Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Оваа песна ни е хит деновиве со мм дека новиот стан ни е на северо-запад и демек нема да не грее баш сонце,прва асоцијација ми беше кога излеговме на тераса
RE: Вашето моментално расположение низ песна 17.2.2011 0:07:28
Maca25
Надица, прееска на Нина и пуштав музика од наше време и оваа песна ја преслушавме 3-4 пати. Нина за прв пат го слушна зборот Вџашен и после цело време го повторуваше
RE: Вашето моментално расположение низ песна 17.2.2011 12:54:39
strelec 8
imas edna dozdot vrne kap ,kap,kap,satce slapa ,slap,slap,slap.koga ke gozemam maliot od gradinka toa ke bide po ulicata.ke nema vir vo koj nema da slapne