*Elena*
|
hahaha izvini Sandrina ...cccc si citav jas odozgora postovite, i tvoeto ime mi ostana u glava izglea...pozvucno mi e Inace fala, se nadevam ke se adaptirame, a na stranicata na gradinkava Buba mara vo soveti za polesna adaptacija pisuva prestoj na roditelite, dokolku sami smetaat deka toa ke pomogne...sea neznam ke vidime...pozz ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena* Lara utre rano sabajle da im otides pred rabota, normalno ako ne docekas denes da ti javat Sandrina ne deka ke mi znaci nesto imeto, nego mozev da se rasprasam nekoe iskustvo so niv nekoj da ne imal, da znam so da ocekuvam, a za nosenje mm e na odmor od septemvri specijalno za toa, da go nosi odpocetok vo gradinka po malku pa i so nego da sedi tamu, da vidi kako ke reagira, kako se naviknuva i sl. Ama ete nisto ne mu kazale, dali smee da sedi, nesmee, samo ke go ostava ili sl. Za prisposobuvanje ke si se prisposobi, mal e, so nepolni 9 meseci vo gradinka, sto znae bebe...baska ide kaj site vo race, i poznati i nepoznati, ako mu se nasmees ke te zasaka odma ...za spienje e problematicen malku... Sandrina ne deka ke mi znaci nesto imeto, nego mozev da se rasprasam nekoe iskustvo so niv nekoj da ne imal, da znam so da ocekuvam, a za nosenje mm e na odmor od septemvri specijalno za toa, da go nosi odpocetok vo gradinka po malku pa i so nego da sedi tamu, da vidi kako ke reagira, kako se naviknuva i sl. Ama ete nisto ne mu kazale, dali smee da sedi, nesmee, samo ke go ostava ili sl *Elena*, Sandric ti pisa, a ne jas Ama ja ke se nadovrzam na muabetov: vo Pcelka2 (klon na BubaMara) ne dozvoluvaat roditel da sedi so deteto vnatre. I nie pocnavme tolku mali vo gradinka i adaptacijata ni trease od ponedelnik do cetvrtok-petokot ostana do 15h, i do denes ja zemame toa vreme. Neka Vi e so lesno i uspesna adaptacija, pa informiraj ne kako ke pominete vo soodvetnata tema
< Поракaта ја уредил *Elena* -- 24.8.2012 13:36:35 >
|