Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Вашето моментално расположение низ песна 19.12.2010 0:27:53
lukas
http://www.youtube.com/watch?v=_G7XvpcfUl0
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 19.12.2010 20:35:22
Martins mom
Guns N' Roses
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
(Одговор на членот lukas )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 19.12.2010 20:43:06
Bogdancanka
ludujem
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашето моментално расположение низ песна 21.12.2010 15:46:35
Џесика
Еве цел ден што си потпевнувам, изгледа снегов ми развива носталгија за старо маало... КЛИК
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 24.12.2010 21:29:55
Bogdancanka
edna od moite omileniklik
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашето моментално расположение низ песна 29.12.2010 10:59:13
lukas
KLIK
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 24.1.2011 21:42:02
mila mama
Cik pogodi
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
(Одговор на членот lukas )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.1.2011 0:28:11
Боцко
Always
_____________________________ Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.1.2011 0:42:07
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Cik pogodi мила мама, на рипит ми е две недели дома. Се отрувме со песнава... Ауууу песна што никогаш не здосадува... преку ВХС видео, касети, двд и во ипод... Поисон...
< Поракaта ја уредил виктори -- 25.1.2011 0:46:57 >
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.1.2011 0:47:13
Боцко
nie go imame OVA na repeat
_____________________________ Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.1.2011 0:50:31
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Cik pogodi мила мама, на рипит ми е две недели дома. Се отрувме со песнава... Ауууу песна што никогаш не здосадува... преку ВХС видео, касети, двд и во ипод... Поисон... Поисон е најсекс песна што сум ја слушнала некогаш, него ова буџав лебац кој ја има нек ја праќа сместа на меил, морам да ја имам ја сакам за рингтон
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 5.2.2011 21:45:42
Pepelaska *
klik
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Вашето моментално расположение низ песна 11.2.2011 19:39:42
Viktori
Ја лузер :) нема шанса, шта ти је
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 11.2.2011 19:49:36
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Cik pogodi мила мама, на рипит ми е две недели дома. Се отрувме со песнава... Ауууу песна што никогаш не здосадува... преку ВХС видео, касети, двд и во ипод... Поисон... Ostaj, "Cik pogodi" mi e himna Se gazime so mm i ne otvarame frizider bez da go ispeeme ona "martadela i nutula" Eve za WAKA WAKA , ja obozava
< Поракaта ја уредил mila mama -- 11.2.2011 19:52:26 >
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.2.2011 18:28:51
annie
ej ne mi uspea help!!!kako treba?
(Одговор на членот annie )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.2.2011 18:30:49
annie
YALLA HABIBI - ARABIC SONG eve vaka pa preslusajte ja!!!!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.2.2011 18:34:37
mama26
http://www.youtube.com/watch?v=8jmTOYBabwc eve ja pesnata
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.2.2011 18:43:08
mama26
klik
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Анкета
Сцена на раѓање или бејбиситеркапеперутка16 Дали повеќе би сакале да го запишете вашето дете во дневен престој или да ангажирате бебиситерка?