му викам на мм. Јас барам работа да не најдамuser posted image

Либра, полесно ќе се навикне Срна отколку ти. Верувај дека е така.
Ти најди си работа и уживај. Ем повеќе парички во домашниот буџет user posted image
Се надевам брзо ќе си најдеш работа што ја сакаш. А каква работа бараш?

Live and let live

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2008
11.2.2012 7:55:45   
libra.n
Биотехнолог сум, ама сега за сега не барам по секоја цена да работам на струка, гледам нешто привремено- доходовноuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2009
11.2.2012 10:09:36   
Luci
Добро утро, ајде кој ќе ми прави друштво за турско кафе user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2010
11.2.2012 10:13:43   
Tanjat7880
Luci,jas sum ZA kafe koe e eliksir!!!
Devojki,mnogu vrnezi od sneg no ajde najavuvaat vaka do vtornik,potoa stabiliziranje i zatopluvanjeuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 2011
11.2.2012 10:20:59   
Luci
Мразам зима, мразам снегови! Ги испокршив колите од овој снег! Ајде сонце нека огрее веќе. Повеќе сум во минус што одам на работаuser posted image Поефтина варијанта ќе ми беше да си останев дома месецов, повеќе пари ќе имав.
Тања7880 супер ќе биде ако има затоплување од следната недела, ама јас слушнав дека цел февруар ќе бил ваков никаковuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2012
11.2.2012 10:22:24   
AnnaMolly RR
И јас сакам кафе! Пиев сабајле едно, ми излезе низ нос натаму наваму со Филип. Мултитаскинг сум усовршила до бесвест user posted image
Пиење кафе, пресоблекување дете, правење појадок и цигарче на екс во кујна user posted image

Ајде некој во близина што е да ми дојде на кафе очи во очи! Во Лисиче сум кај моите, па сериозно ако има некој повелете.
Везилка ја чекам од прееска да стане, ама изгледа се успале со Никола user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2013
11.2.2012 10:34:05   
AneLav RR
Добро утро на сите ! И јас маввнав едно нес 2 во 1 оти турско не можам да пијам ама џабе како шашардисана сум, притисоков сигурно ми е на минимум. А се изнапив и вода и се. Да излезам ако не малку да прошетам како пијана сум.user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 2014
11.2.2012 10:52:28   
AnnaMolly RR
Прошетај накај Лисиче и дојди ми на кафеееееееее!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2015
11.2.2012 10:58:14   
AneLav RR
Еве тргам user posted image !!!Некако не ми се седи по дома ми се шета, сега ја чекам мајка ми и ќе излеземе малку, главава ми е ко тапан, катастрофи. Од секогаш сум имала низок притисок ама ова не се трпи. Фала на поканатаuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 2016
11.2.2012 11:51:14   
Џесика
Еве се дочепав и јас, синоќа пукнав, цела ноќ ми плачеше детево, за неинформираните, се повреди Борјан во четвртокот и во градска на рентген, па му ставија лонгета и вчера на контрола ни рекоа дека до четврток ќе ја носи сигурно... едвај некако се труди да ја игнорира, се мачи, маче мало, го жуља на палецот тоа завојот, само квичи дека го боли, па по цел ден ми е во скут да му го масирам прстето... среќа што не му е скршено или пукнато рачето, т.е лактотuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 2017
11.2.2012 12:32:42   
Felly RR
Леле душчка мала, ајде со помин нека е, Џесика.
Тања, да не биде за џабе нескафето, сега ќе си земам. Сношти нешто ми падна интернетот и затоа се исклучив. А и Матеа ноќта три пати се разбудуваше и не сакаше да спие, па гледавме Тв, правевме чај, и така цела ноќ.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2018
11.2.2012 12:40:00   
penelopa
Уф и ние имавме прилично немирно сабајле син ми се развуди околу 04 со вриштење никако не можеше да се смири па сменивме пелена испи 150 мл млеко и заспа после еден саат пак се разбуди со вриштење па уште малку млекце па заспа ... потоа пак се разбуди плачеше му дадов малку сок со вода и спиеше до 07.30 не ми е јасно зошто вриштете user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 2019
11.2.2012 13:24:14   
Olivia
Jas pak vi se izgubiv nedelava, vcera se vrativ vo Sk po edna prekrasna pominata nedelauser posted image , vo cest na mojata momentalna raspolozenost ve castam edno kafe onakvo zaljubeno  user posted image user posted image

i edvaj cekam utre da ve vidam tie sto doagate na druzbata.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2020
11.2.2012 14:38:16   
kikicka
Ајде белки ке се стави постот се кога пишам ми паѓа нетот .Оливијааа ептен ми е мило за тебе синоќа му се израдував на статусот на фб твој нека ти е со убаво се за џабе не викаат после дожд сонце огрева .Ние сме супер нема кој снег да исчисти па чистев додека да стане Л.Шетаме по снегот па дома на учење и такааа едвај чекам да заврши месецот да си одиме во Хр веќе 3 месеци ми се фати во Мк.Мажле беше овде викендов ме освежи и си замина user posted image доста е. и тааккаааа ајде пишете каде да пратиме пакет за самохрана мајка никој не кажува на темата пишував ама нема одговор!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2021
11.2.2012 17:51:19   
Pepelaska *
Оливиа, уживај, заслужуваш среќа повеќе од било кој , не те знам ама од постовите си ми некако слична како мене и мене ми е многу мило.user posted image
Инаку ние сме завеани дома ни пред куќа не се излага од снег има скоро едно метро.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2022
11.2.2012 18:04:08   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Уф и ние имавме прилично немирно сабајле син ми се развуди околу 04 со вриштење никако не можеше да се смири па сменивме пелена испи 150 мл млеко и заспа после еден саат пак се разбуди со вриштење па уште малку млекце па заспа ... потоа пак се разбуди плачеше му дадов малку сок со вода и спиеше до 07.30 не ми е јасно зошто вриштете user posted image

Пенелопа, види да не му излагаат запчиња.И ние во последно време вриштиме во сон, многу ми е тешко така кога прави незнам што му, јас мислам дека од забите ама кој знае? Ќе плаче и ќе се изврти ќе дојде кај мене на перница и ќе се потсмири малку. Може и од многу што се замара дење зборува знае се а богами и сте ептен го гњават. Кој знае што е?!user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2023
11.2.2012 18:05:47   
Olivia
Facebook-ot moj vcera zbuni mnogu lugeuser posted image user posted image user posted image , ama jas sum ziv dokaz deka posle dozdot sonce ogreva, iako vrne sneg mene sonce od site strani me gree, konecno se smeam,vesela sum i srekna,nitu pak mislam na se sto ostaviv nanaza, e sega nov zivot nova misija user posted image
Pepelaska se nadevam sledniot pat koga ke doagas vo Sk ke se vidime, ako ne jas doagam sigurno vo tvojot kraj namalku 3-4 vo godinata, po tatko sum od tamu po poteklo user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2024
11.2.2012 18:25:35   
AnnaMolly RR
olivija, jas ne se ni somnevav deka ke te ogree sonce. takva pozitivna licnost kako tebe jas ne poznavam. zasluzuvas se da ti bide ubavo i podredeno vo zivoto. edvaj cekam utre da se vidime!!!

Live and let live

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2025
Страница:   <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.