Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
AneLav i na brendiranite proizvodi pisuva deka se proizvedeni vo Kina.Se sto e proizvedeno vo Kina neznaci deka e kancerogeno i nekvalitetno Eve zemi primer od H&M vidi ke vidis deka pisuva deka e proizvedeno vo Kina
Браво Ане за бебушите!!! Ајде сега гитла дома кај маже
Мене ова ми е последен неработен викенд. Од понеделник се враќам на работа Еве денес си ја спремав униформата. Си купив и нови кондури за работа. Само уште значката да најдам каде ми е Леле ич не ми се оди, кажувајте причина да не одам, а да не е боледување
Со здравје да си ги носиш кондурите, алал да ти е си се подновила. Јас мислам дека најубаво ќе ти биде на работа, не знам што работиш ама покрај домашните обврски ако имаш бебе работата како одмор ќе ти дојде, а и башка имаш изговор за дотерување, дома се запуштаме. Со среќа!!!
Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
Браво Ане за бебушите!!! Ајде сега гитла дома кај маже
Мене ова ми е последен неработен викенд. Од понеделник се враќам на работа Еве денес си ја спремав униформата. Си купив и нови кондури за работа. Само уште значката да најдам каде ми е Леле ич не ми се оди, кажувајте причина да не одам, а да не е боледување
Блонд, полицајка си?!?!
Блонд дај реши ни ја дилемава и кажи ни дека работиш како стриптизерка у некоја од соседниве земји, па затоа имаш и униформа и нови штикли (ова е шала немој да ми се налутиш) А воедно ти давам и комплимент затоа што те замислувам како некоја згодна висока мамица
Блонд дај реши ни ја дилемава и кажи ни дека работиш како стриптизерка у некоја од соседниве земји, па затоа имаш и униформа и нови штикли (ова е шала немој да ми се налутиш) А воедно ти давам и комплимент затоа што те замислувам како некоја згодна висока мамица
хахахахахахахаха ми се чуди мм што се смеам како луда
Висока (ако може така да се нарече мојот раст) 160 ихааааааааааа
Ајде во понеделник навечер слика. Нели сликата вреди илјада зборови
П.С ќе ми ја позајмиш докторската уноформа и сите инструменти за некој од наредните настапи?
< Поракaта ја уредил blond -- 17.2.2012 19:19:41 >
икана уште по опасна е !!! Ние сме цел ден со 38 и со сируп слабо спишта весела е ама така се нервирам за 4 дена полагам дојде време лелеееееееее како ке стигнам да доучам.Ми егајле ке си спремам ливчиња потсетници
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Lele ako kazes carina od kaj tebe proagjam granica blond!!!!!!!!!!!
Блазе си ви женски , се надевам и мм некогаш тоа ќе го направи .Денес си ја зедов наградата од Дормео, коплет за капење, има сунѓерче, четкичка, луфа, камен за пета и едно незнам што е како чешле ама не е а башка и часовник со аларм ми испратиле што менува бои , ама како е спакувано алал да им е. Еев денес од мене ова имате за јадење
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.